stanmar Vloženo 18. Září 2015 Sdílet Vloženo 18. Září 2015 ....... Stane, chceš snad také odejít, jako tvůj brácha? Já se s Tebou nepohádal, takže nemám důvod to zde balit. Sám víš, že mi už tehdy na tom prvním srazu záleželo aby přijel alespoň někdo - a nakonec to bylo první fajn setkání zdejších členů. Že už teď nejezdím na každé setkání je věc jiná - já holt mám na prvním místě rodinu, s tím nikdo nic nenadělá. Jinak bych nerad cokoliv ve vztazích řešil veřejně.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 18. Září 2015 Sdílet Vloženo 18. Září 2015 Standartní záležitost, Pražáci mají již sobotu, tak se nediv. jestli chceš mít taky v pátek sobotu, odstěhuj se do Prahy a nebo si tam najdi alespoň nějakou práci. Nejlépe úřednickou, sedět nic nedělat a brát za to 50 měsíčně to zvládneš ne? Čéče, tak to já jsem asi jinej "pražák" páč tolik neberu a v práci dělám někdy i v sobotu či neděli. To máš zažitej nějakej stereotyp od vás z kolbenky, nebo Ti to nakecali dospělí v hospodě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Září 2015 Sdílet Vloženo 18. Září 2015 Jsme tady taky rodina . tak tu veřejnost vyloučíme. Radiusy vypadni! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Září 2015 Sdílet Vloženo 18. Září 2015 Stane: Schválně, napiš teď Motosovi kde je? a napíše Ti že se balí na Slapy, nebo že je na cestě na Slapy a nebo, že je na Slapech. Pak mám dalšího známého Pražáka, ten automaticky po 12 v pátek jede domů z práce atd. Dobře no, ty jsi světlá vyjímka, musíš jako čistokrevnej hákovat na tu náplavu. Stejně jako my tady jednou budeme makat pro Putina nebo pro Alláha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Září 2015 Sdílet Vloženo 18. Září 2015 motos má dovolenou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Září 2015 Sdílet Vloženo 18. Září 2015 Jo, asi jel pro tu funglovku s jménem Felicie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2015 Stane: správnej přístup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 18. Září 2015 Sdílet Vloženo 18. Září 2015 Jj. Dostal jsem výplatu a jdu koupit manželce novou káru. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 18. Září 2015 Sdílet Vloženo 18. Září 2015 Všichni holt nejsme lehkoživky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 18. Září 2015 Sdílet Vloženo 18. Září 2015 A já se jedu projet do Prahy mám rád kolony:'( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 18. Září 2015 Sdílet Vloženo 18. Září 2015 Přes Prahu jsem teď projel...tedy po spojce... Stal jsem před Velkou Býteší a potom za Prahou na D5 jinak OK. Potkal jsem jednoho Zeleného Superba a jedno staré bílé Mondeo a jedny klasické cajty v označené OIII... Jinak celou dobu 140-190 km/h kousek méně, protože pršelo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 18. Září 2015 Sdílet Vloženo 18. Září 2015 Tak to já jel po D8 (140-180) jen do Vinohrad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 18. Září 2015 Sdílet Vloženo 18. Září 2015 JJ, jížní spojka to je nádhera - už se těším jak si postojím tak za hoďku před lanovým mostem a u Běchovic... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2015 Já se vrátil akorát z Radotína, tam je to v pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 18. Září 2015 Sdílet Vloženo 18. Září 2015 Stene tak jeď na Říčany a Úvaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 18. Září 2015 Sdílet Vloženo 18. Září 2015 Jinak auto zakoupené. Bude prý kolénko a sex :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2015 Se tedy pochlub, jakou trosku jsi manželce pořídil Favorit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 18. Září 2015 Sdílet Vloženo 18. Září 2015 (editace) Nene Hadraplán:-) tak jsem doma, zpět z Prahy po D8 za blikajícím poliš supem s mírným odstupem takže bezpečně 180 Editováno: 18. Září 2015, autor: Barbossa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 18. Září 2015 Sdílet Vloženo 18. Září 2015 http://www.prerost-svorc.cz/ojete-vozy Ta bílá felda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2015 To ses Fero tedy moc nevytáhnul :D No alespoň zbyde na kolínka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 18. Září 2015 Sdílet Vloženo 18. Září 2015 Na 1000km ročně i tak drahý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Září 2015 Sdílet Vloženo 18. Září 2015 Hele, Snehova kralovna po 20ti letech. Akorad trochu prosla mrazem. [emoji23] A co ta serviska, fakt je to original vse v AS? Koukam ze to ma dokonce vyhrivany zadni sklo. To je vybava panecku. [emoji23] 30 tis co to dnes je. Za 14 sis koupil mobila a za 30 sis koupil par udelat v podobe odlucovace oleje na sveho veterana. Navic mozna ta felina bude jezdit jeste co ten tvuj korab ne. Pokud se se sedackou nepropadnes prohnilou podlahou na silnici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 18. Září 2015 Sdílet Vloženo 18. Září 2015 Fakt je koupená a pravidelně servisovaná u Přerosta. Je trochu líná, ale hned jí vychovám. Dokonce má i šíbr a komplet zimní obutí. Tak hlavně, že je mamina nadšená a octa bude jen na ukázku. Už mluvím jak Pancho. :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Září 2015 Sdílet Vloženo 18. Září 2015 a novej majitel si koupil fabii 1.2 TSI a za 5 let se mu vysype a pak si rád od tebe tuhle felindu ještě odkoupí 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Září 2015 Sdílet Vloženo 18. Září 2015 Ale mohl bys ji nekdy vzit na caj. Vypada ze bude opravdu v peknem stavu. Tak at hlavne slouzi a drzi se pri tech stale studenych jizdach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky