Přejít na obsah

Clintův pirátský klub


Clint

Doporučené příspěvky

před 1 hodinou, Sabiza napsal:

 

Náhodou... Cupra je fajn auto. Jen nechápu, co děláš u takových fašistů jako je zrovna Octavia Club. Četl jsem tam pár témat a chtělo se mi zvracet. Jsem rád za toto fórum... když už to tady člověka sere, může si odskočit sem, vysmát se někomu s krabicovým vínem a případně si postěžovat, jak máme všichni špatný život. :D

 

 

 

To doufám nemyslíš vážně, protože dost z nás je tu i na OC a to by mohlo špatně skončit :kol-15:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo a to presso v tovarnim nastaveni to dela v tech parametrech co pises. Dnes jsem to zrovna vsechno meril vcetne casu. Teplotu vody jsem samozrejme nemeril pac nemam jak. Plno parametru si na tom ale muzes prenastavit jak chces. Vcetne te teploty. Ja jsem spokojen. Pomer cena vykon good. Zase nejsem zadnej buh vi jakej znalec a barista. A nedelam z toho zase vedu. Caj si doma taky nedelam jako cinani. A kdyz chci pizzu takx si na ni zajdu radeji do pozzerie.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo Clint do ted vyziral zbytky z rautu pri otvirani D8..
Clinte neni nutne mit vzdy vse to nejlepsi. Kvuli dvema pressum denne nebudu kupovat to co popisujes. Ja kupuji dle ucelu a vyuziti. Dehta nemam protoze jej nevyuziji. Horske kolo nemam za 50tis protoze na 300-500km co na nem najedu rocne mi staci kolo za 15-20. Az me ovsem presso bude treba zivit a budu ho delat po 10sitkach denne pak to bude jina. Kazdy holt nedela na letisti aby mel vse top.

  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 24 minutami, Clint napsal:

Nojo, bylo to velkolepé, sám Miloš to otvíral a já mu držel berličku ;)  

A já si říkal, že jsem ve zprávách viděl za Milošem nějakou známou plešku. :kol-48:

 

před 16 minutami, Clint napsal:

Jenomže za 4tis toho víc zkazíš než ochutnáš :D  Tam je škoda dávat i vysušenej lógr :D  To už je lepší to kafe zalejt teplou vodou z kohoutku :D

To bych neradil, to zavání Legionellou, lepší tam natočit horkou vodu z radiátoru. :kol-48:

  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Petrrr totiž narazil na experta, co se kávy týče. A to on neví, že provádím výzkum v této oblasti už řadu let a věnuji se přípravě kvalitní brazilské kávy. Příprava takové kávy je totiž obřad. To není jen hodit kávu do nějakého stroje a počkat minutu, než začne něco tmavého téct. Na to se člověk musí připravit, důkladně se seznámit s filozofií přípravy takové kávy a něco si o tom přečíst. Není káva jako káva a nějakým strojkem se může uplně zničit to pravé nezaměnitelné aroma. Příprava takové kávy trvá někdy i dvacet minut, jenom mletí vyžaduje dlouholetý trénink a kvalitní ruční mlýnek s žulovými kameny, protože železo zniží chuť a labužník, jako jsem já, ten to pozná hned. Točit se musí pomalu, aby se káva drcením příliš nezahřívala a nedostala teplotní šok. Veškerá manipulace musí probíhat bez použití kovových předmětů a příprava pressa je pak obzvláště zdlouhavá a náročná operace ;)

 

A když takový expert jako jsem já, slyší pak nějakého nýmanda, jak hodí nějakou cikorku někam do strojku v ceně mlýnku na strouhanku, uplně mě to psychicky vyčerpává ;)

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Clinte ty si vocas[emoji23] Jdi mi do prdele. [emoji23] Presso neni a nema byt vrcholna priprava kavy. V Italii je presso ( spravne espresso) neco jako u nas Turek. Ve smyslu bezna kava. U nich je to jednoduse Caffé ne presso co se nazvu tyce. Princip espressa je rychlost pripravy vzhledem ke kvalite a konzumaci. Na to aby sis doma vychutnaval hodinu kafe jsou jine druhy pripravy kavy. To neni puvodni fylozofie espressa. Ale verim ze pokud se zajimas, urcite vis.
Pak je mi zahadou kdyz jsem u tebe byl na navsteve proc si mi daval Standart 2ku jakost a tvrdil si jak je to The best of.


Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ten Kozák dodal pořádnej matroš. Ty jeho čínský diody totiž už začínají všechny blikat. Nejdříve u řidiče u nohou. Tu jsem vyměnil za jinou. Teď začaly blikat a zhasínat obě ledky u nohou vzadu a dneska ráno začala zhasínat a poblikávat ve zpětném zrcátku u řidiče. Takže všechny půjdou do prdele a vracím žárovky. Že já vůl se nechal ukecat kurva. Kozák vzal asi nějakou třetí třídu spolehlivosti.


Auto mám jak diskotéku [emoji23]
  • Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

[emoji23] [emoji23] [emoji23] tzv. Kozakova pomsta kdyz si ho tady od tud vystipal. Jo to jsou vsechno smejdy tyhle zarovky.ja mam vsechny svetla v aute zarovky W5W predelany na led pasky ( 1m led pasku 500kc) s instalovanym chladicim hlinikovym plechem. Uz jsou tam 2.5 roku a ani jedna zavada. Jedina lampa stropni predni je z led panelu. A to taky funguje. Taky to stalo 400. Ty si myslis ze kdyz nakoupis ledky od kozaka za 20kc kus ze kupujes kvalitu. Na druhou stranu. Jake auto, takove ledky. [emoji23]

  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk uzamkl následující téma
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit nový...