Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Červencový "Čaj o páté"

se bude konat ve středu 15.7.2015 v Krušovicích, hotel U Lípy.

Účastníci: (aktualizováno průběžně)

Clint

Pawouk

Ozi

Arlo

Kokta

Pancho

Motosman

SidCZ

Tomiikk

Hurikan88

Radius

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak samuraj Arlo mi to teď potvrdil na 99%, jen zničení jeho vozu, nebo cholera zapřičíní, že by nedorazil ;)

Petrrr zase hraje na city a čeká, až ho všichni budeme prosit, aby přijel.... :D :D  Proto se ještě nevyjádřil, to je jasné. Tak já mu vzkazuju, že jestli chce to minikoleno (objednal jsem králičí koleno - 100g porci), tak ať přijede a kofolu už má teď prej přichystanou na stole :D

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Hele Ozi a Motosi, nerozumim reci vaseho kmene.

Pawouku, asi moc rezal zatacky.

Clinte, ja kdyz si nejsem jistej, tak nic neslibuji, je to jeste dlouha doba. Prave jsem si treba vzpomnel ze 15. mam byt s malou na neurologii v 15h v Chebu. Tedy ac koleno gratis a pripadne moznost zasilky hambacu od Arla me lakaji. Nevim jak to bude vychazet nebo jak to vymyslim.

11. jdu na servisku do AS a to buh vi jestli auto pak vubec pojede.

Odkaz ke komentáři

Tak ja na to nepospicham cas mam az do 17.7. , ale chtel jsem mit jistotu aby bylo volno kdy chci ja. I tak uz jdu na 10 dopo, pac treba rano uz jsou plny. Navic v So tam asi nedelaji v plnem obsazeni. Mohl bych jeste ve varech tam kde delam 2xAS mel bych to jednodussi, ale tem ja neverim. V Sokolove kam jedu je vstricnej Sef servisu a vzdy bylo vse reseno vstricne a ochotne z jeho strany. Kdyby tam byl nekdo jinej nejedu ani tam. Ja uz totiz nemusim, auto uz mam po zaruce.

Odkaz ke komentáři

Hosi kdyby jste to nevedeli tak Motos ma dnes 53 narozeniny. Uz je to hold vyzralej kus co ma vic jak pulku za sebou [emoji1] tedy preji vse nej jeste jednou, mnoho piratskych km bez nehod, at te asistentky nestoji tolik penez a v podstate i manzelka [emoji1] Benzinu at mas vzdy dostatek a pevne rozvody do dalsich let.

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...