Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Oni ti to udělají v Řezničově za 40k, přitom Škodovka ti možná víc jak polovinu z 80k zaplatí taky.....na kulanci. Takže v tom výhodu nevidím žádnou, u Škodovky budeš mít i nové ojnice.

Bych to chtel videt, jak cenu, tak ty odborniky ;D. Hlqavne ze ty jsi zatahl ocas a auto rychle prodal... za 40tis investice uz nestalo?

Tam bych to asi nedal - spíš odborníkům v Brně.

Rozvody zřejmě v autorizáku, to se ještě uvidí.

Ukaz mi odbornika, kterej umi makat rukama. Kazdej dneska umi jen drzkou. To jen tak na okraj. Clovek by rad zaplatil, ale neni komu nebo je fakt poctiva prace tak draha, ze by to proste nikdo platit nechtel?

Takže Felda je na totálku, škoda prý 35tis. Dohodli jsme se, že když dostanu 30 budu spokojenej. Ta moje jednotka :-)

35tis za feldu? Jsi mel plnou nadrz, 19'tky elektrony z RS?

Nebo za co?

Co s tim vrakem? Potrebuju zamek a kola a gumy mas zimni? Nove? Co s nima? Nejaky dily by se mi sikly.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono je to asi jedno, Clint ji taky moc nešetřil a stejně mu to olej žralo jak sekačka na trávu

To je pravda, dával jsem jí značně. A žrala taky značně. Ale nedával jsem WIF....olej jsme měnil po 15tis a pak každej měsíc dvakrát :D :D

Odkaz ke komentáři

Ono je to asi jedno, Clint ji taky moc nešetřil a stejně mu to olej žralo jak sekačka na trávu

:D, jednou jsem jel kolem Clinta na dálnici, kroutil tam 6tku na 110km/h, u nich v obci jezdi 20km/h na 5tku, v Tesku bral benzin N91 (buh vi jak to mel s lihem, kdyz i s takto pomalym tempem jezdil za 7.5l benzinu). Takze fakt to auto nešetřil.

Radio. Auto je voňavka. Daj ho na aukci. Tak si ho můžeš vydražit.

ted jsem tu 20 min psal komentar, ale radsi jsem to smazal.... nerad bych aby spratelena osoba mela v praci problemy. Ale strucne, dostat se k vonafce (i treba zabavene) je nemozne. To co se verejne drazi, je uz odpad, co nikdo nechce. A lidi se o to perou.
Odkaz ke komentáři

:D, jednou jsem jel kolem Clinta na dálnici, kroutil tam 6tku na 110km/h, u nich v obci jezdi 20km/h na 5tku, v Tesku bral benzin N91 (buh vi jak to mel s lihem, kdyz i s takto pomalym tempem jezdil za 7.5l benzinu). Takze fakt to auto nešetřil.

ted jsem tu 20 min psal komentar, ale radsi jsem to smazal.... nerad bych aby spratelena osoba mela v praci problemy. Ale strucne, dostat se k vonafce (i treba zabavene) je nemozne. To co se verejne drazi, je uz odpad, co nikdo nechce. A lidi se o to perou.

Radiusi, ty jsi hroznej lhář....Aby se ten tvůj hnůj do země hanbou propadl.

Odkaz ke komentáři

Nahuleno tam nebylo (nekuřácká restaurace) , šly tam výpary z kuchyně. Ale přežít se to dalo lépe, než v nějaké zahulené krčmě. Ještě se uvidí, jak budeme chtít kolínka, pač tam byly excelentní ;)

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Tvl, to si myslíš, že budu pořádat sraz a současně na něj nepojedu co? Tak to si pořádej něco v Hradci ;)

Já už jsem několikrát říkal, že vám všem jsou dveře v pořádání srazu otevřené a že přijedu a přizpůsobím se, jak jen to půjde....

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Mluvil jsem s Ozákem a pokud vezmu jeho termíny a moje, které jsou v únoru dost na hovno, tak mi vychází sraz na čtvrtek 25.2.

Kamarádi, nerad v současné době něco slibuji dopředu, ale zatím to v tento termín vypadá na moji účast :kol-35:

Editováno: , autor: stanmar
  • Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...