Clint Vloženo 11. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 (editace) Šustna byla drahá jako svině....i na pražáky. I na mě Tady je to za půlku....A hlavně ...kolínko tu mají echt luxusní. Editováno: 11. Únor 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 kapitáne, dorazíš?Ale jo, tentokrat jsem doma. A hlásím se o koleno pokud je možno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 OK, ale jestli ti ho objednám, tak to musíš přijet každopádně Jinak ti ho pošlu po Labi v koši.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 Jo, pošleme mu ho jako plaváčka s fakturkou. To co ušetřím na večeři projezdím na benzínu. Jinak teď mi volali konečně ze servisu, že už mají na výměnu ten stěrač, tak jsem na ně zvědavej, na čtvrtou tam jedu. Bude se měnit pohon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 Šustna byla drahá jako svině....i na pražáky. I na mě Tady je to za půlku....A hlavně ...kolínko tu mají echt luxusní.Tak vypada to tam dle fotek gut... V doksech sice usetris, ale muzes pak vyhodit hadry a nedej boze co sedacka v aute . Navic ty oci mi teda taky chybet nebudou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 OK, ale jestli ti ho objednám, tak to musíš přijet každopádně Jinak ti ho pošlu po Labi v koši.... Každopádně přijedu. Zatím když jsem řek že přijedu tak sem přijel. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 Pravda, pravda, když kapitán řekne, tak to musí splnit, to by ztratil autoritu u posádky. Rádius, ty jsi hroznej tragéd, to je celej tvůj problém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 Clinte nejsem traged , mam rad jisty standard a to jsem to napsal slusne, abych neurazil . Jj, kapitan furt jezdi, mam 2 flasky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 Rádius má rád standart a kuře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 Clint pred 30ti leeety http://forum.skodahome.cz/index.php?/topic/31-**-Vtipy,-vtipné-obrázky,-videa-**#entry2132951 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 Za sebe mužů říct. Ze mne se tam líbilo nejvíc. Sice parkování na nic. Ale jinak jídlo super. Obsluha ok. A že tam byl nějaký kouř. Nebylo to z cigaret. Takže mne to nevadí. A hlavně to kolínko mají zatím určíte nejlepší. A to je hlavni. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 a litrový tří válec, přesně to co zkoušeli ve Kvasinách :D ty wole, ten VW fakt jde doprdele. http://ifaster.cz/seat-ateca-nove-spanelske-suv-na-realnych-fotografiich/ Jak SUV moc nemusím, tak toto vypadá celkem slušně. Ovšem ta palubka... 1.0 TSI snad ani nemá cenu komentovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 Ten motor je vhodný tak akorát do Citiga a to SUV od Seatu vypadá pěkně a palubka je o zvyků, je to koncern takže to bude rychlé přeorientování... Jak jsem jezdil 2 měsíce s Astrou, tak po 14.dnech už jsem s ní byl naprosto sladěnej a věděl jsem kde co je. To samé s Focusem, s KIA Rio nebo Hyundai i30... Prostě člověk si navykne na všechno, jde jen o to, co se mu líbí při koupi víc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 no jo, co bychom chtěli u cenovky cca 600 litru za interier.... hold s tím už sem se nějak smířil, ale alespon rádio je natočeno k řidičovi a je na horní pozici, což škodovce asi furt nedošlo za ty léta.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 Koukám hraje se hokej ČR-RUS. Sázka o koleno nebude? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 si asi pleteš MS a nějakej turnaj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 Já vím prd co se hraje. Jen mě napadlo, že by někdo už nemohl, tak bych ho dojedl. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 Ty wole ten TapaTalk je víc a víc k hownu... Smailiky to neumí a když umí, tak to nevloží, když napíšu a vložim, tak to vloží 3x nebo někdy radši vůbec... Teď se nemůžu dostat do soukromých zpráv, pořád se to načítá a nic... Hlavně že jsou aktualizace každej tejden... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 Vyhoď to z okna. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 Za to nemůže mobil, ale apk. [emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 Občas to dělá připojení k netu a zasekaná paměť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 Net běží, paměť RAM mám volnou 1,2 Gb... TapaTalk běží, ale zprávy v něm ne, pouze oznámení a témata, SZ neběhá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 Za chvili se v AS na Prime dozvime proc jsou AS servisy nejlepsi. Uz se tesim. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 Nj . Mě taky nejdou. Asi jsi mi to nakazil. A něco pro tebe mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky