Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak to je masakr 5000 to jako vážně :-)) neříkejte mi že to někdo neumí odblokovat nebo nějak rozchodit za menší sumu a jak to je z téma klíčema dá se použít nějakej použitej ?

jsem v tomto uplnej blb 

Vloženo

Použitý se použít nedá, probíhá odblokování Online přes servery ŠA. Obejít se to dá, ale stojí to cca stejně (rozdíl asi 500 ve prospěch neoficiální cesty u jednotek Bolero a výše), musí se přehrát SW v rádiu pokud jsem pochopil a přijdeš tím samozřejmě o záruku na infotaiment (což je upřímně poslední dobou nejvíce problémová část nových aut). Neoficiální cesta se vyplatí u aut, kde to oficiálně nejde aktivovat, u těch kde to aktivovat jde, je to na zvážení.

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Možná blbej dotaz ale k čemu slouží ta schránka v kaslíku .má to jen na SD kartu ted jsem si pořídil nové radio Android 10 a tu schránku jsem tam nedal všechno funguje jak ma tak k čemu tam je když to jde i bez ní

• o 3 týdny později...
  • o 4 měsíce později...
Vloženo

Je mozne nejak na Boleru ukonciz aplikaci? Napr. mam Waze, pak stopnu navigovani a zapnu Spotify a stejne me porad waze hlasi prekroceni rychlosti, apod..Nevim jak tu appku ukonci uplne.

Vloženo

Leda vypnout alerty uplne, ale pri navigovani je zase chces.

Btw. ma smysl resit aktualizaci Bolera u modelu 2020? Pokud ano, musim pres servis nebo muzu nejak sam?

Vloženo
V 22. 4. 2021 na 17:53, beuticek napsal:

Waze to dělá bohužel standardně. Taky jsem nepřišel na to, jak jí vypnout. 

A nejde vypnout zadna aplikace? Ani treba Spotify? Kdyz pripojim kabel, tak se me vypne radio a zacne hrat Spotify.

• o 5 týdny později...
Vloženo

Zdravim vsechny,

tento tyden jsem zakoupil Octavii 2013 s BOLEREM.
Je to moje prvni zkusenost s autem, co ma nejaky vyspelejsi system. Do te doby jsem mel BMW E46 s radiem na kazetu :-)))

Kazdopadne si to zatim moc neuzivam, protoze mi nejde vubec nic pripojit k autoradiu Boleru.
Zkousel jsem
iPhone 8+ pres BT
iPhone 8+ pres USB
Sony XPeria M4 pres BT (zatim jsem nezkusil Android pres USB, to zkusim dnes v poledne - pak editnu prispevek)
a nic se nechytlo
Ani na jednom telefonu nevidim zadne "SKODA BT", ktere bych mohl naparovat a v aute, kdyz v nastaveni zmacknu BT tak pise pouze "Telefon je nedostupný"

Potrebuji tam neco doinstalovat / aktulizovat? Prikladam jeste fotku verze OS v aute 

Zkousel jsem to pri vypnutem i nastartovanem motoru, zkousel jsem oba telefony restartovat, vypnout zapnout BT, zkusil jsem restartovat autoradio pomoci 10 vterin drzeni tlacitka "RADIO"

Muzete nekdo poradit prosim? Nachazim na internetu spoustu prispevku k tomu, ale nevyznam se vubec v tech verzich

bolero.jpg

Vloženo
před 6 hodinami, Martab napsal:

V menu telefonu je nastavení a tam zapni viditelnost BT, nebo přes rádio najdi telefon a připoje jej.

Na telefonu jsem zkoušel, to jsem psal. V autě přes Setup / Nastavení - Bluetooth neviděl jsem žádný ze svých telefonů - resp. hned napíše "Telefon není k dispozici". Podařilo se mi připojit jen Android (Sony Xperia M4) přes USB.

Začínám si říkat jestli není problém datum výroby vozu což je 12/2013.
Oba telefony, co jsem zkoušel připojit, již nejsou vidět v seznamu na compatibility-list.skoda-auto.com 
U tohoto roku výroby ukazuje modely max do iPhone 6S Plus. (mám 8 Plus, ten je např vidět v modelu vyrobeném v 2015)

- v tom případě by možná mohla pomoct aktualizace systému Bolero? Ale nevím jak zjistit jakou verzi bych měl instalovat?

Mám tu ještě 2 starší telefony, tak je zkusím dnes večer připojit

Vloženo (editace)

Mělo by jít aktualizovat BT v rádiu, aby pároval i novější telefony. Na updatu portálu Škoda podle VIN. Nahraješ to na sd kartu a zaktualizuješ. 

Editováno: , autor: beuticek
Vloženo

Díky za vaše reakce. 

To jsem zkoušel (zapomněl jsem zmínit, pardon) ,ale nenachází mi to žádné dostupné aktualizace firmware-u pro moje šasi. Auto bylo kupováno v PL a pak jezdilo v DE, po 150 000 se dotáhlo do ČR a teď bych s ním a funkčním BT rád jezdil tady :D 
Takže jsem zkusil v update-portálu škody přepnout na DE i PL mutaci a vyhledal aktualizace, ale také nic. :( CZ jsem samozřejmě také zkoušel.

Vloženo (editace)
Před hodinou, ritch napsal:

@majkeeone  mas vobec pod sedackou vodica BT jednotku?

Ok. Good point. Nic tam neni. Diky za vyreseni problemu :D
Tohle by asi mohlo vyresit nejlevneji muj problem. Touzim jen poustet hudbu pres BT v aute, nic vic nechci :D 

link

Editováno: , autor: majkeeone
Vloženo
před 13 hodinami, beuticek napsal:

Mělo by jít aktualizovat BT v rádiu, aby pároval i novější telefony. Na updatu portálu Škoda podle VIN. Nahraješ to na sd kartu a zaktualizuješ. 

na Bolero tam snad nikdy nic nebylo

Vloženo

Ok, panove, diky za vase nazory.

Ale zacinam byt cim dal vic zmaten :D Mam OIII, tzn jednotku BT jsem pod sedadly nenasel spravne, ok ? 

V menu radia, kdyz jdu do Setup - tak je tam Bluetooth - jedina moznost je na nej kliknout a hned hodi hlasku "Telefon neni dostupny". Zadne dalsi nastaveni k Bluetooth jsem nenasel.

Ja mam proste jediny problem - chtel bych svuj iPhone 8 Plus pripojit pres BT k radiu Bolero. Zatim se mi nedari. Vcera jsem zkousel i starsi telefony (iPhone 5S + iPhone SE (ten starsi, release 03/2016)), ale bez uspechu , i kdyz by podle "compatibilitylist-skoda" mel iPhone 5S s mym radiem fungovat. 

Mozna by pomohla aktualizace software/firmware. Nevim ale, kde a jakou verzi bych mel hledat :( nechtel bych si to jeste vic dokurvit :D 

bolero.jpg

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...