Clint Vloženo 2. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2015 U nás svítí ještě sluníčko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2015 (editace) 1. rozšíření je nesmysl, nepřidá to vůbec ničemu, akorát víc namáháš nápravu - to radši kola s jiným ET, je to lepší a je to u nás lehce zapsatelné do TP 2. díky za radu, zkusím nainstalovat 3. u nás se honí mraky, je dusno jako v prádelně (27´C) a neprší... pršet nesmí do večera, než to hodím do kupek Editováno: 2. Srpen 2015, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2015 Clint jde jen o vzhled ne o funkčnost. Však se podivem na Panchajak to má a ten má jen zadní. Stringo ano kola s ET Dobrý, ale to bych si platil sám kola i pneumatiky. Podložka je cenové jinde. A poslední věc ještě budu muset vymyslet jak to bude s podložkami fungovat pokud by šlo auto více dolů. :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2015 Jo ještě jsem zapomnel podložky do VTP ne zápisem, ale mela by stačit TUV homologace a vím že někteří je mají, ale jen na všechny stejné rozměrem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 2. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2015 Já mám centimetr a super. Štaci to a jízda se se nezměnila. A ložiska ten centimetr moc nevadí. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2015 (editace) Jo ještě jsem zapomnel podložky do VTP ne zápisem, ale mela by stačit TUV homologace a vím že někteří je mají, ale jen na všechny stejné rozměrem. v německu ano, v čr stejně bys to měl správně zapsat. respektive vím že si kamarád H&R zapisoval. Editováno: 2. Srpen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2015 Tak jsem na jihu, jel jsem kolem Clinta, kolem Pancha a cesta super. Akorad u nas 27 jasno, tady 21 a prsi. Uz do sebe leju toceneho Regenta 11 a neni to kupodivu spatne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 2. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2015 A nestaví se kamarád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2015 Regent se hodně zlepšil... Kokto a kde to kupoval? Já vím že nakonec ani Honza ne zapsal podvozek, proto ze to neslo u nás... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2015 Na netu. I ten Jakub s s3 nebo teď má Porsche to mel zapsány taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2015 mas pravdu kluku kudrnata fakt jsou i podlozky s homologaci http://www.podlozky-pod-kola.cz/podlozky-pod-kola/eshop/18-1-Podlozky-s-homologaci-TUV/209-3-Sire-podlozky-20mm/5/3178-Rozsirovaci-podlozka-5x112-stred-57-1-sire-20mm-sada-2-ks cena je sice 4x vyssi, ale tak to by se dalo prezit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2015 Pancho nestavil pac jsem za sebou tahl tchana s tchyni. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2015 Řekni kdy sem neměl pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2015 Na něco bych si určíte vzpomněl ale jsem moc unaven, než abych to hledal v pameti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2015 se zeptej siri, ta ví vše! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2015 (editace) Tak u nás vydrželo slunce celej den, Motosova předpověď se nevyplnila Pršelo jenom na Slapech... Mimochodem, mluvil jsem s Motosem, že 15.tého nebo 22.tého (jedna z těchto sobot) bychom mohli udělat nějakou "visit" Motose na Slapech a přechrápat tam do neděle (v chatce). Pancho by jel, já určitě a Petrrrovi by se hodila ta druhá sobota. Jel by ještě někdo ze štamgastů? Byla by vožíračka a požíračka ...pěkně u vody Loni to bylo super Editováno: 2. Srpen 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2015 (editace) První víkend mam volny tak by to šlo. Druhy tak na 50%. Nicméně pokud to půjde rad pojedu... :-) Editováno: 3. Srpen 2015, autor: Ozi Toretto 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2015 Přehled tisku: SM - povídání o Adblue AE - povídání o přísadách do benzínu, mazivářská poradna a další povídání o olejích.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2015 adblue nuda pro ropáky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2015 (editace) mno, nuda ne. Je to docela adrenalinová záležitost, když dochází, nebo je potřeba ho dolít. To nemluvím, že je načase, aby se naučili jezdit za 2,5 litru, protože když se spočítá cena za palivo, mohu jezdit v klidu za 10 a budem na tom stejně. Editováno: 3. Srpen 2015, autor: motosman 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2015 A protože tu nikdo není, Petrrr se někde válí, tak si trochu zaspamuji. Pravděpodobně jsem odhalil příčinu vzniku rzi na homo značce přední kapoty. Příčinou je kontrola množství oleje. Vytáhnu měrku a protože ji nemám do čeho utřít, použiji těsnící gumu pod oknem. Jenže, olej je po nějaké době silně korozivní, tak napadá lak na kapotě. Za další. Po přečtení nového dílu mazivářské poradny ( Kokta se bude tetelit blahem a se slovy "dyť vám to říkám pořád" ) asi přejdu na oleje SAE 5W40 se specifikací ACEA řady A / B. Samozřejmě s normou pro VW 502.00. Varianta s "LL olejem" a výměnou co 10.000 - 15.000km a proměnlivým servisem zřejmě nebude to pravé ořechové. Jednak stejně najedu cca. 10.000km ročně max. a prodloužený interval, by akorát dělal bordel v počítání km. Vede mě k tomu snížená detergence olejů LL a jim podobných, což má za následek usazování kalů v motoru. No ještě nad tím pohloubám až pozabíjím staré a pomalé mozkové buňky nějakou lihovinou. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2015 (editace) Ano říkal. taky je potřeba lejt 5w40Jojo hlavně že diesel má velký dojezd, dlouhý servisní intervaly, ale lejt tam adblue nikomu nevadí. Ale už jsme to řešili. takže za mě, ropu s adblue at si vyrobci strčí doprdele a ovce at si to užijí. a jinak Vaculík je dobrej. Editováno: 3. Srpen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 3. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2015 Nikdo neutece http://www.autorevue.cz/hyundai-vyviji-litrovy-trivalec-s-turbem-prvni-ho-dostane-i20 A jestli je pravda o ty litrovce ve Skodovce, tak potes koste. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 3. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2015 Co je spatneho na Adblue? Adblue je naopak nejlepsi volba, pokud chces dnes naftu. Motor si brnka jako za dob eu3, cena na 15tis km je max 500Kc. Naopak eu6 bez adblue ti motor likviduje jak se da. Slapy bych jel, zatim mam volno oba vikendy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2015 (editace) Rychlej propočet na 30 000km. 1648kč + 200kč hadice. 5l. balení. Což je + 0.50 Kč/km minimálně. Editováno: 3. Srpen 2015, autor: motosman 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky