Voice Vloženo 19. Červen 2016 Sdílet Vloženo 19. Červen 2016 Tím se řídí asi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Červen 2016 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2016 (editace) Střízlíci, špejláci, tyčkouni a podvýživáci stylu Pawouk do Motosova kempu nesmí Kazili by dobrou morálku Editováno: 19. Červen 2016, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Červen 2016 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2016 Zrovna koukám, že se Motosovi ani vedle Petrrra nevešla ruka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Červen 2016 Sdílet Vloženo 19. Červen 2016 Střízlíci, špejláci, tyčkouni a podvýživáci stylu Pawouk do Motosova kempu nesmí Kazili by dobrou morálku Heh, už to dávno není, co bývalo. Kila pomalu naskakují. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Červen 2016 Sdílet Vloženo 19. Červen 2016 To byla fotka z lonska. A ta prvni je fotka ze vcera. Na tom je videt jak na sobe dru a jak jsem zhubnul. Podobnost obleceni vsech ciste nahodna. [emoji3] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Červen 2016 Sdílet Vloženo 19. Červen 2016 Jo a priste si vemu o 2 cisla vetsi kosili na volno a budu "hubenej" jako Clint. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Červen 2016 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2016 V košili je půlka úspěchu hubnoucí kúry [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. Červen 2016 Sdílet Vloženo 19. Červen 2016 No Clinte ale úspěšně za kolegy pokulháváš, chtělo by to víc kolen zapojit do jídelníčku [emoji6] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Červen 2016 Sdílet Vloženo 19. Červen 2016 To je tou kosili. Nevhodne zvoleny odev, to je vse. Hold kazdy nechce davat na obdiv svou vydrenou postavu. [emoji3] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Červen 2016 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2016 Pancho taky zahodil půl roku dřiny, odříkání, hubnutí a u Motose sežral jako za starých časů 2 kila grilované krkovičky [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 20. Červen 2016 Sdílet Vloženo 20. Červen 2016 (editace) Jooo, utekl jsem jim. [emoji1] Nemci totiz nevi co s penezi. Hlavne kolega co tam pravidelne jezdi pracovne rika ze Nemci uz sami ani hakovat neumi. Ze jen koukaji jak praci hodit na nekoho jineho nebo jak ji dobre prerozdelit. Nikdo si to moc neuvedomuje ale to bohatstvi maji diky nam a jinym co pro ne za par korun delaji. CR, Polaci atd. jen levna Montovna pro ne. Jenže to jak praci vhodne prerozdelit a odflaknout dela min 80% cechu. Ja jsem se s tim setkal (prerozdelovani prace) a po roce jsem si proste dupnul a pak jsem nevedel co s volnym casem. To ze jsou vsude lemplove, to je cech od narození A hlavně to má manuál. No nic, a teď něco o autě pro normální lidi: trochu jsem projel české Astra K forum a vypadá to, že si nadále raději nechám tu svoji pikslu. S motorem 1.4 turbo je nějaký, zatím nevyřešený, problém s cukáním (výpadek tahu) v určitých otáčkách. LED Matrix jsou šmejdy, měněné v záruce kvůli přehřívání. V té prodloužené oplácké záruce ovšem světla nejsou, přičemž jedno světlo údajně stojí 48 tKč. Monitoring tlaku je drahá sranda - jeden ventilek stojí 950 Kč, takže druhá sada pneu se řádně prodraží Njn, vsak videls tu reklamu , to maji jen premiove vozy... no tak to maji treba jen lepe udelane. A proto rikam, zadne wifikundace navic. U Opla to mozna bude fungovat, ale vsichni vime, ze tlak pneu podle cidel ABS vubec nefunguje. Je to jen pi* kvuli EU. Ja osobne nechci na liftu ani zadni sterac, neni potreba, jen to laka vandaly, pripadne kolem koroduje plech (sklo nekoroduje) a nebo driv nebo pozdejs tam zacne zatejkat. Ze se da znicit i moturek, jsem az do Rapida netusil.To s tim cukanim mohu potvrdit,ale tyka se to motoru 1.4 92 kw,jel jsem s nim a opravdu to při určitych otáčkach poškubavalo.Ta 110 kw verze by měla byt udajně v pořádku.Holt chce to auto nechat ještě nějakou dobu uzrat,tak rok nebo dva až se to trochu vychyta,jinak ale velice přijemne svezeni a musim řict že je to auto i dost pohodlne.Jenze kdyz se to vychyta je obvykle znamo az u dalsi generace (vozu, dilu) a ta puvodni se jiz nevyrabi. Když se sejde naše "Slapská čtyřka fešáků" komando.JPG 1.JPG 2.JPG 3.JPG 4.JPG 5.JPG 6.JPG 7.JPG Proc sem davas rok stare fotky? Editováno: 20. Červen 2016, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Červen 2016 Sdílet Vloženo 20. Červen 2016 (editace) https://www.novinky.cz/auto/406907-volkswagen-ma-prestat-vyrabet-desitky-modelu.html no jo už kuci končej. to je tak když ničí přírodu dle EU a USA :D http://www.autoforum.cz/zajimavosti/koncern-vw-ma-zrusit-na-40-modelu-nabidka-skody-uz-redukci-prosla/ Editováno: 20. Červen 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Červen 2016 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2016 Hoši nezapomeňte zítra už sraz! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 20. Červen 2016 Sdílet Vloženo 20. Červen 2016 Clinte priprav mi na zitra 2 zidle do Krusarny. Vezmu cubinu na poradnou flakotu kureciho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. Červen 2016 Sdílet Vloženo 20. Červen 2016 Na co židle? Čubinu nám připraví v kuchyni. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 20. Červen 2016 Sdílet Vloženo 20. Červen 2016 By sis moc nepochutnal, uz neni nejmladsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 20. Červen 2016 Sdílet Vloženo 20. Červen 2016 https://www.novinky.cz/auto/406907-volkswagen-ma-prestat-vyrabet-desitky-modelu.html no jo už kuci končej. to je tak když ničí přírodu dle EU a USA :D Z clanku je patrne, ze za 2 modely VV bere i Octavii s interierovyma chromovejma klikama a bez chromovejch klik. Pokud ne, tak prestane vyrabet Skodovky, Seaty a je dejme tomu na 20ti kusech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 20. Červen 2016 Sdílet Vloženo 20. Červen 2016 Cubina se uz nese 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Červen 2016 Sdílet Vloženo 20. Červen 2016 dog suchi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Červen 2016 Sdílet Vloženo 20. Červen 2016 tady máte šifru mistra http://www.auto.cz/test-seat-ateca-2-0-tdi-4wd-sifra-mistra-kabane-96019 šifra, jak být stále v AS. Ale ani jsem to nečetl, protože hovadiny nečtu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Červen 2016 Sdílet Vloženo 20. Červen 2016 tak to mě pobavilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Červen 2016 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2016 Ten Petrrr je na těch fotkách tedy strašně vyžranej, no fotka nelže, to je jasný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Červen 2016 Sdílet Vloženo 20. Červen 2016 fotka právě zkresluje. Nečekal si na to správné světlo aby se rozehrála hra stínů. :-) 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 20. Červen 2016 Sdílet Vloženo 20. Červen 2016 Radiusi už jsi čet nový Svět M. ? Je tam kritika zastoupení Hyundai, že na pozáruční reklamace nedávají ani korunu na kulanci, kdežto škodovka prý přispívá (konkrétně je zmiňována výměna motoru u 1,8 TSI a to poměrem 70%). Mimo to kritizují práci techniků u jednoho dealera.. Tak co nám k tomu povíš ? To je pořád keců, že škodovka na zákazníky kašle a ejhle, ono je to i u korejců... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Červen 2016 Sdílet Vloženo 20. Červen 2016 (editace) škodovka a 70% na TSI? to možná velkoodběratelům jako je Police ČR(platili údajně za opravu jednoho auta cca 10 000kč) alias náš stát nebo velké firmy. Klintovi řekli že mu zaplatí práci, ale ostatní si bude sám platit po záruce každý prodejce či výrobce na tebe prdí. Editováno: 20. Červen 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky