Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Jo, pošleme mu ho jako plaváčka s fakturkou. To co ušetřím na večeři projezdím na benzínu.  Jinak teď mi volali konečně ze servisu, že už mají na výměnu ten stěrač, tak jsem na ně zvědavej, na čtvrtou tam jedu. Bude se měnit pohon. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Šustna byla drahá jako svině....i na pražáky. I na mě :D Tady je to za půlku....A hlavně ...kolínko tu mají echt luxusní.

Tak vypada to tam dle fotek gut... V doksech sice usetris, ale muzes pak vyhodit hadry a nedej boze co sedacka v aute :D. Navic ty oci mi teda taky chybet nebudou.
Odkaz ke komentáři

Za sebe mužů říct. Ze mne se tam líbilo nejvíc. Sice parkování na nic. Ale jinak jídlo super. Obsluha ok. A že tam byl nějaký kouř. Nebylo to z cigaret. Takže mne to nevadí. A hlavně to kolínko mají zatím určíte nejlepší. A to je hlavni.

• Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

Ten motor je vhodný tak akorát do Citiga a to SUV od Seatu vypadá pěkně a palubka je o zvyků, je to koncern takže to bude rychlé přeorientování... Jak jsem jezdil 2 měsíce s Astrou, tak po 14.dnech už jsem s ní byl naprosto sladěnej a věděl jsem kde co je. To samé s Focusem, s KIA Rio nebo Hyundai i30... Prostě člověk si navykne na všechno, jde jen o to, co se mu líbí při koupi víc...

Odkaz ke komentáři

Ty wole ten TapaTalk je víc a víc k hownu... Smailiky to neumí a když umí, tak to nevloží, když napíšu a vložim, tak to vloží 3x nebo někdy radši vůbec... Teď se nemůžu dostat do soukromých zpráv, pořád se to načítá a nic... Hlavně že jsou aktualizace každej tejden...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...