Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Nemá, u některých 2.0 TDI PD je to běžný provozní zvuk. Není dvoulitr jako dvoulitr.  :kol-28:  Bratranec má tuto "sanitku" na 2.0 TDI PD už asi 100 000 km (najeto 200 tkm) a turbo si vesele tlačí bez sebemenšího problému.

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)

Tak to jsem netušil. No vibrace jsou u každého ropáka, s tím nic nenaděláš. Nicméně u 1,9 TDI PD jsme taky nic neslyšel, ani u 77kW. Zřejmě tedy jen ty dvoulitry.

Editováno: , autor: Clint
Vloženo

Tak to jsem netušil. No vibrace jsou u každého ropáka, s tím nic nenaděláš. Nicméně u 1,9 TDI PD jsme taky nic neslyšel, ani u 77kW. Zřejmě tedy jen ty dvoulitry.

jj, není to závada, je to vlastnost.  :kol-28: 

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)

Tak na OIII se při snížení napětí v baterce, nebo odpojení uplně vymažou data z jednotky na ovládání ele. oken :)  Bezva, zatím prej nemají řešení. Bohužel nepomůže ani nastavení přes ovládání popsané v návodu.

Vloženo

Tak na OIII se při snížení napětí v baterce, nebo odpojení uplně vymažou data z jednotky na ovládání ele. oken :)  Bezva, zatím prej nemají řešení. Bohužel nepomůže ani nastavení přes ovládání popsané v návodu.

oni nevědí nic, co nemají v erwinu :D

• Pozitivní 1
Vloženo

Není odpravené, pokud máš 2.0 TDi tak je to údajně úplně normální, mě to houká jako sanitka...

Nornalni to tedy pro vsechny vozy neni, jelikoz kdysi jsem par kamaradu s 2.0 TDi PD mel a houkala jen Oktavka souseda, se kterou jezdila manzelka na nákupy 3 km do Kauface a hadej co se za 3 roky stalo, odpravila turbo. Tak auto strelili neopravene, skoda, mohlo byt srovnani jestli by to delalo i potom. Soused nadaval, pac svoji 01 TDi dal do firmy a trhda mela 500tis nalitano a nic zavazneho na ni neopravovali. Pak koupil zene Golfa... ale to jsem tu uz psal.

ono to vibruje u benzínu z podvozku a nikdo neví co s tím :D

Ja vim co s tim, vypni motor, jestli to prestane, tak je problem vyresen.

Tak na OIII se při snížení napětí v baterce, nebo odpojení uplně vymažou data z jednotky na ovládání ele. oken :) Bezva, zatím prej nemají řešení. Bohužel nepomůže ani nastavení přes ovládání popsané v návodu.

Pokud myslis dorazy, tak je to zakladni funkce od 02.
Vloženo

Vždyť ti tady píšeme, že turba u o2 2.0tdi buď nehvízdají nebo můžou hvízdat i jako nová, sami v ŠA nevědí (nebo spíš nechtěli řešit) proč to tak je...

Vloženo

Tak dneska odpoledne bude octa zase v provozu dávalo se nové ložisko disk a guma.

Ani jse mi nechce vracet ta F3 ten motor mě po městě baví ( nic nehouká Rádiusi ) podvozek ten už je horší to se zase těším zpět do octy.

Vloženo (editace)

Co jako?

Odesláno z mého D6603 pomocí Tapatalk

Tohle není Monďák, tohle je jiná třída :-D

• Pozitivní 1
Vloženo

Tak dobře, tak ho nekoupím. Motos mě přemluvil, už jsem byl skoro u pokladny [emoji23]

Odesláno z mého D6603 pomocí Tapatalk

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...