Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

To rád slyším.. Už jsem přemýšlel jestli to je potřeba rezervovat. Tak se tam možná potkáme, ikdyž by to byla asi velká náhoda. :D

Je to možné, prozatím je čtvrtek horkým kandidátem. :kol-28:

Vloženo (editace)

spidermana takže 19? myslíte že bych se mohl přidat? aby ses tam dostal tak tam musíš mít tu idiotskou zelenou nálepku?

auto bych klidně vzal to je fuk, by nás to vyšlo i levněji s dehetem, ale nebudu si kvuli jedné jízdě dávat zelenou samolepku

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

Když najedeš přímo z dálnice na parkoviště, tak ne. Alespoň to tak bylo minule. A pochybuji, že se to změnilo. Přidat se můžeš, ale budeš muset jet svým autem. Pokud vyjde správný den, tak jedem 1.8 TSI a bude nás víc. Zatím pro mě to datum není na 100% jistý.

Vloženo

já odjíždím do frankfurtu už 18. sehnali jsme tam hotel celkem za pěkné peníze a zůstáváme v německu do pátka :) ale na autosalon jdu 19. tak se tam třeba potkáme :D kdyby jste někde viděli modrého rapida na začátku s 5H7 trubte a mávejte :D

Vloženo

Minule byl a dokonce několik. Jenže provoz tam je velmi hustý. Přiznám se, že top speed mám z ČR, v D se mi to prostě nepodařilo nikde rozhulákat víc, než těsně přes 200... Buď byla ráno ještě tma, nebo provoz nedovolil.

Vloženo

Pokud nedojde k nějakým komplikacím v zaměstnání ,vyrážím do Frankfurtu s bráchou (Pawoukem) ve zmiňovaný čtvrtek 19.9.

Konečně si po té otřesné bídě v Brně spravím chuť na pořádném autosalónu....

Vloženo (editace)

se domluvíme ještě, jel bych dyžtak sám a kdybych byl hodně unvanej, tak by to někdo z vás za mě vzal :) možná ještě někteří chtěli z oc, tak uvidíme. času dost ;)

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

tak jak se vám tam, bando, líbilo?

já tam byl první čtyři dny, kdy tam jsou jen novináři a pozvaní hosté. To se ještě dá vcelku rozumně fotit, jinak je to zabitý...

Stanmar: jak jsi tu dával fotku "prázdnýho" stánku ŠA, tak na to letos zapomeň  :kol-28:

Vloženo

Jako byl jsem tam poprvé a musím říct že to bylo pecka. Akorát do pavilónu Mercedesu jsem nešel.. Tam to bylo hrozný. Strašně moc lidí, který se pohybovali rychlostí 5 metrů za 1 minutu. Ale zato jsem se svezl v novém S-Class 500. A musím říct že to je neskutečné auto.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...