Přejít na obsah

Clintův pirátský klub


Clint

Doporučené příspěvky

Jsem prisel dom, hned me nasrala, tak jsem ji nerekl, ze jste do polevky neco dali a prej byla vyborna.

Jinak Pancho, tohle je jeste v poho, ja uz videl jak mas zadni kolo v kufru, ohnutej ram, zadni blatnik v kufru a zbytek napravy v krizovatce. Podle fotky na mobilu to nevypada ani skrable, takze to sice bude drahy, ale dela se jen mechanika ktera to auto zhodnoti... rezani kastle a lakovani je uz pruser. Takze jsem si i za tebe oddychl a doufam ze poskozeni nebude vetsi, az se to prohledne.

Jinak diky za sraz, jsem se zas na me neco dozvedel a hlavne se kokta konecne priznal k vymazani mapy motoru a nastaveni odemykani jen dveri u ridice.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdar hoši,

 

píšu až teď, večer v jedenáct jsme ještě u mě dali s Petrrrem kafe, to co jsme si chtěli dát na srazu, ale už k němu nedošlo. Sraz byl super, bylo nás hodně, což jsem ani nečekal ;)

 

Škoda závěru s Panchem, doufám, že to autorizák dá do kupy. Takže jsem se s některými ani nerozloučil....Příští "Čaj o páté" bych viděl v Krušárně ;)

Jídlo dobré, ale málo, nebýt bagetek, co mi podstrčil Kokta, nevím, asi bych hladověl ;)

 

Koktovi díky za senzor...

 

Pancho: mám to lépe nafocené, chceš poslat fotky mailem? Mohu nějakou fotku dát sem? (nechci bez tvého souhlasu)

Když jsem to viděl napoprvé, vzpomněl jsem si na film Návrat do budoucnosti, takhle se na De-Loreanu sklápěla kola....No hlavní je, že jste z toho vyvázli bez škrábnutí na těle.

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, tak jsem dorazil včera, tedy dneska v 00:45. nevím čím to, ale nějak sem ani neměl náladu domu pospíchat (kolem 110ti). Spotřeba 5,7. Díky za sraz, bylo to super ale ...bylo již řečeno. Clinte tobě díky za regenerační kafe s kávenkou. Jinak slogan kdo brzdí, prohrává, už neberu. Kdyby Pancho nebrzdil a dobře nezareagoval, nevím nevím. možná ještě díky obrubníku, protože ty stromy taky nebyli v tu chvíli hezký a zadek Vitary taky ne.

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já nevím, já si nestěžoval(spíš klint čekal 2kg panenky, nebo od rána nejedl :D). místa tam je dost, prostředí pěkný...  a jídlo stojí co stojí všude ....

 

a klintovi se to nelíbilo, protože musí jet 40 minut autem... o tom to celý je :) a hlavně tam netrefil :D

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Řekl bych že v Krušárně levnější a je tam toho více na talíři, ale i více v nabídce. Místo pěkné, ale toď vše. Kofola jen v lahvi a to 0,33 za 35.  A to nejdůležitější, není tam pořádný místo na test aut (bohužel sám jsem poznal na vlastní kůži) Krušováček nic nenahradí. A teď Clinte, loboval sem správně?  :kol-28:

Editováno: , autor: Petrrr
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak autorizák, jak zjistí, že platí pojišťovna, tak jsou hned jiné ceny. Zase to nemůžou přestřelit aby jim to pak někdo zaplatil. Jinak ty jejich první odhay, ví hovno. Známé říkali u blbého nástřiku půl auta (objeté klíčem) předběžnou cenu 60tis a nakonec to udělali za 40. Budou zkoušet co jim pojišťovna dá, to je jasné. Já 150 nevěřím. Též držím palce.

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jak jedno? ono i zadní bylo hnutý a vyklalo se... já sem říkal, že to v autorizáku může být i totálka... a tipoval sem dobře... ještě dveře byly hnutý, blatník a možná i něco jiného, co se uvidí až se to odkrytuje...(otázka co si vše necháš opravit, časem se ti třeba vysype zadní světlo nebo přední, uvidíš). totálka to klidně i může být, uvidíš. jestli tvoje auto má ted cenu 180k dle tabulek?

 

Krušárna taky žádnej zázrak gastronomní a řekněte mě kde je v hospodě "levno"? hlavní jídlo sice má lepší cenu, ale přílohy stojej cca 50kč klasika... a hlavně je daleko, že pančo boural, tak mohl bourat i v Brně... ;)

a důvod známe, klint to má daleko :D :D

Editováno: , autor: kokta7
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejde jen o kolo, je utržený xenon, poškozený blatník + práh a nejspíš i zadní kolo  je načatý, ale i tak. Kokto, to není O3 aby se něco časem vysypalo, zas až taková rána to nebyla to je ještě poctivá O2, ne tyhle rychlokvažky. Rapid by se rozsypal celej,  

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk uzamčeno a odemčeno toto téma
  • Pawouk uzamkl následující téma
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit nový...