kokta7 Vloženo 26. Červen 2015 Sdílet Vloženo 26. Červen 2015 a to chceš koukat na svoji manželku i v autě? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Červen 2015 Sdílet Vloženo 26. Červen 2015 ne, ale manželka na dcerku když jedou sami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2015 To ne, on se potřebuje koukat sám na sebe, aby se neustále ujišťoval, že je ještě mladej junák a důvod, proč mu samice neskáčou na červené samy do auta, že je jen ten kiderkár... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2015 (editace) Červencový "Čaj o páté" se bude konat ve středu 15.7.2015 v Krušovicích, hotel U Lípy. Účastníci: (aktualizováno průběžně) Clint Pawouk Ozi Arlo Kokta Pancho Motosman SidCZ Tomiikk Hurikan88 Radius Editováno: 26. Červen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Červen 2015 Sdílet Vloženo 26. Červen 2015 Počkat on přijede Arlo ? na 100 pro? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Červen 2015 Sdílet Vloženo 26. Červen 2015 ty wole zase až někde u aše.... no to nevím..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2015 Psal mi, že 15.tého může... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 26. Červen 2015 Sdílet Vloženo 26. Červen 2015 super, 15. si pisu Jinak motos, dneska na sekyrce sem narazil na gebice, proste uplne jiny styl. Po pul hodine jsem odchazel s One S Paradni den, dneska... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 26. Červen 2015 Sdílet Vloženo 26. Červen 2015 Jj musí se s ním. Taky hezkej den. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2015 (editace) Tak samuraj Arlo mi to teď potvrdil na 99%, jen zničení jeho vozu, nebo cholera zapřičíní, že by nedorazil Petrrr zase hraje na city a čeká, až ho všichni budeme prosit, aby přijel.... :D Proto se ještě nevyjádřil, to je jasné. Tak já mu vzkazuju, že jestli chce to minikoleno (objednal jsem králičí koleno - 100g porci), tak ať přijede a kofolu už má teď prej přichystanou na stole Editováno: 26. Červen 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Červen 2015 Sdílet Vloženo 26. Červen 2015 Uf... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 26. Červen 2015 Sdílet Vloženo 26. Červen 2015 Moc pěkná. Jj, byl tam i ten druhém kluk a dneska už se choval normálne. No jako na podruhé body do plusu. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Červen 2015 Sdílet Vloženo 26. Červen 2015 Hele Ozi a Motosi, nerozumim reci vaseho kmene. Pawouku, asi moc rezal zatacky. Clinte, ja kdyz si nejsem jistej, tak nic neslibuji, je to jeste dlouha doba. Prave jsem si treba vzpomnel ze 15. mam byt s malou na neurologii v 15h v Chebu. Tedy ac koleno gratis a pripadne moznost zasilky hambacu od Arla me lakaji. Nevim jak to bude vychazet nebo jak to vymyslim. 11. jdu na servisku do AS a to buh vi jestli auto pak vubec pojede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Červen 2015 Sdílet Vloženo 26. Červen 2015 se objednáváš měsíc do servisu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Červen 2015 Sdílet Vloženo 26. Červen 2015 (editace) Tam kam chodim ano, pokud chci jit kdy chci ja, 10 dni dopredu mivavaji plno. Navic ten servis mam 20km od domova. Proto sobota abych si tam na to mohl pockat. Editováno: 26. Červen 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Červen 2015 Sdílet Vloženo 26. Červen 2015 zavolam sem 4 pracovní dny dopředu do Oziho servisu a taky sem si řekl kdy chci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Červen 2015 Sdílet Vloženo 26. Červen 2015 Hold tady je asi videt ktery AS je diky sve kvalite na roztrhani tela a ktery ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 26. Červen 2015 Sdílet Vloženo 26. Červen 2015 manželku maš pod pantoflem ale od AS si necháš srát pod rádiovku já mám vše do druého dne jen na ten náraznik potřebovaly 3dny aby ho obědnaly no jsem vážený zákazník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Červen 2015 Sdílet Vloženo 26. Červen 2015 Tak ja na to nepospicham cas mam az do 17.7. , ale chtel jsem mit jistotu aby bylo volno kdy chci ja. I tak uz jdu na 10 dopo, pac treba rano uz jsou plny. Navic v So tam asi nedelaji v plnem obsazeni. Mohl bych jeste ve varech tam kde delam 2xAS mel bych to jednodussi, ale tem ja neverim. V Sokolove kam jedu je vstricnej Sef servisu a vzdy bylo vse reseno vstricne a ochotne z jeho strany. Kdyby tam byl nekdo jinej nejedu ani tam. Ja uz totiz nemusim, auto uz mam po zaruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 26. Červen 2015 Sdílet Vloženo 26. Červen 2015 Petře to nemusíš, hlavni je ze my si rozumíme :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 Ozi. Nová B3 biturbo 3.0. Čeká na montáž parkovacího asistenta. [emoji12] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 Hmm, to je moc pěkný. No ja si parkovacího asistenta taky rozjednal, az budu mit finální auto služební tak tam pojede... :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 Hosi kdyby jste to nevedeli tak Motos ma dnes 53 narozeniny. Uz je to hold vyzralej kus co ma vic jak pulku za sebou [emoji1] tedy preji vse nej jeste jednou, mnoho piratskych km bez nehod, at te asistentky nestoji tolik penez a v podstate i manzelka [emoji1] Benzinu at mas vzdy dostatek a pevne rozvody do dalsich let. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 V tom případe se připojují ke gratulaci. Ať se daří a je dost benzínu, nehnije plech a neskacou rozvody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 Klucí díky. Konečně přání, které má duši. [emoji106] Vervy mám plnou, novej olej a všechny filtry. Kufr naloženej po střechu a chystám se na big eco trip.[emoji1] A samozřejmě umyto a vyčištěno. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky