kokta7 Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 pančo bude slintat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Ty wooe to sis koupil na octavku?) nebo na leona? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 Jako slintam,take sem na to koukal ale ta cena:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 Na test na oktavku, dyztak vám to pak prodám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 no docela mne zajima jak to funguje,urcite dej vedet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 Ty woe co to je Kokto??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 Vyztuha,ze spoda na tunel,mela by karoserie bejt tuzsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 to bys jako jadernej technik měl poznat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 Tak z fotky není poznat jak je to velké. Mě to připadalo jako spodní rám na nějakou motokáru [emoji2] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 Až dostanete rozum a dospějete, oni vás ty kraviny přejdou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 není kravina, pak to prodám pančovi nebo ozimu za dvojnásobek a mě to nikdy nepřejde, já chci pěknou víkendovku až nějakou najdu je moje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 jako Škodovku? Simply Clever aneb SCHEISSE HENNE! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 Hold Škodovka, takhle na mě dnes působí. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 To je ta slepice od Clinta z letiště? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 Ne, to je ta slepice s kterou jezdí. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 Sakra Clinte, pujc si tu 3litrovou, teda trivalcovou Astru. By me zajimalo, jestli je to fakt takovy sidlo, jak popisuji. http://auto.idnes.cz/novy-opel-astra-0i4-/auto_testy.aspx?c=A150930_235025_auto_ojetiny_fdv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 Mi neco uteklo nebo D8 uz neexistuje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 Však to je E55. A jestli ti vadí R8 zadej URko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 Komu sem co dneska provedl že jsem tak trestanej?Petře ty se nehlaš;-) 200 km ve vánici a ještě 550 km předemnou. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 A to si stěžuješ, nebo chvástáš? Aha, sorry. Nemáš 4x4. Tak upřímnou soustrast. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 panebože na co 4X4 na rovině, zlaté RWD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 Tomu se rika Petruv trest. Zaklinal jsem az do 17ti hodin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 Je to o tahu. Rozdíl moc není, ale 4x4 je lepší. Už jenom kvůli rozložení váhy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 A to si stěžuješ, nebo chvástáš? Aha, sorry. Nemáš 4x4. Tak upřímnou soustrast. :-) Ani jedno narážka na Petra něco jsem mu proved a on na mě poslal všechny čerty hajzl :'( 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 Ty poklice jsou strašný [emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky