Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Kamarad ma tu Fabku po Maverikovo rodicich 1.2 HTP a to co s tim najeli oni po 9 letech on s tim najel za pul roku a kdyz ten zatuhlej motor rozhejbal na to ze jezdi denne beroun praha a z5. Tak jezdi skoro o litr mene nez ja. Coz nevim jak to dela. Myslel jsem ze ty HTP jsou zrouti a asi to tak pravda nebude. Jestli jezdi max do 5.5 litru.

Jinak Clinte, nezakladam si na Renaultech to jen abych te nasral. Co je ale pravdou tak ty Renaulty nejsou tak zle jak z nich lidi delaji. Min. nejsou horsi nez Skodovky. Jedine co se jim opravdu nepovedlo jsou ty predposledni Laguny a 1.5 dci motor. I kdyz pribuznej ma Cango 1.5 dci 350 tis a meni jen olej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jinak Hrdlicka vim samozrejme kdo je. By to mohlo byt zajimave cteni.

Jinak Korni sem pry nechodi uz z duvodu ze jsme moc pesimisticni a pomlouvacni na ucet Skodovek a to se nesmi. Asi jsem to tedy hlavne pokazil ja. Tedy zadam o exemplarni potrestani. Tedy od ted jen sama positiva, klady o Skodach zde. Uz zadne lzi. Kokto, Radiusy i pro Vas to plati..[emoji1]

Odkaz ke komentáři

To ja ne, ja si koupim zase Rapida. To uz bude treti generace za 600tis v zakladu s autonomnim rizenim. Protoze lepsi auto jsem asi nemel. Toho co mam uz mam 3 roky. 60 tis km a ani nevim, ze ho mam. Jen udrzba servis, nikde nic nevrze, kvalitni plasty a za cele 3 roky zadna zavada. Clovek se az divi jak to za ty prachy tak kvalitni vubec dokazou vyrobit. S takovou budu jezdit bez starosti dalsich min. 10 let. Tedy za me priste jedine Rapid.

Odkaz ke komentáři

Nojo, Petrrr a Kokta, oni spolu potajmu píchaj u Kokty v Hradci a před akcí Petrrr Koktu rozparádí právě řečmi o kinderu, jak stojí za hovno a když začne o Kabáňovi a přitom mu prsty vjíždí do trvalé, to už je Kokta v extázi :D :D

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

zrovna ted večer když sem jel do bytu, tak sem vrádiu slyšel reklamu na fabii. v ceně záruka na 5 let( ale to ten kokot v radiu neřekl že jenom na něco :D)

Jenže to je takhle Bohužel u nás se vším. Záruka je jen slovo, nic na čem by měl člověk stavět nákup zboží...
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...