Petrrr Vloženo 17. Květen 2016 Sdílet Vloženo 17. Květen 2016 A hele Huri dava uz toho dehta pryc. Co planujes tentokrat? Motosi prijel bych hned, ale to v tydnu neni mozne ani driv a ted uz vubec. Tedy na me myslete a Panchovi dejte poradne nazrat at si vzpomene co je poradne grilovane maso a ne nejaka varena soja. [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Květen 2016 Sdílet Vloženo 17. Květen 2016 (editace) bere prej zase oktavku 3 prej, prej jeho citová vazba a celoživotní láska. Editováno: 17. Květen 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. Květen 2016 Sdílet Vloženo 17. Květen 2016 Však doraž i s rodinkou třeba v sobotu. Když tu jsme není problém. Holky pokecaj a my to oslavíne. Zatím je klid a nikdo tu není. Třeba udělají bazárek. Teda pokud jsi byl u toho a věděl co děláš..... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2016 (editace) Tak v pátek přilítnu dopoledne na Slapy....Pančák přijede v pátek odpoledne Editováno: 17. Květen 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 17. Květen 2016 Sdílet Vloženo 17. Květen 2016 A hele Huri dava uz toho dehta pryc. Co planujes tentokrat? Motosi prijel bych hned, ale to v tydnu neni mozne ani driv a ted uz vubec. Tedy na me myslete a Panchovi dejte poradne nazrat at si vzpomene co je poradne grilovane maso a ne nejaka varena soja. [emoji3] Ja ted snim vice steaku nez ty za celej zivot:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2016 Petrrr bude sedět pod schodama a pod kamerou, zatím co my budeme u vody a žrát steaky Odesláno z božské Sony X-peria Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. Květen 2016 Sdílet Vloženo 17. Květen 2016 Pošleme mu foto. Může si ho rozmnožit na kopírce. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Květen 2016 Sdílet Vloženo 17. Květen 2016 Takže žranice na Slapech, ale co Krušárna? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Květen 2016 Sdílet Vloženo 17. Květen 2016 a kdy mam přijed? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 V pátek Odesláno z božské Sony X-peria Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 Dnešek by jste mi hoši moc nezáviděli, ani já si ho sám sobě nezávidím [emoji26] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Květen 2016 Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 a čím motosmane topíš, tsičkem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 18. Květen 2016 Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 Mám kamna. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Květen 2016 Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 Dnešek by jste mi hoši moc nezáviděli, ani já si ho sám sobě nezávidím [emoji26] Co se stalo? Něco s autem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Květen 2016 Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 Jo zivot prazakuv, proc ja jsem se nenarodil v Praze. No nebyl cas jed az do Prahy narodil jsem se o 2.5 mesice drive. Hold zivotni smula. [emoji25] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 18. Květen 2016 Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 To si fakt myslíš, že ti policajti jsou tak blbý? No nejsou, to už různí vykukové zkoušeli napadnout radary (kalibrace, metrologii, atd) a kdepak jsou? V háji. Tož tak.Nevim jestli je v zakone zakazano používat radary, kazdopadne drony zakazane jsou. Nesmi letat vys, nez je plot a plot muze mit tusim max +- 2m.Nové auto je vždy jen pro bohaté.To si mysli ten, co ma zúžené zorne pole. Citigo stoji 200 tis, Dacia 165tis. To je cena defakto ojetin. Nerzebiram kvality aut, reaguju jen na bohate a nova auta - neni to pravda.Líbí se mi to, mám rád vyšší posaz, a dobré je to že mne to přepraví kde potřebuju.Sibporid i20, tam doslova trunis, Fabii a nebo Dacii Mě se Tiguán taky líbí, člověk sedí vejš, podvozek z Prassáka, kufr to má mnohem větší než Jeťák.....4x4 bych nemusel, to nevyužiju.No tak s podvozkem Passata naroubovanem na Tiguanu bych se nechlubil. Bude to funkcni jako podvozek 01 a nebo S2. Pochybuju, ze by jej vyrazneji upravili.Pawouku, jedna z mála věcí, které se musí nechat SUV je ta, že se do toho dobře nastupuje a že ti kamiony nesvítí v noci přímo do očí. To ze to neni terénní auto, to ví každý a předpokládám, ze i majitelé těchto aut. A jak jsi napsal, je to teď velice moderní, jen nechápu, proc jezdí ženská s Q7, nebo X6 a při tom neumí jezdit, natož parkovat...to prostě nedokážu pochopit... Prave proto je blondyny dostavaji. Aby se nebaly bourat-jezdit a aby zaparkovaly. To nebylo myšleno tak, že si stěžuji, to bylo myšleno tak, že jsi psal, že nějaký cm nehraje roli, osobně ti můžu potvrdit, že nějaký cm je kurevsky na výšce podvozku znát, takže ač pro tebe zanedbatelný, lehce zvýšený podvozek oproti klasickému podvozku může někomu jinému usnadnit denní běžné ježdění v místech s horšími komunikacemi... A na to jsi našel nějakou statistiku nebo si to jen myslíš? Zase osobní zkušenost od známého. Ma garáž pod úrovní silnice (pod barákem) a vždycky parkoval venku před barákem, protože se tam prostě nemohl dostat, Tad si koupil (posranou) Dacii Duster a parkuje si v garáži, dostane se pres ten přelom sjezdu od garáže na silnici a potom uz to nikde nevyužije, jezdí do práce 20km do Plzně, do lesa nejezdí ani na pole, ale prostě ma možnost auto mít schované v garáži... takže asi tak, samozřejmě to není většina lidí, ta si to kupuje spíš pro vzhled a image... ale opět vyvracím tvrzení, že je to auto k ničemu... No zrovna Dacii schovavat do garaze... Lehce kontraproduktivni. Takže aby tomu všichni rozuměli, Arlo může v pondělí, úterý a pátek [emoji23]Zapomnel jsi na sobotu a nedeli. A Arlo to jeste odsouhlasil Oni mají více typů. Tenhle by měl být v pohodě.Tak pokud ji nikdy nevideli, je sance ze se fakt nesere a nebo to bylo tak drahy, ze to nikdo nekupoval. Slapská prasečí mafie...aneb jak Rádius Ozáka na vodítku vedl [emoji23] DSC_0208.JPG Dlouhej Ozi, širokej Pancho a bystrozrakej Petrrr. No a hloupej Rádius [emoji23] A tos nevidel toho vola co to fotil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Květen 2016 Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 Nevim jestli je v zakone zakazano používat radary, kazdopadne drony zakazane jsou. Nesmi letat vys, nez je plot a plot muze mit tusim max +- 2m. Zase kecáš nesmysly. Proč si to napřed nezjistíš, než sem napíšeš ulimativní tvrzení, které není pravdivé a dá se snadno ověřit i pro amtéry? Nastuduj si doplněk X, leteckého předpisu L2 - Pravidla létání. Pak tady ze sebe nebudeš dělat šaška. Zjednodušeně je to například tady a tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 Tak jsem se právě ubytoval :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Květen 2016 Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 Super, kde ten hotel je? To je min. 4 hvezda. Si spal v praci a spadl ze zidle na zem a hnul se ti zlucnik? 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Květen 2016 Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 Ajaj, špitál, tož to je nepříjemné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 18. Květen 2016 Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 Kamene? Prave jsem v Ackach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 18. Květen 2016 Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 Tak jsem se právě ubytoval :-/ DSC_0407.JPG To vypadá na hospic takže chrochták bude asi v pořádku? Přeju brzké uzdravení Šéfe ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 Já sem tu kvůli mladejm sestrám, nemám takové možnosti jako Petrrr, aby ho obletovaly v práci a už vůbec ne takovej šarm, jako má Pančo, když píchá každej tejden dvě jiné. Takže tady využívám ošetřovatelského komplexu holek [emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Květen 2016 Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 Tak tuto péči bych si raději odpustil. Takže Krušovice se asi přesouvají do neznáma? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Květen 2016 Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 (editace) Klintovo Rusko v praxi Editováno: 18. Květen 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky