Clint Vloženo 21. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2016 Jo takhle co dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 21. Duben 2016 Sdílet Vloženo 21. Duben 2016 Dál nic vypne proud a frajírek s i8 by dojel [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2016 Taky bych si koupil Báwo, nějaké nové pětkové, no co říkám, i trojkové by mi stačilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 21. Duben 2016 Sdílet Vloženo 21. Duben 2016 Ta trojka v kambajnu je super [emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2016 Tenhle Das Mergl by mi seděl Za dobrou cenu a hovno najeto... http://www.mobile.de/cz/Osobn%C3%AD-v%C5%AFz/Mercedes-Benz-E-250-CGI-BlueEfficiency-1./vhc:car,pgn:2,pgs:10,srt:date,sro:desc,ms1:17200_-11_,prx:20000,mlx:30000/pg:vipcar/222532625.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 21. Duben 2016 Sdílet Vloženo 21. Duben 2016 Mě Mercedes moc k srdci nepřirostl žádný. Je to moc uhlazené (designově) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 21. Duben 2016 Sdílet Vloženo 21. Duben 2016 Hledas novou? Nechces koupit tu moji? Je na prodej... :-)A co prodavas? moje je taky na prodej, kdybys radiusi chtěl. lehce zajetá, jede jak dábel, žere sotva 7 litru (teda když jedeš stále 100km/h) velky brzdy, výbava o které se ti zdá. Bílá barva = modní trend. modní korejské tvary ke kterým máš blízko. ještě si můžeš odečíst DPH. Bez urazky, ale za bilou bych se stydel, kor za eleganci a vys. Mit na tak drahé auto a nemit na metalizu... Ja ani na tource nechtel nemetalickou barvu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 21. Duben 2016 Sdílet Vloženo 21. Duben 2016 To není o penězích, bílá je zase v kurzu, barvy se točí pořád dokola... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Duben 2016 Sdílet Vloženo 21. Duben 2016 (editace) jak píše stringo, bílá je furt v modě. a když sem to kupoval 6 měsíců jeté, tak si těžko vybereš barvu. Tenhle Das Mergl by mi seděl Za dobrou cenu a hovno najeto... http://www.mobile.de/cz/Osobn%C3%AD-v%C5%AFz/Mercedes-Benz-E-250-CGI-BlueEfficiency-1./vhc:car,pgn:2,pgs:10,srt:date,sro:desc,ms1:17200_-11_,prx:20000,mlx:30000/pg:vipcar/222532625.html dyt to je slabý jak O3 RS M2 se strašně povedla. Editováno: 21. Duben 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 21. Duben 2016 Sdílet Vloženo 21. Duben 2016 Tak nám Mitsubishi taky podvádělo s emisema. Akcie už jdou do prrrrr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Duben 2016 Sdílet Vloženo 21. Duben 2016 njn rozjelo se to ve velkém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 21. Duben 2016 Sdílet Vloženo 21. Duben 2016 Všichni více či méně podvádějí, to snad muselo být jasné každému, když po provalení u VW nezačal žádný boj od ostatních automobilek... Kdyby v tom nejeli, byla by hned nová kampaň u všech ostatních kde by to koncernu dali pěkně sežrat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 21. Duben 2016 Sdílet Vloženo 21. Duben 2016 A co prodavas? Moji O2 Combi L&K (vice v mém tématu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 21. Duben 2016 Sdílet Vloženo 21. Duben 2016 (editace) To není o penězích, bílá je zase v kurzu, barvy se točí pořád dokola...Myslis? Videl jsi vicekrat v zivote napriklad specialni lakovani na nejake Skodovce? Ja jestli bych to spocital na prstech rukou.Nerikam ze je bila špatná, rikam ze pro me neni dost dobra (obecne nemam rad nemetalicky barvy, spíše bych snesl tmavsi nez svetlejsi) a co je a nebo neni v kurzu je mi uplne sumak, jsem praktik. Moji O2 Combi L&K (vice v mém tématu)Jo tak to ne, LaK je lapka na zlodeje. Jednu Oktu mi vykradali (stara), novou corli celou.PS, ale rad bych pak nasral Clinta, ze ma jen socku Elegancku . Editováno: 21. Duben 2016, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2016 Ty jsi tedy praktik, když chceš tmavou barvu, na které je všechno hned vidět :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Duben 2016 Sdílet Vloženo 21. Duben 2016 Tmava je nejhorsi. Ano tmave jsou krasne barvy a maji hloubku. Ale svetlejsi metly jsou zase nejlepsi na udrzbu. Sam jsem v tomto smeru s Denim spokojen jako jeste nikdy s zadnym lakem. Spina na tom neni videt atd. Bila je ovsem vyjimka, na te je videt uplne vsechno jako na cerne, jen mikroskrabance mozna mene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 21. Duben 2016 Sdílet Vloženo 21. Duben 2016 Každý domácí spotřebič má bílou barvu. Jak auto, tak nevěsta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2016 Nejlepší je stříbrná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 21. Duben 2016 Sdílet Vloženo 21. Duben 2016 Bila je na udrzbu nejlepsi,a vim o cem mluvim:)) Stribrna take ale hur se opravuje,na opravu je stribrna jedna z nejhorsich 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Duben 2016 Sdílet Vloženo 21. Duben 2016 říkam, bílou příště přes moji mrtvolu. popřípadě na tu bílou hodit folii, bílá je strašná jako černá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2016 Černá je mnohem horší. Čekal jsem tu bílou hodně háklivou, ale ještě to jde. Zase je pěkná umytá a na silnici je vidět. Stříbrná se při opravě blbě trefuje odstín, to mi potvrdili i v lakovně. Ale na údržbu je super, zrovna tak Sahara metla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Duben 2016 Sdílet Vloženo 22. Duben 2016 Bílá není pěkná umyta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 22. Duben 2016 Sdílet Vloženo 22. Duben 2016 Bílá je prostě jen bílá. Mám třetí stříbrné auto a jsem spokojenej až Teda na loňskou srnku když mi dělali novej nárazník hned mi říkaly že stříbrná má asi 7odstínů a ten rozdíl tam je vidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2016 Právě, rozdíl poznáš hned Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. Duben 2016 Sdílet Vloženo 22. Duben 2016 Vidět je to na jakékoli barvě... Je to o tom jak se to povede, jak se trefí odstín... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky