Petrrr Vloženo 19. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2016 Kapitane, my co mame v aute kameru se zvukem, vime. 98% cesty je po dalnici a co jsem mel moznost videt ( tedy jen cestu zpet, pri ceste tam nekdo tu kameru vypnul) tak s tim jel opravdu jako clovek a spis pomaleji nez rychle, usuzoval jsem podle toho, ze byl spis predjizdenej nez ze by predjizdel on. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 19. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2016 Počkat takže půl cesty je u tebe 98% cesty já mám jen střední školu a jak počítám tak počítám spáteční cesta kamera vypnutá tedy je 50%. A proč to někdo vypnul, proč je obhajuješ že s tím jel slušně lžeš sám sobě.? Promiň jestli sem tě špatně pochopil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2016 98% bylo mysleno, ze po 1km ve varech najede na dalnici, po 38km sjede z dalnice a po 1km je v servisu v Chebu. Tak ne kazdemu se libi kdyz je nekdo spicluje. Ze zkusenosti taky vim, ze dost lidi si ani te kamery nevsimne a kdyz tak az po delsim case. Ac nemam rad AS a neverim jim ani jmeno. Z predchozich vsech navstevach kdyz s tim kdykoliv jeli oni at uz pri servisu ci reklamaci tak vzdy s tim jeli slusne v kazdem servisu. Ono vzit si na triko ze se neco stane nebo ze prijde pokuta uz muze pusobit komplikace v podobe ztraty zamestnani pro ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2016 Nazdar cikáni. Jen připomínám, že zítra je Krušárna sraz :-) Aby zase někdo nejel dneska, nebo ve středu ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2016 Jj, ja jedu jen na pozvani predsedy a ze pecena kolena budou litat primo do ust na jeho ucet. Jinak ani nenastartuji Rapida. Jo a Pawouk stejne neumi odepisovat na PM. Ten co mu na foru neunikne ani pismenko. On se boji abych nezjistil kde opravdu maka. Nakonec dela nekde kopace s ukrajincema. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2016 (editace) Účast na zítřejší akci: Clint Ano Stanmar Ne (jezdí odpoledne Ikarusem) Motosman Ano (o něco později) Ozi Toretto Ano Pancho Ano Petrrr Ano Kokta Ano (na 80%) Radius Snad Ano Arlo Ano (o něco později) Honza9001 Ne SidCZ Ano Tomiikk Ano XJOHNNYX Nevím Barbossa Ne Stringo Nevím Hurikán88 Nevím Sabiza Nevím Editováno: 22. Srpen 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2016 Už se na ty reklamace vyprdněte. Za chvíli si nekoupim u koncernu ani šroubek. [emoji16] http://ekonomika.idnes.cz/volkswagen-skoda-auto-zastaveni-vyroby-f06-/ekonomika.aspx?c=A160821_212618_ekonomika_ale 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2016 A něco pro Petrrrhttps://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScvUJ51SzcgaZPd3NIH9VH7HuTDW_JGUf-Mk0PkcbllZN7caA/viewform?c=0&w=1 Dotazník spokojenosti...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 22. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2016 @PANCHO Ahoj, prosím co by jsi mi doporučil na čištění ALU kol? Předem díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2016 Na čištění kol je ideální přijet zejtra na sraz do Krušárny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2016 Na cisteni kol pouzivam Coyta nebo jak se to pise z obchodaku. [emoji3] Motosi diky, ale nedavno mi prisel dotaznik ohledne toho servisu. Driv jsem poctive vse vyplnoval, odpovidal na tel. dotaznik atd. Ted jsem to rovnou smazal a seru na ne. Stejne se nic nezmeni i kdyz si budez stezovat horem dolem. Tedy DEKUJI - NECHCI! [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 22. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2016 před 54 minutami, Clint napsal: Na čištění kol je ideální přijet zejtra na sraz do Krušárny No já vím, dlouho jsem nikde nebyl, ale není moc času a hlavně čekám, kdy to uděláte zase v Počernicích, abych si mohl dát v klidu pivko 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2016 Pocernice, kde to je? [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 22. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2016 To je tam, kde by si tě nikdo neměl brát do auta 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2016 [emoji23] [emoji23] [emoji23] Jo, uz se mi to vybavilo a Panchovi zajiste take. Kdyz se ti pred ocima promitne cely Tvuj zivot - to treba mne. Ale Panchovi se pred ocima promitlo tech hodin lesteni, cely seznam moznych poskozenych dilu a konecna cena za opravu. [emoji23][emoji23][emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2016 Neco pro pawouka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2016 Proc na fotis tvuj obyvak, lidi dnes davaji na net vsechno.[emoji3] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 22. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2016 Petrr. Tak to je jasne prece se mi nebude promítat pred očima tvuj zivot. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 22. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2016 @PANCHO Ahoj, prosím co by jsi mi doporučil na čištění ALU kol? Předem díky No myslíš takovy to.normální.A nebo prvni poradne? [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 22. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2016 Spíš normálně, meju to pravidelně celkem, ale něco z toho jde už sundat hůř. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2016 před 2 hodinami, PANCHO napsal: Petrr. Tak to je jasne prece se mi nebude promítat pred očima tvuj zivot. To buď rád, protože to by se ti promítlo jen koleje a nádraží, hektolitry krabičáku, hledání much na kinderkárce a kopírka pod schodištěm 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2016 před 8 hodinami, Petrrr napsal: Jj, ja jedu jen na pozvani predsedy a ze pecena kolena budou litat primo do ust na jeho ucet. Jinak ani nenastartuji Rapida. Jo a Pawouk stejne neumi odepisovat na PM. Ten co mu na foru neunikne ani pismenko. On se boji abych nezjistil kde opravdu maka. Nakonec dela nekde kopace s ukrajincema. Ehm, to víš, ve výkopu nemám PC, abych mohl odpovídat na nejapné PM. Mimochodem, ať se dívám jak se dívám, v poště od tebe nemám nic. Kam jsi to poslal? Do AS s nějakou další reklamací kinderkárky? 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2016 On už je horší než Rádiovka a to se mu smál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2016 Jojo, zjistil, že na Bosse clubu nemá, tak chce na post spammera Radiuse [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2016 Tak to bude závodit s Koktou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky