lada Vloženo 20. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2013 Nevíte prosím někdo jaká je velikost kliče na olejový filtr pro motor 2.0TDI CR 125kw??? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunda Vloženo 20. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2013 zitra ti to zmerim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 20. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2013 orech 32 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lada Vloženo 21. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2013 Děkuju moc za opověď...tak ten mám, bál jsem se, že to bude 36...diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirek 009 Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 Zdravím, jak sundat starý filtr z toho trnu pod víkem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 chytiť ho rukou,kývať s ním opatrne do strán a ťahať von..je tam narazený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirek 009 Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 Díky..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek1234 Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 ahoj, taky se chystám na výměnu oleje. Mám zvýšený podvozek-paket pro špatné cesty s krycím deklem motoru. Otázka zní, je tam nějaká komplikace při sundání toho deklu? Pokud jste to tedy někdo už dělal. Zároveň bych chtěl vyměnit olej i v manuální převodovce (doživotní náplň neexistuje), ale na to asi založím nové téma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 no pokud vím tak dekl motoru mají všechny motory,jinak já mám taky s paketem pro špatné cesty a žádný problém to není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.