beuticek Vloženo 1. Únor 2018 Sdílet Vloženo 1. Únor 2018 před 6 hodinami, Jao napsal: Môže sa ešte na zraz chodiť s dízlakmi ? No jistěeeeee! Náčelník je nafťák, takže máš stejně jako já podporu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Únor 2018 Sdílet Vloženo 1. Únor 2018 A samozřejmě budeš platit kofoly. My na to už nemáme.???A jedna zajímavá appkawww.carolina.cz/?utm_source=mailing&utm_medium=mail&utm_campaign=1_2018&utm_content=carolina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Únor 2018 Sdílet Vloženo 1. Únor 2018 kolega si te´d dovezl ze Švédska A4 2,0TDI combi 100kw, MR13, 90tis km. Krásná, v podstatě jako nová. Dovezl jí na kšeft, v PO tam letěl a v úterý s ní přijel. Dal za ní 314tis, což je úplně zadarmo. Tam totiž už nikdo ty dehty nechce. Tady jí obratem prodá o 40tis dráž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 1. Únor 2018 Sdílet Vloženo 1. Únor 2018 Motosman, kofola je pre kinder, vodič má byť za jazdy veselý, platím len piwo A tá A4 je aj s bonusom v kufri ? Ak je z Malmo, tak 4x slimák do každej Audiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2018 Na tohle jsem možná tenkrát dojel částečně i já: https://m.autorevue.cz/tvorba-karbonu-je-novy-strasak-modernich-benzinovych-ojetin Přímo vstřikové benzíny čmoudi desetkrát víc než moderní diesly píšou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Únor 2018 Sdílet Vloženo 1. Únor 2018 To je sice pravda, ale jsou EKO a zelení se mohou tetelit blahem. Jinak by neplnil EURO, né...Pro kinderku malá kofča...Pro pořádná auta velká.... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2018 (editace) Chlapci, máme tu termíny srazů, už jsem je zkoordinoval s Kozákem ČT 8 Clint, Ozák, Motosman, Stanmar, Sabiza, SidCZ, Tomiikk, ČT 15 Clint, Ozák, Beutiček, Arlo, SidCZ, Tomiikk, Radius ÚT 20 Clint, Ozák, Motosman, Beutiček, Pancho, Sabiza, Arlo, SidCZ, Tomiikk, Standa2003, Kinderplačka, Radius, Kočkagin Pá 23 Clint, Ozák, Pancho, Stanmar, Arlo, SidCZ, Tomiikk, Standa2003, Radius, Kočkagin Hlaste termíny, komu nezavolám, ať napíše zde a já doplním Nebo ať zavolá Vyberu nejobsazenější termín. Editováno: 1. Únor 2018, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Únor 2018 Sdílet Vloženo 1. Únor 2018 Já nevím, vyberte beze mě, mám toho v únoru hodně, buď přijedu nebo ne. Navíc se mi nechce něco platit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2018 Zřejmě změníme místo konání....Něco jsem vymyslel, ale asi tam nemají kolena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Únor 2018 Sdílet Vloženo 1. Únor 2018 jo, tak to bych možná mohl. Jaké je to místo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2018 Vašírovský dvůr....Vašírov, kousek od Strága Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Únor 2018 Sdílet Vloženo 1. Únor 2018 Bacha Clint potřebuje námezdní sílu.... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Únor 2018 Sdílet Vloženo 1. Únor 2018 Jinak za mě 8, nebo 20. Jindy nemůžu vúbec a zbytek by šel, ale nevím na 100%... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 1. Únor 2018 Sdílet Vloženo 1. Únor 2018 Já mohu 8 (ale dorazil bych až tak na půl 7 hod.), nebo 23. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Únor 2018 Sdílet Vloženo 1. Únor 2018 před 2 hodinami, Clint napsal: Chlapci, máme tu termíny srazů, už jsem je zkoordinoval s Kozákem ČT 8 Clint, Ozák, Motosman, ČT 15 Clint, Ozák, Beutiček ÚT 20 Clint, Ozák, Motosman, Beutiček Pá 23 Clint, Ozák, Hlaste termíny, komu nezavolám, ať napíše zde a já doplním Nebo ať zavolá Vyberu nejobsazenější termín. a tuhle sobotu ne? jedu do prahy za kozákem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 1. Únor 2018 Sdílet Vloženo 1. Únor 2018 V sobotu ? Blázníš? To přece pražáci nejsou v Praze.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Únor 2018 Sdílet Vloženo 1. Únor 2018 Že by jsme vyvezli domácí? Mohli by nám umýt auta, než projednáme základní otázky našeho bytí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 1. Únor 2018 Sdílet Vloženo 1. Únor 2018 před 4 hodinami, Clint napsal: Chlapci, máme tu termíny srazů, už jsem je zkoordinoval s Kozákem ČT 8 Clint, Ozák, Motosman, ČT 15 Clint, Ozák, Beutiček ÚT 20 Clint, Ozák, Motosman, Beutiček Pá 23 Clint, Ozák, Hlaste termíny, komu nezavolám, ať napíše zde a já doplním Nebo ať zavolá Vyberu nejobsazenější termín. 8. 2. nebo 20. 2. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 1. Únor 2018 Sdílet Vloženo 1. Únor 2018 před 6 hodinami, Petrrr napsal: kolega si te´d dovezl ze Švédska A4 2,0TDI combi 100kw, MR13, 90tis km. Krásná, v podstatě jako nová. Dovezl jí na kšeft, v PO tam letěl a v úterý s ní přijel. Dal za ní 314tis, což je úplně zadarmo. Tam totiž už nikdo ty dehty nechce. Tady jí obratem prodá o 40tis dráž. Jen o 40 tisíc? To je docela špatný obchodník, který neumí moc počítat. Správně by z toho měl zaplatit DPH, což je 21 % a to znamená 74 tisíc. A to v tom nejsou prachy za přepis, STK,... Jo, to jsou ti chudáci, co propadali z matiky a nedokážou si propočítat všechny náklady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Únor 2018 Sdílet Vloženo 1. Únor 2018 Do obratu 1mil za rok platit DPH nemusíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2018 (editace) Hele vymáčkni se, všichni se vymáčkli, ty bys mohl taky, které dny? Vezmeš si čisté tepláky, vlepíš hubana Vencovi a on tě vlakem pošle i s krabičákem Editováno: 1. Únor 2018, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2018 (editace) Takže chybí mi ještě: Kokta, Stringo fantom a Clerfayt.....Čekám, že se vymáčknou S Pawoukem (Kristiánem), jako jediným nepočítám, odešel na vlastní žádost. Když se sám ozve, tak ho vezmeme jako vysloužilého veterána zpět. Škoda, že to bratři slovenští mají daleko, rád bych některé osobně poznal Editováno: 1. Únor 2018, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Únor 2018 Sdílet Vloženo 1. Únor 2018 toho 20, ale je to 50/50. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 1. Únor 2018 Sdílet Vloženo 1. Únor 2018 Co se stalo s @Pawoukem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Únor 2018 Sdílet Vloženo 1. Únor 2018 Pawouk byl terminován. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky