Barbossa Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 Petrrre mě ani nejde tolik o nafta versus benzin já nejezdím na spotřebu ale na nádrž když to mám domu 500km tak jedu co to dá a když 800km tak trochu pošetřím abych dojel domu. Dlouhodobou spotřebu mám 7.2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 Rapid má větší nádrž . Já na nádrž najedu v pohodě i 850km, pravda, asi né takovým tempem jako ty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 Na nádrž jsem už dal 850km ale byla to příšerná nuda že jsem si okousal nehty až po lůžka:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 O víkendu dám zkoušku spotřeby já... Měl byhc ujet cca 1000km tak natankuju doma plnou a jsem zvědav kolik najedu s plně obsazeným autem po našich silnicích (ne dálnice). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 Na nádrž jsem už dal 850km ale byla to příšerná nuda že jsem si okousal nehty až po lůžka:-D to umim i s benzinovym RS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 doufám že tvuj servis Ozi je levný, abych si nemusel brát hypotéku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 na prazske pomery cca polovina, na motosovo sazbu jeste min Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 To bude servisovat nějakej Déžo před barákem ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 to umim i s benzinovym RS Okousat nehty nudou? Tak na co máš to RS? :'( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 Zátěžovéj test budu dávat za tři týdny jedem na dovo s rodinkou cca 1100km za mnou pojede kamarád taky s rodinkou ale nemá kufr tak bere vozejk počítám že se Budem ploužit max110km/h takže se pokusím to dojet na mojí pidi nadrz ale to si opouštím nehty na nohou a pak y manželce a možná dojde y na děti.:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 ne, jet se spotrebou, nehty nudou si obvykle nekousu, venuji se cestou konfortu, ktery mi RS nabizi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 Taky jsem zvědav na spotřebu. Pojedu 2x 1600km. Chci to dát na 4 nádrže. Takovej ecorun. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 ne, jet se spotrebou, nehty nudou si obvykle nekousu, venuji se cestou konfortu, ktery mi RS nabizi No ja si nehty taky nekoušu ale jak mi spadne ručička pod 160km/h začínám se nudit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 Já už jezdím ekonomicky, max 140 po dálnici, tím jsem sichrovanej, že mě nelapnou klifové. Pokud nespěchám, tak ustáleně 130 po dálnici. Ale to už nejde držet ustáleně levý pruh, ale musím zajíždět do pravého, pač mě dodávky předjíždějí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 motos to mas hoodne ecorun, nevim jak se 4x4, ale s RS je to realisticke, ale tak nejlip jizdou vnoci barbossa no u nas pokud jedu podle predpisu tak mam spotrebu co pises, ale to je cca 50% 140 dalnice a 50% 100 okreska - ne ze bych jezdil tak slusne, ale na teto trase to ani jinak nejde kvuli provozu... a samozrejme zvedam si spotrebu predjizdenim na trojku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 (editace) Ozi to je přesně ten typ řidiče, co na tebe zezadu bliká ve 140, že jedeš pomalu, pak tě předjede a zabrzdí, že potřebuje odbočit doprava.... Editováno: 23. Červen 2015, autor: Clint 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 Největší motivace je 47,- Kč za litr benzínu. Hold bude osádka taky chvilku tlačit, aby se protáhla. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 clinte, ja blikam i ve 130, abych te pak svymi 135 na tempomat predjel... motos, tak to je pekna motivace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 No to jste teda piráti a největší je boss Clint. V ČR předpisy dodržuju až na D8 tam jezdím 160-180 v NDR předpisy dodržuju taky pokud není určená max rychlost tak 180 nejvíc mi kazí průměr moje město je to všude do kopce a Každéj den jezdím na zahradu která je taky na kopci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 motosi, dle ceny paliv hádám, že cestuješ někam na sever nejspíše Norsko co? Tam není drahej jen benzín, ale úplně všechno, zase je tam krásně. To Clint pojede do Ruska na Bajkal kde benzín stojí 15kč a naftu co tam lejou do kamen a do traktorů rozlévají zadarmo za vřelý pozdrav. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 Tady se často zaměňují dva pojmy, jako je "pirátství" a "rychlost". Samozřejmě, že tyto pojmy mají určitou společnou souvislost, ale neznamená to vůbec, že by snad rychlost byla jedinou devizou nějakého pirátství na silnici. To by pak znamenalo, že lidi co jezdí na červenou, v protisměru, předjíždí nebezpečně před kopcem nebo zatáčkou, vybržďují řidiče, porušují zákazy vjezdu, stání i zastavení nejsou piráti. Tady v našem klubu máme pár rádoby závodníků, doufám že nikoliv pirátů (Pancho, Ozák, Motosman, Barbossa...), ale i hodně pomalejších řidičů (Pawouk, Stanmar, Rádius....). Naši rádoby závodníci se chlubí svými výkony na silnici a největší chloubou je ukazatel jak vysoko se dostali s průměrnou spotřebou Buďme rádi, že zatím to odnesli jen plechy. Uplně to nejhorší, co se může stát je, že někdo z nás už na náš sraz nepřijede a to si nikdo nepřeje. Název "pirátský klub" rozhodně neznamená, že musíme být piráty a ohrožovat ostatní účastníky provozu. Byl zvolen samozřejmě s nadsázkou a nikoho nenutí k tomu, aby dokazoval svoji příslušnost ke klubu hazardní jízdou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 Clinte samozřejmě jsem to myslel jako srandu když jedu o trochu rychleji než je nutno tak je prázdná silnice dálnice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 (editace) Ach jo, na mě zase zapomněl, že jsem nejpomalejší z nejpomalejších. Každý se občas rád sveze a já věřím, že jsme tu všichni parta, co to mají v hlavě v pořádku a adrenalin jim nevygumuje mozek už i ke zkušenostem, který každý díky docela slušnému průměrnému ročnímu nájezdu tady asi má. Tedy s Clintem souhlasím a podepisuji 3x a nechávám ověřit notářsky na úřadě. edit: jen někteří se musí ještě doučit co je zákaz zastavení a zákaz stání. Ale to je detail, žádný pirát z nebe nespadl. Editováno: 23. Červen 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 Hezky napsané. Učitel autoškoly se nezapře.[emoji1] Petrrr: nejedu nahoru, ale úplně dolů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 Motosi, tak je pravda, že v Jihoafrické republice je ten benzín asi taky drahý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky