Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Kapitane, my co mame v aute kameru se zvukem, vime. 98% cesty je po dalnici a co jsem mel moznost videt ( tedy jen cestu zpet, pri ceste tam nekdo tu kameru vypnul) tak s tim jel opravdu jako clovek a spis pomaleji nez rychle, usuzoval jsem podle toho, ze byl spis predjizdenej nez ze by predjizdel on.

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Počkat takže půl cesty je u tebe 98% cesty já mám jen střední školu a jak počítám tak počítám spáteční cesta kamera vypnutá tedy je 50%. A proč to někdo vypnul, proč je obhajuješ že s tím jel slušně lžeš sám sobě.?  Promiň jestli sem tě špatně pochopil. ;)

Odkaz ke komentáři

98% bylo mysleno, ze po 1km ve varech najede na dalnici, po 38km sjede z dalnice a po 1km je v servisu v Chebu. Tak ne kazdemu se libi kdyz je nekdo spicluje. Ze zkusenosti taky vim, ze dost lidi si ani te kamery nevsimne a kdyz tak az po delsim case. Ac nemam rad AS a neverim jim ani jmeno. Z predchozich vsech navstevach kdyz s tim kdykoliv jeli oni at uz pri servisu ci reklamaci tak vzdy s tim jeli slusne v kazdem servisu. Ono vzit si na triko ze se neco stane nebo ze prijde pokuta uz muze pusobit komplikace v podobe ztraty zamestnani pro ne.

Odkaz ke komentáři

Jj, ja jedu jen na pozvani predsedy a ze pecena kolena budou litat primo do ust na jeho ucet. Jinak ani nenastartuji Rapida. Jo a Pawouk stejne neumi odepisovat na PM. Ten co mu na foru neunikne ani pismenko. On se boji abych nezjistil kde opravdu maka. Nakonec dela nekde kopace s ukrajincema.

Odkaz ke komentáři

Účast na zítřejší akci:

Clint                   Ano

Stanmar            Ne (jezdí odpoledne Ikarusem)

Motosman       Ano (o něco později)

Ozi Toretto      Ano

Pancho             Ano

Petrrr                Ano

Kokta                Ano (na 80%)

Radius              Snad  Ano

Arlo                   Ano (o něco později)

Honza9001      Ne

SidCZ                Ano

Tomiikk            Ano

XJOHNNYX      Nevím

Barbossa          Ne

Stringo              Nevím

Hurikán88        Nevím

Sabiza               Nevím

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Na cisteni kol pouzivam Coyta nebo jak se to pise z obchodaku. [emoji3]
Motosi diky, ale nedavno mi prisel dotaznik ohledne toho servisu. Driv jsem poctive vse vyplnoval, odpovidal na tel. dotaznik atd. Ted jsem to rovnou smazal a seru na ne. Stejne se nic nezmeni i kdyz si budez stezovat horem dolem. Tedy DEKUJI - NECHCI! [emoji3]

Odkaz ke komentáři

před 54 minutami, Clint napsal:

Na čištění kol je ideální přijet zejtra na sraz do Krušárny ;) 

No já vím, dlouho jsem nikde nebyl, ale není moc času a hlavně čekám, kdy to uděláte zase v Počernicích, abych si mohl dát v klidu pivko :D

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

[emoji23] [emoji23] [emoji23] Jo, uz se mi to vybavilo a Panchovi zajiste take.
Kdyz se ti pred ocima promitne cely Tvuj zivot - to treba mne. Ale Panchovi se pred ocima promitlo tech hodin lesteni, cely seznam moznych poskozenych dilu a konecna cena za opravu. [emoji23][emoji23][emoji23]

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, PANCHO napsal:

Petrr. Tak to je jasne prece se mi nebude promítat pred očima tvuj zivot.

To buď rád, protože to by se ti promítlo jen koleje a nádraží, hektolitry krabičáku, hledání much na kinderkárce a kopírka pod schodištěm :D:D

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

před 8 hodinami, Petrrr napsal:

Jj, ja jedu jen na pozvani predsedy a ze pecena kolena budou litat primo do ust na jeho ucet. Jinak ani nenastartuji Rapida. Jo a Pawouk stejne neumi odepisovat na PM. Ten co mu na foru neunikne ani pismenko. On se boji abych nezjistil kde opravdu maka. Nakonec dela nekde kopace s ukrajincema.

Ehm, to víš, ve výkopu nemám PC, abych mohl odpovídat na nejapné PM. :rolleyes: Mimochodem, ať se dívám jak se dívám, v poště od tebe nemám nic. Kam jsi to poslal? Do AS s nějakou další reklamací kinderkárky? :kol-48:

• Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...