suri. Vloženo 15. leden 2016 Sdílet Vloženo 15. leden 2016 no len niektoré remenice vzduchom nejdú , teda nie tým našim slabým osembarovým tam sa hodí tá páka , to mi pripomína že by som ju mal omerať a dať vyrobiť , prípravok na vrch mám origo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 15. leden 2016 Sdílet Vloženo 15. leden 2016 Ešte sa nestali,aby nepovolila ..bez toho prípravku si to už neviem ani predstaviť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 16. leden 2016 Sdílet Vloženo 16. leden 2016 Naposledy som to s Majom povoloval trhákom a pákou , asi máte dobré uťahovačky a dobrý kompresor .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 16. leden 2016 Sdílet Vloženo 16. leden 2016 Hľadám niekoho,kto mi vymení rozvody na tomto motore,materiál mám ...suri máte veľa roboty? Dobehnem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 16. leden 2016 Sdílet Vloženo 16. leden 2016 kdosi tady psal, že vyměna rozvodu je podle sa 5 normohodin.. tak nevim.. za hodinu?? mam na mysli cele rozvody, včetně vodni pumpy a fridexu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 16. leden 2016 Sdílet Vloženo 16. leden 2016 5hodín nie je ani na diesel ...toto je najlepší motor na prácu čo sa týka rozvodov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 16. leden 2016 Sdílet Vloženo 16. leden 2016 najlepšie je BSE všetko je to hodina s cigárom , 5 hodín nie je ani 1,2TSI s výmenou spodného koliečka ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misubaro Vloženo 17. leden 2016 Sdílet Vloženo 17. leden 2016 to JirkaBrno....odepisují až teď, pač jsem byl pracovně mimo ČR. V prvním případě chtěl servis 3.589,- ve druhém 3.953,-. Rozdíl vznikl, že při druhé montáži mi dali +chladicí kapalinu. Při první jsem měl svoji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda-k Vloženo 17. leden 2016 Sdílet Vloženo 17. leden 2016 3500 kč za nějaký 3 - 4 hodiny práce, tomu říkám vejvar.... asi budu muset zvednout ceny. I když je fakt, že kdyby jsi náhradní díly nechal na servisu, vlastní práce by byla levnější. Ale náhradní díly zase dražší. Ale měl bys plnou záruku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 (editace) Tak na jednom autě rozvody vyměněny... najeto 120 000km, 4,5 roku, časté starty-auto autoškola. Dle mechanika by rozvody ještě vydržely min. pulku.. pumpa jako nová, kladky OK Jelikož druhe auto startuje 2x denně, s podobným nájezděm jako 1. auto, nechám rozvody asi na nájezd 135000km, přece jen, ted budu mít výdaje i tak- letní gumy, sevis 120000km atd... Pro uplnost-jako original z fabriky byly použité rozvody contitech, co se tyka ceny-výměna svíček, prohlídka 120000km + výměna všech filtrů, výměna rozvodů+ pumpa, výměna oleje, šrouby na rozvody, čistění klimy, výměna předních desek bez materiálu, čištění zadních bubnů.. cena 3100kč,kromě svíček, šroubů na rozvody a olej. filtru materiál svůj. EDIT tak ještě v ceně výměna ,,fridexu,, a brzdovky včetně materiálu Editováno: 31. leden 2016, autor: JirkaBrno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 ceny máte super , ono je to tak na tej 1,4 , niektoré vydržia aj 180 000km /zažil som a nebolo tomu nič/ a niektorým v 100tkm praskne krúžok na kladke a je po motore ... čo som mal rekordmana tak asi Leon 1,6 BSE kde je rovnako ako na 1,4 kontrola od 90 a potom po 30tkm , prvý rozvod sme menili pri 245 000km , zistené náhodou pri prehliadke že je tam pôvodný , hold to chodilo po garážach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 nojo, to je jak s ženskou.. některá je i 20 let po svatbě OK a některou bys po 5ti letech nejradši zabil... no ale co mě mrzí je negativní recenze na pylový-kabinový filtr MANN.. prý kvalita nic moc, tvrdé okraje.. origo škoda je prý daleko lepší... takže příště vemu škodovácký,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 so ženami je to na rozsiahlejšiu debatu , len či by sa to vošlo všetko na net 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 suri.. nebyl ten kružok, ako píšeš.. )) u dřívějších verzí výroby, to bylo jak škodovka pak modifikovala díl.. ted by měly byt už odolnější.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 tam to bolo na starých AUA,AUB,BBY,BBZ ,BKY a podobné vergle , tam sa tá kladka zvykla rozpadať , na novších už neboli žiadne problémy okolo rozvodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Narcoti Vloženo 13. Červen 2016 Sdílet Vloženo 13. Červen 2016 Zdravim,budu si ted kupovat F2 pred FL a mam dotaz na rozvody,auto je 2008,v krasnem stavu najeto jen 37tkm,tak by me zajimalo jestli radsi vymenit nebo ne?chtel bych aby mi vydrzelo co nejdyl,sice k 90tkm na kontrolu to ma daleko,ale prec jen uz ma 8let tak aby nebyly stare a nepraskly,u predchozi F1 htp sem mel 270tkm a rozvody neresil,motor sel krasne a jeste dlouho pujde:-)diky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 13. Červen 2016 Sdílet Vloženo 13. Červen 2016 Neměnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 13. Červen 2016 Sdílet Vloženo 13. Červen 2016 Dať skontrolovať v servise, ale myslím, že budú ako nové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 13. Červen 2016 Sdílet Vloženo 13. Červen 2016 ja sem to rikal servisakovi v ramci garančky, at zkontroluje rozvody, přece jen 118t km maj na hrbě.. on mi říká na tom já nic neuvidím, mužu vám říct že vydrží ale za 1000km se trhnou.. duležitý je jak sou na tom kladky a vodní pumpa, řemeny jako takové by měly vydržet a na kladky a pumpu stejně nevidíš, vidíš jen ten vrchní řemen..... každopádně příští garančku jdou rozvody ven, cena origo rozvody s vodní pumpou po slevě 4200 kč.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 13. Červen 2016 Sdílet Vloženo 13. Červen 2016 ,, to možná proto že HTP má řetěz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Narcoti Vloženo 14. Červen 2016 Sdílet Vloženo 14. Červen 2016 Ok necham to zkouknout a uvidime:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 29. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2016 tak update.. rozvody se blizi, mam sice ,,zelizko,, v ROS Brno, ale jen tak.. co rikate na pumpu GRAF? Skoda pouziva sadu Contitech, jen se lisi pumpou, skodovka dodava repasovane pumpy, tady je to o 800kc levnejsi nez origo sada.. co vy na to, odbornici? http://aukro.cz/rozvody-contitech-fabia-vw-golf-polo-1-4-1-6-16v-i6625431499.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 10. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2016 Tak si odpovim sam, treba to nekomu pomuze... sada contitech, kupovana v Brne, https://expertprodilnu.cz/front/tecdoc/product/default/1067996 3215 korun. Vymena rozvodu u meho mechanika 1000kc+ nova nemrznouci kapalina 300kc. Meneno v ramci prohlidky 134000. Dalsi vymena rozvodu 260 000km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 11. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2016 Budeš meniť ďalej po 130tkm ? mne bolo doporučené, že aby som už druhé rozvody menil radšej skôr, ževraj tie origo od výroby sú vždy najlepšie. Mňa to čaká pri ďalšej výmene oleja. Pri cca 240tkm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.