Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak jsme sfoukli Kost, Trosky a Prachovské skály za jeden den. Musím říct, že super vejlet. Spotřeba byla nějakých 5,7/100, ale jel jsem dálnice furt 140 tempomat. Nazpátek mě předjížděl novej supák v myslivci, myslel, jsem, že ještě nejezděj....Vypadá luxusně.

Vloženo

Jo smudlaji to tam na sucho. Ale vetsina to auto mela stejne ciste, pak hold spinave. Tem holkam bychbza trest udelal neco uplne jineho, zabijet by byla skoda. Auto te v postely nezahreje ty vole. Leda by sis po prijezdu odmotoval zadni vyfuk do postele.

Vloženo

Ale koukal jsem dle obleceni divaku ze asi teplo nebylo. Chudinky vite jak asi museli mrznout. I holinky mela ta jedna. Bych ji polil VIFem a zapalil. Bylo by ji teplo hned. [emoji1]

Vloženo

Já taky makám Pancho... Jinak holky to dělaly pro prdel, nebylo to vůbec o nějakém mytí a viděli jste osazenstva v autech? Vždyť to bylo strašný, jakoby nikdy neviděli kozy  :kol-44:

Vloženo

Mně se na fotkách taky zdá lepší než v reálu když jsem na něj čuměl v autosalonu. O interieru ani nemluvím.

Jinak před chvílí klasik N95 na Eurooilu za 31,50 + poprvé dávka VIF, když jsem nastartoval jak si motor jen mlaskal a na PP se mi objevilo JEŠTĚ, JEŠTĚ. Ale žádné rozmazlování, nic se nemá přehánět jsem mu řekl. Cena benálu opravdu super - hold centrální sklad v Hájku u Ostrova, u EO o 15km dále v Lokti, který mám sice při cestě ale hned o 0,90 kč více. To se mi vyplatí těch 8km zajed. No za chvíli jedu na ruční mytí za 200 a ještě kontrola tlaku v pneu a auto je připraveno na dov, ještě ostřikovače teda doleju.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...