Pawouk Vloženo 14. Květen 2016 Sdílet Vloženo 14. Květen 2016 Přední mlhovky se strachem samy vypínají? Nebo proč ti blikají? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Květen 2016 Sdílet Vloženo 14. Květen 2016 (editace) Odesláno z mého ASUS_Z00AD pomocí Tapatalk sis to spletl s RWD ne? Editováno: 14. Květen 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Květen 2016 Sdílet Vloženo 14. Květen 2016 Tak dnes vylet do Plzenske ZOO a ac nerad, musim konstatovat, ze nic moc. Prostredi sice pekne, ale to hlavni a to zvirata zejmena ta nejoblibenejso nic moc navic daleko o lidi. Jeden lev, jeden hroch. No Ziraf bylo alespon vice a opice taky nic moc. Vse v porovnani jak tomu bylo pred x lety. Navic restaurace jen o fast foodu. No jeste ze tam maji nedaleko Globus, kde je svet jeste v poradku. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Květen 2016 Sdílet Vloženo 14. Květen 2016 Jojo, šlo to docela dolů za ty roky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Květen 2016 Sdílet Vloženo 14. Květen 2016 Tak co vy hniloby, kde jste vsichni ? Same zranice a chlast co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 14. Květen 2016 Sdílet Vloženo 14. Květen 2016 Uz jen oheň Odesláno z mého ASUS_Z00AD pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 14. Květen 2016 Sdílet Vloženo 14. Květen 2016 Přední mlhovky se strachem samy vypínají? Nebo proč ti blikají? Asi mokro ve spoji a nebo amerika[emoji1] Odesláno z mého ASUS_Z00AD pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Květen 2016 Sdílet Vloženo 14. Květen 2016 A nebo odeslano s Asus. Si to tam vypni nebo vyhodim svuj mobil z okna a ty mi ho pak zacvakas a to Te vyjde draho. Nechapu kdo tohle zase vymyslel. Mne je u prdele kdo z ceho co odeslal. Obzvlaste z nejakeho Asuse. [emoji741] [emoji726] [emoji706] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 14. Květen 2016 Sdílet Vloženo 14. Květen 2016 To bylo s zase se to zaplo. A kdyz je je to jedno tak to nečtu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Květen 2016 Sdílet Vloženo 14. Květen 2016 Petr zarli na pancha jenom Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 15. Květen 2016 Sdílet Vloženo 15. Květen 2016 co by zavidel:)) to bych sem musel dat jine fotky,ale to by mu tekly sliny na fousy:)) jeste nejake videjko kdyz je nuda v praci:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2016 Já včera najel 120km na mašině, ale kolem šesté už byla zima. Jo teď jsem king, samice mávají, chlapi uznale kejvají hlavou, jsem to já, co jedu na pořádném stroji s obsahem 1300 cm3 To by Petrrr chtěl, ale neumí řídit ani Simsona 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Květen 2016 Sdílet Vloženo 15. Květen 2016 Taky jsem včera na chvilku vyjel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Květen 2016 Sdílet Vloženo 15. Květen 2016 Mne staci, ze umim ridit Rapida, to je taky zazitek. [emoji1] . Odeslano postovnim holubem jmenem Pepik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2016 Ten se řídit umět nemusí, stačí ho táhnout na špagátu [emoji23] Odesláno z božské Sony X-peria Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 15. Květen 2016 Sdílet Vloženo 15. Květen 2016 Kluci od pondělka bude na salonech k vidění a projetí nový Tiguan. Moc hezké auto, 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Květen 2016 Sdílet Vloženo 15. Květen 2016 SUV, hm, nic moc. A k čemu je to dobré, tedy kromě toho, že je to momentálně cool, když naprostá většina jejich majitelů nikdy neopustí silnice a dost často to ani nemá pohon 4x4? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 15. Květen 2016 Sdílet Vloženo 15. Květen 2016 Líbí se mi to, mám rád vyšší posaz, a dobré je to že mne to přepraví kde potřebuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Květen 2016 Sdílet Vloženo 15. Květen 2016 OK, pokud to využiješ, proč ne. A kolik takových je? Já jsem doposud nepochopil značné využívání SUV v městském provozu. Obvykle sedí za volantem nějaká ženská, která má ovšem problém s odhadem velikosti auta, se zaparkováním, nebo couváním a přesto se s takovou pikslou cpe do města. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Květen 2016 Sdílet Vloženo 15. Květen 2016 K nicemu. Takove kombi je praktictejsi. A kdyz bych potreboval auto do terenu tak predchozi Nissan X-trail, Toyota Landctruiser, Mitsubishi Pajero atd. Proste jeste auta s zebrinovym ramem. A ne tyhle kosmetinky krabice co se do nich vejde mene nez do kombi, vetsi pneu, vetsi spotreba, vetsi provozni naklady vubec aby byl clovek cool. Takove hezke reseni co je rozumne jeste je Subaru Outback. Nafoukle vyvysene kombi. Odeslano postovnim holubem jmenem Pepik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 15. Květen 2016 Sdílet Vloženo 15. Květen 2016 Tyto suv si lidi nekupují do terénu, prostě se jim líbí. Mají rádi třeba jako já vyšší posez, prostě je tyto auta nějak osloví. A třeba ten Tiguan není žádné velké auto, tak proč né. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2016 Mě se Tiguán taky líbí, člověk sedí vejš, podvozek z Prassáka, kufr to má mnohem větší než Jeťák.....4x4 bych nemusel, to nevyužiju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Květen 2016 Sdílet Vloženo 15. Květen 2016 Posaz jak na wc v autě nemusím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 15. Květen 2016 Sdílet Vloženo 15. Květen 2016 Ale tam není posaz jak na wc, je tam uplně stejný jako v jiném autě, ale sedíš jenom výš nad vozovkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2016 Jojo, v Jeťáku se jako na hajzlu sedí, ale ten Tiguán je lepší.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky