petere Vloženo 18. Červen 2016 Sdílet Vloženo 18. Červen 2016 Dobrý den, chtěl bych se zeptat k funkci "Vozidlo" v nabídce na palubovce. Funkce Jízdní data, Telefon, Audio jsou jasné, ale u Vozidla se mi nikdy nic neobjevilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 19. Červen 2016 Sdílet Vloženo 19. Červen 2016 V sekci vozidlo se zobrazuji pouze hlaseni/varovani ohledne vozu. Tj. napriklad: Praskla zarovka, nutnost doplnit vodu do ostrikovacu, doplneni paliva, podhusteni pneumatik.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 16. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2016 Zdravím, při prohlížení sjetiny z konfigurátoru mi to jako "standardní" výbavu píše i "Apple Connectivity". V autě bude Bolero, ale nebude tam ani smartlink, ani smartgate. Co si v takovém případě má člověk od oného "Apple Connectivity" slibovat? Předpokládám (tedy podle popisku z konfigurátoru), že smartlink umožní používat mirrorlink ... a ještě něco k tomu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qvecko Vloženo 6. Září 2016 Sdílet Vloženo 6. Září 2016 lze vymenit jen obrazovka stareho bolera za novejsi to vetší nebo se musi vymenit i jednotka v kasliku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VaMe Vloženo 7. Září 2016 Sdílet Vloženo 7. Září 2016 V 16. 8. 2016 at 12:46, Tragedie_v_JZD napsal: Zdravím, při prohlížení sjetiny z konfigurátoru mi to jako "standardní" výbavu píše i "Apple Connectivity". V autě bude Bolero, ale nebude tam ani smartlink, ani smartgate. Co si v takovém případě má člověk od oného "Apple Connectivity" slibovat? Předpokládám (tedy podle popisku z konfigurátoru), že smartlink umožní používat mirrorlink ... a ještě něco k tomu? Apple connectivity = přehrávání hudby z iPhonu přes bluetooth včetně procházení seznamu hudby na displeji rádia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 7. Září 2016 Sdílet Vloženo 7. Září 2016 Ach so .. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standucha Vloženo 17. Září 2016 Sdílet Vloženo 17. Září 2016 Ahoj, kde se teď aktuálně dají stáhnout loga rádiových stanic pro rádio Bolero? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubpf Vloženo 19. Září 2016 Sdílet Vloženo 19. Září 2016 Ahoj Cesta je stále stejná a je uvedena na druhém listu tohoto threadu. Pokud je to ale pro Tebe moc složité, tak http://webspecial.volkswagen.de/infotainment/de/de/manuals/stationlogos.html?d1=discovermedia2214 toto by mělo fungovat, případně přikládám. Jinak si jakékoliv logo můžeš stáhnout z Webu, upravit (png., max 120x160pix, 32bit) a použít. Třeba loga ČRO jsou v downloadu stará. CZE_20160609.zip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabuliatko Vloženo 14. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2016 Dobrý den, máte nějaký nápad na možnost ovládat Bolero ze zadních sedadel? Slečny dcery při rodinných jízdách neustále otravují co by chtěly naladit a me to nebaví. O3 Elegance 10/2015 bez HF, bez navigace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 15. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2016 (editace) Vieš na Boleru nechať hrať muziku z ich mobilu cez BT, prip. AUX? To by riešilo tvoj problém. Pustia si spotify alebo nejaké internetové radia podľa svojho gusta. Editováno: 16. Říjen 2016, autor: PistaTT 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miki_CZ Vloženo 20. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2016 Zdravim pánové a možná i dámy, mám problém s Bolerem v O3. Tedy tím jak ho zapojit do auta. Hlavně mi tedy jde o displej. Mám zatím starýho Swinga a koupil jsem bolero displej+jednotku+šuplik. Kabely prodloužit do kaslíku nebude problém, ale nevím jak je připojený displej. Jsou na něm dva konektory. Bílej konekror je jasnej, ale co ten 12pin? Je to napájení? a co CanBus? Má někdo schéma? Víte kde objednat ten kabel? Díky moc, fakt to němůžu nikde sehnat...M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 20. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2016 A zajímal jsi se o odblokování ochrany kompoment prvně?Ať nemáš problémy s policií. Ano,do konektoru jde napájení a cany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miki_CZ Vloženo 20. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2016 Teda nezajímal, ale snažil jsem se od počátku koupit radio "nekradené". Tyto komponenty by měli být dle prodejce legálně vyndány z Octavie kterou pronajímají na operativní leasing a nový "nájemník" chtěl nainstalovat Columbuse. Byl jsem za nimi osobně v jejich servise a vypadal pán, že mluví pravdu. Ikdyž v této době člověk nikdy neví, každopádně víc jsem pro Bolero udělat nemohl a navigaci jsem nechtěl. Proto jsem ho vzal. Můžeš mi dát nějaký info na co bych si měl dát případný pozor. A případně jak zapojit ten konektor, nebo bych to měl nechat na ŠkodaServis (jaký s tím budou mít problémy). Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miki_CZ Vloženo 20. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2016 Samozřejmě jsem od začátku počítal že odPinovat a přikodovat budu muset do autorizáku, ale zapojil bych to klidně sám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 20. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2016 Z jak staré O3 byl systém vyndán(jedna z prvních??). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miki_CZ Vloženo 20. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2016 To nevim..vyrobeno bylo 03/14 5E0919605B+5E0035842A takže bych tipoval ze az 2015. Snažím se zjistit původní VIN tak snad budu uspesny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 20. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2016 Nutný downgrade na verzi 0171. Bez toho nepojede telefon a hlasové ovládání. Downgrade nejde na všech HW verzí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 8. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2016 Po aktualizaci SW na Boleru, se objevila chybová hláška, která nejde smazat, ihned vyskočí znovu. Neví někdo co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 8. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2016 zkus novější VCDS nebo počkej na novější vydání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dettektorr Vloženo 18. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2016 Ahoj. Mam na boleru firmware 0359. Vite jestli existuje novejsi? Dekuju.Odesláno z mého K4000_PRO pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 18. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2016 Ano existuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dettektorr Vloženo 18. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2016 Dobry den Ferdo. Dekuji za informaci. Nejspis se brzy uvidime. Doslo na zmenu Rapida za Octavku, a je potreba neco dodelat :-) Odesláno z mého K4000_PRO pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dettektorr Vloženo 18. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2016 Jen je divne, ze mi skoda update portal nic nenabizi. V tom maj soudruzi asi neplechu.Odesláno z mého K4000_PRO pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 18. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2016 Přehrají ti to ve škodovce, flashnou to přes USB vstup. Stačí, když jim řekneš, že v chladném počasí nereaguje displej na dotyk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dettektorr Vloženo 18. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2016 Ok. Dikes za radu. Autu je tejden a ma najeto mnou zatim 1600 kmOdesláno z mého K4000_PRO pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.