Pawouk Vloženo 30. Květen 2016 Sdílet Vloženo 30. Květen 2016 Jinak já tedy nevím, ale kdykoli příjedu k nějakému omezení, tak všichni stojí už desítky nebo stovky metrů v jedné koloně a vpředu mě nikdo nechce pustit, připadá mi to potom tedy podle vyhlášky na hlavu a vlastně sama vyhláška vytváří kolony na silnicích, když už teda to takhle od Vás mám vysvětlené... To už jsem psal výše, že tě do toho dostali oni svojí blbostí. Bohužel je toto častý jev dalších neználků dopravních předpisů... V takovémto případě nikoho zásadně před sebe nepouštím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 30. Květen 2016 Sdílet Vloženo 30. Květen 2016 Nesmíš jezdit sám. Vždycky v koloně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Květen 2016 Sdílet Vloženo 30. Květen 2016 V tom případě, zásadně budeš mnou tlačen na svodidla (a je mi jedno, že to bude z mojí strany špatně, protože desítky aut a tebou to udělaly už od začátku taky špatně), protože nechápu, co je to za problém se v klidu "prolnout" a projet omezení. Je to otázka 4s a nehonění ega JÁ TĚ NAUČÍM... jo a věřím tomu, že drtivá většina me nepustí z principu, ze oni otrocky stáli desítky nebo stovky metrů v koloně a ty dojedes až k tomu omezení, určitě ani netuší o téhle vyhlášce (stejně jako já, ...myslel jsem si že se ZIP vztahuje i na tohle omezení) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Květen 2016 Sdílet Vloženo 30. Květen 2016 Nesmíš jezdit sám. Vždycky v koloně.Dobře, já ale nemůžu za to, že se všichni štrůdlujou fakt daleko před omezením, to budu Jouda a udělám to samé? Z logiky věci jsem udělal to nejlepší co jsem mohl až na to, že jsem si u pitomce vynutil zařazení do kolony a jak jste potvrdili jel jsem teoreticky v koloně s dalším autem, takže možná nakonec jsem byl v právu... to je ale slovíčkaření už... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Květen 2016 Sdílet Vloženo 30. Květen 2016 No to pak budeš mít smůlu a pokutu k tomu. Neznalost zákona neomlouvá. Možná tě ten borec měl trochu proplesknout, aby ses probral a abys věděl, kdo má přednost a jak se jezdí v pruzích. Toto pravidlo totiž platí již od roku 2000. Nicméně jsem to původně myslel na případ, kdy se mi tam tlačí nějaký exot daleko před zúžením pruhů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Květen 2016 Sdílet Vloženo 30. Květen 2016 (editace) Myslím, že ať udělá člověk cokoli, tak je to špatně nastavené vyhláškou... Pokud jedu ve dvou pruzích (v mém případě ještě napojení z vedlejší na hlavní ), tak buď se začne stavět někde v dálce do pruhu které stojí, nebo jedeš ve volném až k tomu omezení a musíš se tam nějak nacpat, protože když budeš čekat až te někdo milostivě pustí, tak se nedočkáš, takže ja cca 20m před značkou dal blinkr a jel krokem, tak aby auto za mnou co už bylo taky v pohybu melo cas mi tam udelat místo a ja se v klidu mohl zařadit... nevím co lépe uz jsem měl udělat ... za mnou jelo ještě jedno další auto... Editováno: 30. Květen 2016, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Květen 2016 Sdílet Vloženo 30. Květen 2016 Vyhláška je OK, jen lidi jsou KO. Dobře, já ale nemůžu za to, že se všichni štrůdlujou fakt daleko před omezením, to budu Jouda a udělám to samé? Z logiky věci jsem udělal to nejlepší co jsem mohl až na to, že jsem si u pitomce vynutil zařazení do kolony a jak jste potvrdili jel jsem teoreticky v koloně s dalším autem, takže možná nakonec jsem byl v právu... to je ale slovíčkaření už... "Je-li na pozemní komunikaci o dvou nebo více jízdních pruzích v jednom směru jízdy taková hustota provozu, že se vytvoří souvislé proudy vozidel, v nichž řidič motorového vozidla může jet jen takovou rychlostí, která závisí na rychlosti vozidel jedoucích před ním, mohou jet motorová vozidla souběžně (dále jen „souběžná jízda“ Jaké vozidlo jelo před tebou? Asi bych si na silnicích okolo Plzně měl dávat pozor, abych tě tam někde nepotkal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 30. Květen 2016 Sdílet Vloženo 30. Květen 2016 Njn. 5 bodů a 2000 Kč při kvalifikaci ohrožení při přejíždění z pruhu do pruhu. Nebo 4 body 2500 Kč a výstraha zadržení ŘP při nedání přednosti. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Květen 2016 Sdílet Vloženo 30. Květen 2016 Stringo tam pořád hledá něco, co tam není. Vždyť je to tam explicitně řečeno. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 30. Květen 2016 Sdílet Vloženo 30. Květen 2016 Jel jsi dobře. Až na ten závěr. Taky tak jezdím, ale s vědomím zákonných náležitostí. Pirátem snadno a rychle..... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Květen 2016 Sdílet Vloženo 30. Květen 2016 (editace) Přede mnou nikdo nejel, dostal jsem se na hlavní, kde můj pruh byl volný a vedlejší byl zasekaný... mohl jsem buď zůstat stát v křižovatce a zkusit se nacpat do stojící kolony, nebo jet v klidu až před omezení kde byl pohyb vozidel pomalý a ZAZIPOVAT se a plynule projet omezení. Dostali jsme se opět k mrtvém bodu, kdy se snažíš tupě řídit vyhláškou a selský rozum jsi nechal někde doma na záchodě. Promiň, ale dál se nehodlám o tomhle bavit, je to k ničemu. Buď se lidí chtějí za volantem domluvit nebo nechtějí a já si stojím za tím, že jsem v provozu udělal to, co bylo správné a co by měli dělat všichni a to dojet k omezení a ZIPovat, protože od toho to pravidlo je a má ulehčit při těchto situacích a jak jste napsali správně, úmyslně tvořit kolonu je taky proti vyhlášce, takže tak, končím tuhle diskusi a až uvidíte vínovou Octavii s tmavými skly, tak ji radši pusťte v klidu před sebe [emoji3] opět ještě jednou opakuji, že jsem nepřiletěl jak debil a nezačal se někam cpát, to jenom abyste už konečně pochopili, o co mi šlo na začátku... Editováno: 30. Květen 2016, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 30. Květen 2016 Sdílet Vloženo 30. Květen 2016 No jo, takhle to vypadá, když si každej vysvětluje pravidla podle svého.... Já taky u sbíhání jezdím až na konec, jen s tím rozdílem, že pokud tam přiletím sám, tak si počkám až mě někdo pustí !! A co se týká zipu - o tom ví spousta lidí jen to , že zapíná bundu, nebo kalhoty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Květen 2016 Sdílet Vloženo 30. Květen 2016 Přesně tak, a pak tady ještě dělají chytrý. Přitom má tunu másla na hlavě. Hlavně že má výmluvu na "tupé" řízení se vyhláškou. Ehm, jakou vyhláškou? To dávno není vyhláška, ale zákon. Mezery má tedy veliké. Když ti svítí červená a nikdo zrovna nejede, tak ji projdeš? Ne? Ale vždyť to je také tupé řízení se zákonem. Prostě si přiznej, že jsi jiného řidiče omezil, ba ohrozil a ještě jsi se na něj neprávem osočil. Tož tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Květen 2016 Sdílet Vloženo 30. Květen 2016 Když přijedeš a stojíš tak OK, ale když jedeš souvisle, tak by tě měl pustit navíc když tam je značení ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 30. Květen 2016 Sdílet Vloženo 30. Květen 2016 Já to chápu a rozumím ti. Ale nic s tím nenaděláš. Když bude chtít někdo novej blatník, tak mu ho zaplatíš. A v tom je ten problém. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Květen 2016 Sdílet Vloženo 30. Květen 2016 (editace) Přesně tak, a pak tady ještě dělají chytrý. Přitom má tunu másla na hlavě.Pawouku, ty dokážeš člověka určitě rychle nasrat... ještě že mám kurz asertivního chování [emoji6] Říkejte si co chcete, já jedu tak jak si myslím že to je správně, kdybych se řídil jenom vyhláškou, tak bych nikam nikdy nedojel, toť vše... zajímavé, že jsem nikdy neměl nehodu (mnou zaviněnou), když tvrdíte jak jezdím na howno... Jo a že nejezdím podle vyhlášky jako ty, to nepopírám a nikdy jsem to netvrdil... Editováno: 30. Květen 2016, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 30. Květen 2016 Sdílet Vloženo 30. Květen 2016 (editace) Nemá a nemusí. A ne a ne a ne. Editováno: 30. Květen 2016, autor: motosman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Květen 2016 Sdílet Vloženo 30. Květen 2016 (editace) [emoji14] Já já já, jenom já... Editováno: 30. Květen 2016, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 30. Květen 2016 Sdílet Vloženo 30. Květen 2016 Stringo = typický pirát silnic.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Květen 2016 Sdílet Vloženo 30. Květen 2016 Pawouku, ty dokážeš člověka určitě rychle nasrat... ještě že mám kurz asertivního chování [emoji6] Říkejte si co chcete, já jedu tak jak si myslím že to je správně, kdybych se řídil jenom vyhláškou, tak bych nikam nikdy nedojel, toť vše... zajímavé, že jsem nikdy neměl nehodu (mnou zaviněnou), když tvrdí že jak jezdím na howno... Jo a že nejezdím podle vyhlášky jako ty, to nepopírám a nikdy jsem to netvrdil. Je těžké přijmout, že nemáš pravdu, což? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Květen 2016 Sdílet Vloženo 30. Květen 2016 Když přijedeš a stojíš tak OK, ale když jedeš souvisle, tak by tě měl pustit navíc když tam je značení ... Navštiv tedy svého poslance s návrhem na změnu zákona. Do té doby platí výše napsané. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 30. Květen 2016 Sdílet Vloženo 30. Květen 2016 tady to zase zije:) Stringo bud v pohode,ja sem na tom hur:) mel sem napadeni obcana a hodinu sem cekal na policii,takze ted sem ja pirat a agresor co napada lidi:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Květen 2016 Sdílet Vloženo 30. Květen 2016 (editace) Však já připouštím že jsem to tedy udělal asi špatně, ale zároveň tvrdím, že dalších, no abych nežral, 30 aut to udělalo špatně zrovna tak, protože tvořili záměrně kolonu a že jsem to udělal nejlépe jak to šlo a že se potkali dva pitomci, že jeden se v klidu chtěl zařadit a druhej vyhláškofil nebo EGOblbec si potřeboval něco dokazovat bez ohledu na aktuální situaci omezení provozu, za to už tak nějak nemůžu. A akt nemá smysl dál s bavit, to je stejné jako s těmi kolonami za pomalu jedoucími vozidly, taky je to vlastně v pořádku dělat kolonu tím, že neumožním předjet nikoho za mnou... Editováno: 30. Květen 2016, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Květen 2016 Sdílet Vloženo 30. Květen 2016 (editace) Navštiv tedy svého poslance s návrhem na změnu zákona. Do té doby platí výše napsané. Však já se nechci hádat že něco neplatí, jenom tvrdím že není divu, co se děje na silnicích, stejně jako v zákonech je prostor pro slovíčkaření a i tady jsou zavádějící pojmy. Mělo by to být jednoznačně dané a jednoduché. A ne že jednou je to tak když auta stojí, jinak když jedou pomalu, jinak když rychle, jinak mimo obec a jinak v obci. A ještě to neustále měnit novelama... je to akorát pakárna na lidi... dělají v tom větší a větší bordel... Editováno: 30. Květen 2016, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 30. Květen 2016 Sdílet Vloženo 30. Květen 2016 No a o to jde. Čím větší bordel, tím víc přestupků a tím víc pokut. Takže ti nezbývá nic jiného, než studovat. A hlavně nemyslet.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky