motosman Vloženo 22. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 Asi ano. Mě zaujalo to, že se auto automaticky zamkne/ odemkne, zavře okna a může se i nastartovat. Klíček je původní, jen se vymění spodek a přidá se do auta další ŘJ a naprogramuje VAGem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 ale nejsou to origoš ŘJ což není moc idealní... otázka jak to funguje spolehlivě, origoš sady např v supu občas blbnou apod... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 22. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 (editace) koukal jsem na origo sadu a jeji dodelani, ale to je cenove totalne mimo navic to podle me nenabizi zadnou extra moznost navic - mame to treba ve fordu a proste me to nejak neoslovilo... motosman: ty premyslis nad dodelanim? Editováno: 22. Srpen 2013, autor: Ozi Toretto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 Ozi: já ne. Chodí mi občas nějaké nabídky a když mi to příjde zajímavé, tak to sem hodím.Já jsem konzerva. Klíč je klíč. :-) A pro Tebe mám info, že vag je už propojen on-line, někam,kde je i celé kòdování k danému autu. Článek mohu dodat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 22. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 jo tak ja jsem na tom stejne, jedine by me to mozna lakalo, ze bych nikdy do klicku nekopnul, ale za to me to nestoji clanek poprosim do SZ, jestli muzes, diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 (editace) Můžu, ale neumím přidat přílohu a večer jedu směr Chorvatsko... Editováno: 22. Srpen 2013, autor: motosman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 jj pošli nám to, furt nemam přístup taky k octě 3, tak nemam kde zkusit .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 Zkusím takto,kdyžtak prosím smazat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 22. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 takto je to vpoho, jen je skoda, ze to neni i ke standartu, ktery mam ja, nebo na vyzkouseni zdarma... diky za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 Neni zač. Od zàří mi bude chodit nějaká učebnice VAGu. Tak dám vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 tak k visu já mám přístup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 btw proč nezapnu na svém common railu means block(abych viděl bloky hodnot motoru a pak si udělal graf?) u benzínu jsem to zkoušel a v klidu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 22. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 Proc nezapnes hodnoty tak nevim je to divne... Jinak vis mam taky, ale koc pouzitelny podle me neni google je 10x ucinejsi... Motosman, to me hodne zaiima. To beres od svobody? A pripadne podelis se pak...tedy pokud to pujde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 taky nevím proč to u toho CR, nejdu,musím ručně to tam bouchat.... zkusím ještě u scouta, ten má PD... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2013 jak clint nahazoval, jedete někdo na octaviaclub sraz do žamberka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 24. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2013 Ozi: od Svobody ne, odebírám časopis Autoexpert a od září to tam má být ve spolupráci se Svobodou. Na Clintův sraz vemu sebou. Pokud to bude vedeno jako studijní materiál, budu to mít i v pdf. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2013 http://www.youtube.com/watch?v=IA8B5u65R1M&list=FLt_LO5H4gh-rVxQPB9bV5xw kdo plánuje na oktavii? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2013 Japonci jsou poněkud "jiní". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 25. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2013 Motosman: diky moc Kotka: souhlasím tohle je mimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 http://www.dasweltauto.cz/Car/612013/rs4-4-2-8v-quattro-309kw-420k-cr moc pěkny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 29. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2013 ty predni sedacky bych bral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2013 ja bych spíše bral ten vykon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 29. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2013 Vysoká cena na to jak je auto staré... Jinak sedačky moc pěkný, jinak se mi to nelíbí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2013 stary? ten motor to je držák, pokud se měnil olej a filtr... pořizovačka 2 mega? nakej feták mě odřel přední nárazník, fakt to je super....Odeslaný obrázek ještě k tomu při rožjídění mě něco chrochtá pod motorovou části nebo v motoru, fakt ja bych něco nereklamoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 29. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2013 kokto, chybi nam obrazek, jinak to je bohuzel udel techco maji radi svoje auta, vzdycky jsou nas**** na ty zmr** okolo stringo: ta cena odpovida tomu co je to auto zac, ale ja bych z nej bral jen ty predni sedacky, ostatni je u RSka presne pro me Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky