Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

To už je Zahrada Čech? Budeš pařit s důchodci při výkladu jak co nejlépe zasadit ředkvičky apod.  :kol-98:

Jinak důchodci mě dnes pobavili, jel jsem si naplnit bobičky do Sodastreamu do Sokolova tak jsem se zpozdil a při té příležitosti když už bylo skoro 8 ráno se při cestě do práce potřeboval stavit v Globusu, byl jsem tam asi za 5min. 8. Seděl v autě a koukal na důchodce v hejnech jak už s nastartovanými košíky ťukali na šoupací dveře hlavního vstupu Globusu, kdy už konečně otevřou, zatím co všichni normální lidi tu chvíli ještě seděli a čekali v autech. Docela jsem se pobavil. Důchodci jejich truck s košíkem, mají nejvíc času, můžou tam jed kdy chtějí, ale ráno už před otvíračkou stepujou před vchodem. To mě poser. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Petře aby jsi se nepředřel,nemáš náhodou puchýřky od rýsovací tužky? :-D

Motosi, jsem si říkal že to bude asi privátek , všechny bordely nám tu zavřely.;-)

Já zase pirátím na řece. Dneska na programu , umejt loď a to nejdůležitější umejt pořádně auto.

Odkaz ke komentáři

spis 5110 maj lidi co se chteji dovolat i druhej den  :kol-46:

hele huri nemas pozvanku na 1+ 2?

Ozi určitě mít budu, první si asi vezmu a druhou ti pošlu když budeš chtít! Přednostně dostanou pozvánku ti co už ho mají, tak uvidíme..

Editováno: , autor: Hurikan88
Odkaz ke komentáři

Jo barbosso, to víš, šéf pryč, tak že nyní na starosti více věcí a málo kreslení. Třeba za chvíli jdu v tom horku zase běhat po vesnici a obíhat lidi  a div je ještě neprosit na kolenou o souhlas s kanalizační přípojkou pro jejich nemovitosti do stoky, kterou projektujeme. Prostě si nezávidím. Jinak dnes už se rýsuje only myší, tužku už tady ani nemám, dokonce ani prkno.

Jinak ty si tak stěžuj, tady lidi solí těžký prachy za splouvání Ohře ( půjčení kajaku, pádel, sudu) kamp atd. a ty si pluješ zadarmo, ještě Ti za to platí, v prac. době si meješ auto a loď ti jede sama a pádlo ani neznáš.   

Odkaz ke komentáři

Huri, to by bylo super, kdyby to slo. Uvidim tedy jeste podle finalni cenovky. Uz jednicka je hodne pekna, ale nechci ji brat ted kdyz uz by mela byt dvojka a nejaky novy mobil resim... ;)

S tim, ze prednostne dostatnou moznost majitele, to jsem prave taky nekde zahlid, tak jsem si rikal, ze kdyz ji mas, tak jestli bys treba nemel moznost  :kol-28:

Editováno: , autor: Ozi Toretto
Odkaz ke komentáři

Jinak, zas tu máme pátek a tak vím kde všichni jste, Motos už balí na odjezd na svou vodní haciendu, Pawouk šel do práce jenom proto aby si převzal hOpla, Clint no ten má volno pořád i když je v práci. Kokta má dnes odpočinkovej den - místo strategii paří na PC NFS. Tak že jedinej kdo trochu maká jsem zase já, Pancho a Stanmar (což je s údivem když Stanmar je taky Pražák). 

Grrrr, pořád nic... :kol-29:   To nás snad někdo dřív koupí, než to ta podělaná leasingovka dodá. :kol-22:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...