stanmar Vloženo 10. Červen 2017 Sdílet Vloženo 10. Červen 2017 před 2 hodinami, kokta7 napsal: tak to uděláme na letišti ne? že bys domluvil jednu A380 tvoje letušky nám budou nosit čipovanou kofolu. tak na letišti Ti určitě rychle uhasí žízeň ... .... pak Tě rozemelou ....a nakonec uklidí... 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Červen 2017 Sdílet Vloženo 10. Červen 2017 Já mám noční, takže taky nedojedu. Ten grill když bude do poloviny července tak by to šlo, potom budu 2,5 měsíce na Dukovanech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2017 Spíš druhá polovina července.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Červen 2017 Sdílet Vloženo 10. Červen 2017 Stringo ty vole. Co nam to tu pises, to my vime ze asi uz po 152 nemuzes, to nemusis psat. Jeste ze jako imaginarni clovek sis vybral takove imaginarni zamestnani s tolika elektrarnama. [emoji23] 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Červen 2017 Sdílet Vloženo 10. Červen 2017 před 2 hodinami, Stringo napsal: Já mám noční, takže taky nedojedu. Ten grill když bude do poloviny července tak by to šlo, potom budu 2,5 měsíce na Dukovanech... se na ně vyprdni a pod dělat do Kvasin pořádnou práci!!!!!!! https://ws.skoda-auto.com/sap/bc/ui5_ui5/sap/ZPE_FRC_SEARCH/index.html?sap-client=710&_ga=2.205023059.2146966267.1494844516-1380978594.1486711955#/volne-pozice/5892BE8538650E80E10080000AD973AC?lang=cs&tab=categories&page=1&places_KVASINY&categories_DELNI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Červen 2017 Sdílet Vloženo 10. Červen 2017 To bych se musel přestěhovat... Navíc dělám práci co mě baví, na lince bych dělat nechtěl, ale uznávám, že peníze mají lepší než u nás. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Červen 2017 Sdílet Vloženo 10. Červen 2017 Stringo ty vole. Co nam to tu pises, to my vime ze asi uz po 152 nemuzes, to nemusis psat. Jeste ze jako imaginarni clovek sis vybral takove imaginarni zamestnani s tolika elektrarnama. [emoji23] Petře, to si dovoluješ dost, navážet se do velkého fantoma... Naposledy když jsem měl čas (a neměl povoz), tak ses na mě vysral! Měl jsi ze mě strach! 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 10. Červen 2017 Sdílet Vloženo 10. Červen 2017 dělat v kvasinách v tom blbákově je opravdu to poslední, co bych chtěl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2017 Stringo vymetá v elektrárně komíny a když je potřeba, v kyblích vynáší vyhořelé palivo z reaktoru v Temelíně. Prostě ho ta práce baví [emoji23] 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2017 Tak hoši Pancho je vodepsanej....Už nereaguje na telefony, ani SMS, neraguje ani na vejfuk. Volal jsem ho už po tři dny. Nemá ani slušnost odpovědět na nepřijatý hovor nebo zprávu. Mluvil jsem s Ozákem a také se mu nemůže dovolat a nereaguje. Podle posledních zpráv se mu uplně rozesralo RS-o, odešel motor a čert ví co ještě, nemá to prej v kupě a je z toho hotovej. Zbyl mu jen naleštěnej modrej plech To jsou ty jeho závody a čipovanej motor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Červen 2017 Sdílet Vloženo 11. Červen 2017 To jsou ověřené informace nebo jen dojmy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Červen 2017 Sdílet Vloženo 11. Červen 2017 Jako vazne nebo je to prdel. Abych vedel jestli se mam hodne smat a nebo malo brecet. [emoji23] [emoji23] [emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2017 před 12 minutami, Stringo napsal: To jsou ověřené informace nebo jen dojmy? Myslíš ty komíny, nebo to RSo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2017 Nojo Pancho brečí doma, za děvkama jezdí busem 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 11. Červen 2017 Sdílet Vloženo 11. Červen 2017 Čtyři kola stačí, když je Pancho tlačí. PS. nehodlá se ženit? 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Červen 2017 Sdílet Vloženo 11. Červen 2017 Jo Stan mu vyridi nejakou rocni permici na hromadnou. Ted si Pancho muze lestit prazdnou skorapku, akorad mu to vzdycky nekdo musi pomoct zatlacit do mycky. Zase ted jezdi za nejnizsi spotrebu v historii. SuperEcoRSO. S tim ted muze na economy run. Nemusi ani tankovat. [emoji23][emoji23][emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2017 Možná si tou myčkou vymyl motor [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 11. Červen 2017 Sdílet Vloženo 11. Červen 2017 před 11 hodinami, Stringo napsal: To bych se musel přestěhovat... Navíc dělám práci co mě baví, na lince bych dělat nechtěl, ale uznávám, že peníze mají lepší než u nás. teď týden zpět byla dcera za kamoškou, co s ní dělala školu a ta dělá v Kvasinách ... prý když je slabá výplata tak 28 000 čistá ruka a když dobrá výplata tak 37. Je to dvacetiletá holka, teď si bude brát jako benefit fábii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2017 No a Stringo má za jeden kýbl plutonia dva tisíce, za šichtu jich zvládne i dvacet....;) Prý ho ta práce osvítila 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 11. Červen 2017 Sdílet Vloženo 11. Červen 2017 aha chce zářit jak rudá záře nad Kladnem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Červen 2017 Sdílet Vloženo 11. Červen 2017 Dobre, kolik ale v tech Kvasinach vyjde bydleni nebo v blizkem okoli. Jestli 10-12tis treba tak 0 od 0 pojde. Ale je pravda ze ty prachy jsou proste vuc nez dobre. V jinych fabrikach by se jim mohlo zdat. Kdyz si clovek veme ze to muzou delat temer negramoti se zakladnim vzdelanim kolikrat kdyz to prezenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2017 Jo, to by jsi taky zvládnul 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 11. Červen 2017 Sdílet Vloženo 11. Červen 2017 v Ústí nad Orlicí, měla ta holčina s kamoškou pronajatý byt 3+1 za 12t ... to tak prostě je, kde je trochu kupní síla, jsou ceny vyšroubované Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Červen 2017 Sdílet Vloženo 11. Červen 2017 No jasny my ovsem nejsme holciny ktere bydli napul v nejakem pronajatem byte ale fotrove od rodin. No prave proto jsem se ptal. Pro mlady lidi bez zavazku ale super prace. Proc ne. Ja kdysi zacinal na 8mi tisicich pred 13ti lety. Dnes uz mam 10. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Červen 2017 Sdílet Vloženo 11. Červen 2017 Hm, že bych šel montovat škodovky? Čistá hlava, žádný starosti, žádné řešení problémů z mnoha oborů, prachy skoro stejný... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky