motosman Vloženo 25. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2017 Já byl móc hodnej... Dostal jsem motor z kinderkárky na hraní....... 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2017 Já jsem ovšem zlý, tak nedostávám nic! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2017 Já byl móc hodnej... Dostal jsem motor z kinderkárky na hraní....... A na dvou kolech co? [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 25. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2017 Jj. To stačí. Však slyšíš, jak se na čtyřech trápí.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2017 Tak jsem dnes videl novou Kiu I30 1.6 GDI 99kw v myslivci co si pred tydnem poridil jeden znamy. No, auto za 450 tis po 70tis sleve uz v doost slusne vybave. On volil vybavu na ukor motoru. Muzu si myslet a jako ze myslim o Kiich sve, ale interier, ze by se mohla Octa ucit o tapecich dveri, ktere byly v kuzi kombinace svetla kuze cerna, jako i sedacky apod. nadhera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 26. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2017 Tak si chrochtej blahem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2017 Jo, ono to ma retizek koukam. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 27. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2017 Ať jde KIA do řiti. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2017 Ne do riti ale nahoru. On pak spadne Shade trochu hrebinek. Staci ze uz ted nevyhrali ten tender na ta policejni auta, ale vyhral to Hnujdeeee. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 27. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2017 tak Tucsona za 350 (v hodnotě 500) bych si koupil také 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 27. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2017 Však se jim to na servisu bohatě vrátí..... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 27. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2017 před 49 minutami, Petrrr napsal: Ne do riti ale nahoru. On pak spadne Shade trochu hrebinek. Staci ze uz ted nevyhrali ten tender na ta policejni auta, ale vyhral to Hnujdeeee. Do tý ďoury co je od říti nahoru, tak tam může klidně taky. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2017 (editace) před 51 minutami, motosman napsal: Však se jim to na servisu bohatě vrátí..... wágen/škodovka jezdí bez servisních nákladu? vždycky tam zaletíš za 30 000 Kč Editováno: 27. Prosinec 2017, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 27. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2017 30 za 2 roky. Tady to bude 30 za jeden... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 27. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2017 https://www.garaz.cz/magazin/novinky/3004939-nejbizarnejsi-automobilovou-reklamu-ma-na-svedomi-skoda-taiwan?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayx Vloženo 27. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2017 (editace) Tak na KIKI teda Kia nemá ... https://www.youtube.com/channel/UCv4aJ9si-KEWP7VVn2qQCdQ/feed Editováno: 27. Prosinec 2017, autor: rayx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 27. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2017 před 4 hodinami, Clerfayt napsal: Ať jde KIA do řiti. Tak například můj Sori jezdí od roku 2008 bezvadně a i po 161 779 Km je v super kondici a každý den je skvělé svezení, zejména nyní v zimě. Nevím jestli Koncern VW dokázal vyrobit takové auto aby byl majitel naprosto spokojenej téměř 10 let 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 27. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2017 To je hezké, ale je to KIA. 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 27. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2017 Ještě jsem zrovna našel toto v diskuzi na netu. To je teda masakr a ještě že jsem stejné provedení Octavie 1,8 Tsi tenkrát nekoupil a dal přednost Kie. Karel Novotny 21590 Skodovce jsem dlouho fandil, ale jen do doby, nez jsem si poridil jeji vyrobek - auto rocnik 2010, v provedeni 4x4, 1.8 TSI. Jeste behem petilete zaruky se musela vymenit spojka a rozvodovy retez s napinakem, ale to prave peklo nastalo po skonceni zaruky (pricemz soucasny najezd je pouhych asi 128 tisic km): 1. Pul roku po skonceni zaruky zadreny zadni diferencial => nutnost vymenit cely haldex system - ten diferencial plus mezinapravova spojka, za 80000 (a to mi udajne servis neuctoval praci) 2. Rok na to zacalo auto "zrat" olej v mnozstvi, ktere se postupne vysplhalo na cca 2.5 litru na 1000 km (!) - i ukazalo se, ze na vine je znama vyrobni vada cele serie motoru, a jako jedine reseni je komplet generalka motoru a vymena pistu, ojnic a krouzku, a celkem 3 dny prace - celkem za asi 70000 - jedina klika byla, ze v ramci kulance to z vetsi casti zaplatila skodovka, ale i tak me to stalo cca 25000 3. Behem 14ti dnu pote odesel odesel alternator, ovsem ve znackovem servisu to nepoznali a myseli si, ze je to "jen" baterie, kterou vymenili a poslali me domu, aniz by se obtezovali zkontrolovat ten alternator, takze jsem malem ani nedojel domu; abych se vubec pote dostal s autem do servisu tak jsem tu baterii musel vyndat a doma nabit. Za novy alternator + praci si servis nauctoval dalsich asi 12000 4. Musel jsem nechat prelakovat strechu, protoze zacala dost brutalne reznout jeji hrana nad celnim sklem. To se kvuli cele operaci muselo vyriznout a vymenit, takze celkem asi 25000 plus asi 10 dni bez auta. Navic pri te prilezitosti zjistili, ze mam zlomene a nejakym lepidlem na zelezo znovu spojene prepakovani steracu (zrejme to asi udelal jiny servis v nejakem z predchozich zasahu, mozna pri te generalce motoru), a museli to kvuli tomu vymenit - takze + dalsi 3000 6. Pul roku po te generalce motoru zacala pipat a svitit cervene kontrolka oleje - takze opet do servisu, nastesti se ukazalo, ze to bylo jen vadne cidlo, stalo to "jen" asi 1500. Takze skodovku uz fakt nikdy. 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2017 Joooo, Skoda je draha laska. [emoji23] Motos je sice chytrej ale kdyby s tou svou trochu hezdil tak ho tech 30 za rok vyjde taky. Ostatne to je duvod proc ma Ford Fusion ktery mu slouzi mozna mnohem vice nez crla jeho Octavka. [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 27. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2017 Ale to jenom proto, že to mám daleko do garáže. ;-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 27. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2017 (editace) Pěkná parta blbečků. Jeden se nevěnuje řízení a další mu fandí.... Netěším se, až českej hejl dostane do ruky tato auta. Nerad bych se s ním někde potkal. Editováno: 27. Prosinec 2017, autor: Clerfayt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2017 Konecne nekdo normalni.http://www.autoforum.cz/zajimavosti/elektromobily-nikdo-nechce-zpusobi-ekonomickou-krizi-rika-motorovy-papez/ 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 29. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2017 Tak s tímhle nelze jinak než souhlasit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky