techteb Vloženo 21. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 Zdravíčko, zaujímalo by ma, či sa nedá tak nastaviť to osvetlenie aby fungovali podobne ako stropné svetlá. T.j. keď dvere sú otvorené tak svietia. Dosť som prekvapený z toho že v noci svieti v kuse. Viem že sa dá nastaviť intenzita svietenia, ale neviem či sa nedá nastavaiť tak ako to píšem vyššie. Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host PetrHravec Vloženo 21. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 tak jak píšeš (při otevřených dveřích) se to svítí na nohy při zapnutých i vypnutých světlech (zapnutém i vypnutém zapalovaní), tedy jako stropní světla s tím že po určité době to zhasne...to co bys ale požadoval, to nejde, jen jde nastavit intenzita nebo to úplně vypnout osvětlení nohou, nicméně funkce osvětlení s neměnnou intenzitou při otevření dveří zůstává,... asi si budu protiřečit, ale v podstatě jde.... vypnout za jízdy a je to tak jak požaduješ.... nicméně když vypneš stropní světlo nevypneš tím osvětlení noh při otevření dveří.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 21. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 > PH Z Tvé odpovědi jsem poněkuď zmaten. Nešlo by jasně odpovědět na vyřčenou otázku: či sa nedá tak nastaviť to osvetlenie aby fungovali podobne ako stropné svetlá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host PetrHravec Vloženo 21. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 jasná odpověď = je to tak nastavené z výroby, teda otvoríš dvere rozsvietia sa svetlá pod nohami, zavrieš dvere, svetla s s oneskorením zhasnú... a to s intenzitou stále rovnakú nezávisle s nastavením v infotejmente, ak nechceš aby svietili svetlá za jazdy, vypni si ich v infotejmente (0% = vypnuté), pri otváraní dverí teda budú svítist súčasne s vnútorným osvetlením, avšak narozdiel od vnútorného osvetlenia nejdú na trvalo svetla osvetlenie nôh vypnúť (snad jsem to napsal dobře i po slovensky - studoval jsem kdysi v Blave) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
techteb Vloženo 21. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 Super, dakujem. Som myslel, ze ked dam intenzitu na 0, tak to vypne uplne. Ale nie. Ked Su dvere otvorene, tak svietia sucasne so stropnymi. Mne aspoň dosť vadilo, ked to svietilo aj počas jazdy. Vy aké máte skúsenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host PetrHravec Vloženo 21. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 (editace) popravdě nejsem vševědoucí, ale udělal jsem si ten čas, šel do auta a vyzkoušel všechny možnosti.... mám to na nohy stažené na 40 % a vůbec mi to nevadí, ba naopak, je to příjemné, jiné a nezvyklé.... příjemné je, že vidím na nohy nejen sobě ale i pěkné spolujezdkyni, což může být příjemné zpestření jiždy nocí či tunelem, ale pak je 40 % málo ... a na fórech se taká ... i když vy Slováci to máte pěkně nastaveno, že vykáte v množném čísle... když jsem studoval v Blavě, vzpomínám si, jak mě ruštinářka napomínala, když jsem ji česky vykal v jednotném čísle... no ruštinářka.... Editováno: 21. Srpen 2013, autor: PetrHravec 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
techteb Vloženo 22. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 Diky pekne. Viem som ticho... Ja som nevykal, len som myslel na celú "bandu" ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host PetrHravec Vloženo 22. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 není zač, rád poradím i odzkouším.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tecki Vloženo 3. Duben 2015 Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 Chcem si doplniť osvetlenie priestoru nôh, kde to treba napojiť, aby to bolo ako originál? Je niekde pod volantom na to nejaký konektor? Nechcem improvizovať a ťahať káble niekde zo stropu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Hloupý dotaz - proč ho vlastně chceš dodělávat?Mám ho a přijde mi celkem naprd - při nastupovaní se do auta obvykle trefíš i za svitu "pouhých" stropních světel a za jízdy mi přijde svícení na nohy k ničemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 Nevšiml jsem si, že bych reagoval na nějaký Tvůj dotaz, takže se drž svého hesla ke všemu se nevyjadřovat a bude mír, já se jen se snažím poradit nováčkovi a ty tady rozjíždíš jakési osobní spory (viz. další témata včera a dříve). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krenstik Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 Já bych ho naopak třeba taky rád..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tecki Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 No mal som to osvetlenie zatial v kazdom aute a celkom som si zvykol na to (zvlast ked mi nieco spadlo po tme na podlahu, co sa mi v aute stava alebo len tak to vytvaralo taku zaujimavu atmosferu spolu so stropnym osvetlenim) a teraz len tak nad tym uvazujem, kedze tam vidim na to otvor a zdalo sa mi to jednoduche dorobit to... :-) Jasne ze dokazem jazdit aj bez toho a prezijem to, len som sa nad tym zamyslel, kedze prvy krat to nemam v aute A cele toto forum je pre takých, co stale nieco vymyslaju, co by svojmu "milacikovi" mohli este dopriat alebo co na nom vylepsit, a ja patrim medzi nich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tecki Vloženo 11. Duben 2015 Sdílet Vloženo 11. Duben 2015 Ok, fajn, ak mi poradi odkial to "elegantne" zapojit, tak to zvladnem... ;-) On sem nechodi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Duben 2015 Sdílet Vloženo 11. Duben 2015 Ne, najdeš ho na Octavia Clubu, má nick 160R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stonek Vloženo 12. Duben 2015 Sdílet Vloženo 12. Duben 2015 Dodělával jsem to podle tohoto: http://www.briskoda.net/forums/topic/306451-retro-fit-footwell-lights-octy-iii/ a bylo to bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 23. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2015 Neskusal niekto domontovat tuto sadu iba do prednej casti vozidla pod nohy?Pisu,ze je k tomu aj navod na jednoduchu montaz,ale aby som kvoli tomu nemusel rozoberat pol palubovky.Povolenie cez diagnostiku mi je jasne,ale kam zapojit to ukoncenie na aky pin a kam?Nebude problem pri tom povoleni,ze nebudu osadene aj svetielka vzada pod sedackou? http://kfz-premiumteile24.de/Tuning-Nachruestung/Volkswagen/VW-Touran-1T-Tuning/Original-VW-LED-Fussraumbeleuchtung-zur-Nachruestung-vorn-Golf-5-6-Passat-Touran-Polo-Tiguan-Sharan-Caddy.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 26. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2015 (editace) Sada pre Golf 7 objednana.Vraj identicka,ako v Octavii 3 generacie.Vie poradit niekto,kde sa nachadza BCM Boardcontrolmodul,popripade ako sa k nemu dostat?Do neho bude potrebne na konektor C zapojit pin na poziciu 72,druhy na kostru. Editováno: 26. Listopad 2015, autor: Patrik1971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 26. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2015 Ok,skusim mu pisnut. Modul BCM som nasiel pod palubovkou nad pedalmi v mieste sofera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 27. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2015 Není třeba radit...o pár příspěvků výš je odkaz a na druhé stránce je vidět i jak co rozebrat: http://www.briskoda.net/forums/topic/306451-retro-fit-footwell-lights-octy-iii/page-2 Jinak v té sadě je špatný typ osvětlení pro nohy....4E0 není pro Golf7 ale pro Audi....Golf7 je 5G0. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 27. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2015 Jasne,len na technicku anglictinu je nie kazdy uplne ok a tie fotky su pre laika tiez calamada.Neva,mrknem na to sam,resp. igor 160R uz mi zhana schemu.Je ochotny,dik:-) A aky moze byt problem s osvetlenim pre audi? To 5G0 totiz pouziva aj novy Superb,Touareg a podobne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 27. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2015 Audi méně svítí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 27. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2015 Teraz nesvietim vobec,tak sa uspokojim aj s mene:-) Sektor C na na BCM modelu uz mam,konektor som vytiahol,ale pristup tam je des.Pockam na tu schemu,ktora je to ta 72jka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 27. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2015 To je ten konektor v sektoru C...... https://f-a.d-cd.net/5f7ba2as-960.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 27. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2015 Ja mam BCMko konciace 084 AJ,ale snad to bude rovnake,podobne.Aj som to v tom pravom rohu na druhy odspodu typoval.Diky.Bodlo by ale dat dole packu otv arania kapoty.Kabelaze je tam len tak tak a pristup des. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.