Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Aha, tak to snad půjde posunout na 13 nebo 14 hodin, nebo ne? Já v tom nevidím problém. A to přijdeš na mašině? Máš na ní zimní pneu? :rolleyes:

Vloženo

Kurňa takové krásné ráno. 80km za 3 hod. ;-)
Jedno lehké zapadnutí, jízda po poli......já ten sníh miluji. Doufám, že ještě napadne. [emoji6]

Vloženo

Já měl noční a byla to zase jedna směna, kdy si člověk řekne, že si musí zasloužit ty peníze :)  No a dnes mě čeká další :(

Vloženo (editace)

dneska v přikopě tolik lidí a hlavně dodávky a menší nákladní auta.... jezdí po vedlejších cestách, to člověk nepochopí.

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo (editace)

nechápu že lidi s dodávkama a nákladákama jezdí do zavějí a do kopcu atd kde na 100% zapadnou. kdybych to řídil já, tak jedu max po 1 třídě silnic, kde je to udržované na 100%. Jsou to bezmozci.

Meleš houby klinte, právě přes týden jezdím všemožnýma prdelema, protože tady prostě dálnice nemáme v tomhle zapadákově na rychlý přesun....

Editováno: , autor: kokta7
  • Pozitivní 1
Vloženo

Tak se přestěhuj do civilizovaných končin. :D

No, Clint asi dnes v noci bude muset máknout - pěkně to tady sype a docela fouká. :rolleyes:

• Pozitivní 1
Vloženo

Tvl to mi byl čert dlužnej tu dnešní noční. Ještě navíc ke mě mrskli kameramana ČT1 a celou dobu chodí se mnou :-(

• Pozitivní 2
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...