Petrrr Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 Moje baterie o kapacite zavratnych 36 Ah samozrejme nastartuje. Ono zase s kibdermotorem nema tolik prace. I kdyz kamarad v F1 1.2 HTP tedy trivalec a tam byla osazena standartni 44Ah. Hold uspory. Baterie at si vydrzi zaruku a zakaznik si koupi novou uz za sve. Zase na druhou stranu abych nehanil je tam 170 A alternator. Ten znamej ma 90. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 spíš dnešní auta si fakt žijí vlastním životem.... njn kdybys měl start/stop, tak bys dostal lepší startér, alternátor a baterku pak to krásně vypnu diagnostikou a prodejkyně z toho byla udělaná, co si to tam ladím na notasu 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 Prodejkyni si mel hned ohnout o kapotu. Nicemu jinemu stejne urcite nerozumela. Stacilo mi jednou pri cekani na servis jak stehovali auta ze showroomu - vystavena a pocitala zuby pri kazdem zarazeni. Mel jsem chut ji ta auta vyparkovat sam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2016 Moje baterie o kapacite zavratnych 36 Ah samozrejme nastartuje. Ono zase s kibdermotorem nema tolik prace. I kdyz kamarad v F1 1.2 HTP tedy trivalec a tam byla osazena standartni 44Ah. Hold uspory. Baterie at si vydrzi zaruku a zakaznik si koupi novou uz za sve. Zase na druhou stranu abych nehanil je tam 170 A alternator. Ten znamej ma 90. Takovou baterku máme doma na zdi v hodinách 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 5. leden 2016 Sdílet Vloženo 5. leden 2016 http://www.autoforum.cz/bleskovky/takhle-probiha-dodani-lamborghini-aventador-sv-je-to-jak-svlekani-krasky-video/?utm_source=rss&utm_medium=direct&utm_campaign=rss Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 5. leden 2016 Sdílet Vloženo 5. leden 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 5. leden 2016 Sdílet Vloženo 5. leden 2016 To si koupíš Pancho až budeš velkej? [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 5. leden 2016 Sdílet Vloženo 5. leden 2016 Jo jo. A to bude za dva roky. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 5. leden 2016 Sdílet Vloženo 5. leden 2016 [emoji2] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2016 To bych bral raději tu štětku, co z toho vystoupila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. leden 2016 Sdílet Vloženo 5. leden 2016 protože bys z toho zvuku ohluchnul 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 5. leden 2016 Sdílet Vloženo 5. leden 2016 Kdyz budes mit takove auto tak jich budes mit kazdy den jinou,holt na naftu moc nejdou 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 5. leden 2016 Sdílet Vloženo 5. leden 2016 90% ženskejch nepozná co máš v autě za motor. Poznají tak akorát jestli to auto je do mega, nebo jestli je dražší a jestli se jim líbí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 5. leden 2016 Sdílet Vloženo 5. leden 2016 tim sem myslel ze do octavie nepujdou jako do lamba, a never tomu ze nepozna,staci kdyz je svezes:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2016 Na motorky ale jdou a nemusej bejt drahý. Samozřejmě na Simsona žádnou neulovíš. Na velkejch mašinách jezděj totiž pořádný chlapáci, co se nebojej. Drahý auta mají i děti, stačí bohatej fotr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 5. leden 2016 Sdílet Vloženo 5. leden 2016 to jezdej i na masinach,ale vetsinou ne moc dlouho 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2016 To je pravda :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 5. leden 2016 Sdílet Vloženo 5. leden 2016 Hošani, stačí mít image jako Kokta a budou se na vás samice lepit i když půjdete v trenýrkách s odpadky do popelnice... Nemám pravdu??? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2016 Kdyby Kokta doma sem tam umyl nádobí, vyluxoval, nebo si uklidil hračky v pokojíčku, tak by mu jeho prachatej fotřík taky tu Cupru koupil [emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2016 Ale já vím, to dělá ta jeho megatrvalá, že na něj tolik ty samice jdou, připomíná jim asi Johna Lenona [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 5. leden 2016 Sdílet Vloženo 5. leden 2016 Tady nějakej feromon pro Petrrra. Pak maj ještě Mustanga 5.0 V8. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. leden 2016 Sdílet Vloženo 5. leden 2016 Beru od každého jedno, rovnou mi to tam zamluv a slož za mě zálohu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 5. leden 2016 Sdílet Vloženo 5. leden 2016 Ha ha. S prodavačem jsem hodil řeč a prý kinderauta protiúčtem neberou. Za to prodávají skládačky. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. leden 2016 Sdílet Vloženo 5. leden 2016 Nehci nic říkat, ale moje Kindercára má nyní hodnotu 250tis ( dle pojišťovny) což bude pořád více než ten Tvůj muzejní kousek. Tvé investice v podobě motosjednotek se do ceny vozu bohužel nezahrnují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 5. leden 2016 Sdílet Vloženo 5. leden 2016 Tak to si tam honem zaběhni. ( do pojišťovny). To nestálo ani nové. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky