motosman Vloženo 9. Duben 2016 Sdílet Vloženo 9. Duben 2016 Celkem to je důvěryhodné. Mám k tomu komplet doklady, faktury i poslední STK. Čas ukáže.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Duben 2016 Sdílet Vloženo 9. Duben 2016 papír ti umím taky udělat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Duben 2016 Sdílet Vloženo 9. Duben 2016 Ja bych strach nemel. To jeste bxla jina auta. Vetsi strach bych mel pri koupi noveho auta. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Duben 2016 Sdílet Vloženo 9. Duben 2016 na nové auto ti napíšou 5 let záruku a 150 000km. a pak se něco stane a nikdo neví co s tím 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Duben 2016 Sdílet Vloženo 9. Duben 2016 Neznam takove. I stryc uz jak Supa tak Yetiho reklamoval i kdyz slo o blbosti. Sup elektr. Zavirani kufru a volny ksbel v patych dverich. Yeti osoupana hlavice Radici paky po 35tis. Tohle nejsou závady... Kdyby bylo jenom tohle, byli by všichni spokojení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 9. Duben 2016 Sdílet Vloženo 9. Duben 2016 Řádek 336, vpravo dole,výluky ze záruky: pokud autorizovaný servis domnělou závadu nenajde ani po konzultaci s výrobním závodem, nejde o závadu, ale vlastnost, popřípadě zásah zhůry. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Duben 2016 Sdílet Vloženo 9. Duben 2016 [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2016 jojo, vlastně mě někdo řekněte, kde u nového auta něco někdo nereklamoval? otcuv superb, ten se nějak drží divny Můj tchán, má kindera a nereklamoval vůbec nic, je maximálně spokojen. Já myslím, že se v tom moc šťouráme Odesláno z mého D6603 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Duben 2016 Sdílet Vloženo 9. Duben 2016 Jo jo, řeší se tu oloupaná řadička, že to dělá agresivní pot řidiče, to už nikoho nezajímá, že Kokta řeší roztrhané sedačky, ale leze do auta v džínách a na prdeli má hafo cvoků to už je vedlejší, asi jako když utrhne skoro kolo na okruhu a pak řekne, že se to rozbilo jízdou po nekvalitní silnici [emoji23] [emoji23] [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Duben 2016 Sdílet Vloženo 9. Duben 2016 (editace) jj v prdeli mám anál od těch homoklád co říkal vždy klint. jj kola lítaj vzduchem jj lak vždy beru savem, proto se začal loupat Editováno: 9. Duben 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Duben 2016 Sdílet Vloženo 9. Duben 2016 Kokto. Nemej obavy. On az si jednou Stringo koupi nove auto za nemaly peniz treba i se slepici ve znaku a zacne se mu loupat lak, klepat silentblok, bude mit vodu ve dverich, bude mit ojetou radicku jak pri 200tis km, bude muset resit calouneni sedacky, pazvuky vsude mozne, klapka climatroniku, kliku dveri, elektr. stahovani oken atd. atd. Tak ono bude mluvit jinak. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2016 (editace) Tu řadičku, tu ještě musím nechat vyměnit Ještě, že jste mi to připomněli..... (ten přede mnou měl asi agresivní pot) Jediné co nemohu potvrdit je ten volant, co se sám oškrábal Ozákovi hned prvních 14 dnů používání. Stále ho mám jako nový bez nějakých těchto příznaků. Asi měl smůlu na šmejd, nebo si ho fakt něčím škrábnul. Ono stačí vystupovat z auta a vzít to zipem nebo něčím ostrým. Ten volant byla pro mě velmi dobrá investice (teď po roce užívání to mohu zhodnotit), vypadá to lépe a uplně jsem si zvykl na něj, takže se mi ani jednou nestal nějaký problém s tím, že by nebyl kulatý a někam hmátnul jinam..... Jojo hoši, trochu si v autě teď připadám jako v supersportu, jen když mě na dálnici předjíždí kamión, tak ten pocit na chvíli mizí..... Editováno: 10. Duben 2016, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Duben 2016 Sdílet Vloženo 10. Duben 2016 Jenže to co si tu Petře vypsal, to nikdo neměl na jednom autě na jednou... Jsou věci, které mají konstrukčně špatně a ty co tak vím řeší celkem úspěšně (ano je to opruz jezdit s novým autem do servisu) a k těm věcem co podléhají opotřebení... Koupili jsme pračku a chromový otočný knoflík byl po roce tak ošoupaný že bys nepoznal, že byl chromový (samozřejmě je plastový) je to všude kam se podíváš, řadičku já nikdy neošoupal, spolupracovník ji má sežranou... Je to stejný rok, stejně auto, cca stejně najeto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2016 No u té řadičky.... stačí si občas ostříhat nehty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. Duben 2016 Sdílet Vloženo 10. Duben 2016 Odřenou řadičku znám od Škodovky. U Fordu zatím pohoda. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Duben 2016 Sdílet Vloženo 10. Duben 2016 tak nám ukaž tu stočenku z Reichu pročpak to z Reichu 1 majitelka prodala? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 10. Duben 2016 Sdílet Vloženo 10. Duben 2016 cc je pro 4 ne? nene pro 5 ale jsou tu jak sardinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. Duben 2016 Sdílet Vloženo 10. Duben 2016 Však jo, na čaji. Hele na těch 100km měsíčně to stačí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2016 nene pro 5 ale jsou tu jak sardinky Vždyť tam jsou jen 4 plnohodnotné sedačky....nás neoblbneš, já v tom jel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Duben 2016 Sdílet Vloženo 10. Duben 2016 jj přítelkyně ho má firemní a je to pro 4... ale je možný, že tam mají nějaký různé výbavy CC nebo se to dá dokoupit. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Duben 2016 Sdílet Vloženo 10. Duben 2016 U octy mas taky plnohodnotne jen 4. To cemu rikaji pate je tak pro Motosovu dcerku s kyblikem. Dospely si musi sednout do kufru pac kufr je pro vzduch s vyuzitelnosti vetsiny lidi tak 40%. Jinak mam zlatou dcerku ta v aute neblinka ba naopak jezdila by autem furt nekam. [emoji1] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. Duben 2016 Sdílet Vloženo 10. Duben 2016 (editace) Teď už bude blinkat v kufru ve Fordu. Co je dobrý, má vzadu uprostřed 3bodový pás. Editováno: 10. Duben 2016, autor: motosman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2016 (editace) Oktávka je ale petimístná Odesláno z mého D6603 pomocí Tapatalk Nejsem si jistej, ale u CC je možná v techničáku uvedeno 4 místné. Co jsem jel já, tak páté tam nebylo ani jako nouzovka a nebyl ani pás. Editováno: 10. Duben 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Duben 2016 Sdílet Vloženo 10. Duben 2016 (editace) tak s vibracema má problém i golf gti, což je stejný auto.. opravdu vyborny http://forums.vwvortex.com/showthread.php?7137562-GTI-gas-pedal-vibration-at-70-mph-problem http://www.vwroc.com/forums/topic/8797-new-car-vibration-at-high-speed/ vyřešil to prej tak, že to auto prodal :D Editováno: 10. Duben 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. Duben 2016 Sdílet Vloženo 10. Duben 2016 Jo. Ale pro korejskou rodinu. To si chrochtaj blahem. Oproti hnůjdaji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky