Prosinec 15, 201410 r Hold ten kdo nemá bude tvrdit že zbytečné kupovat amundsen já ho mám v autě a seru na nějaké mobily a jejich mapy já sem spokojen jak s navigací tak s rádiem nemusím nikde koukat a jedu přes repro a poslouchám navigaci kde mám jet a to už sní jezdím rok a zatím mě vždy dovedla přesně kam sem potřeboval takže za mě určitě lepší jak swing a nemusím řešit mobil nebo navigaci kam jí umístit.
Prosinec 15, 201410 r V Rapidu jsem ji měl k Amundsenu připojenou, ale jelikož jsem se ho nakonec zbavil, tak jsem ji ani neinstaloval a poohlížím se po nějaké "chytřejší" náhradě. Upraveno Prosinec 15, 201410 r od kasekvvv
Prosinec 15, 201410 r Motaaa nehovorim ze je to zle radio ale za tie prachy by som isiel racej do colomba. Kasekvvv aku cuvaciu kameru si mal k tomu?Vies mi napisat nieco blisie ako kam co zapojit nakodovat?dik
Prosinec 15, 201410 r Zapojuje se to přes tu "diagnostickou zásuvku" na Amundsenu. Kameru jsem vzal nejlevnější, co jsem tehdy na internetu sehnal a byla jako RNS315 kompatibilní a zprovoznění jsem si nedělal sám. Záleží, odkud jsi. Tady se tím pár lidí zabývá a určitě by Ti podali relevantnější info přímo na základě čísla kusu, co tam máš. Já se v tom nevyznám, takže nechci ani tvrdit, že to umí úplně každý Amundsen. Můj to zrovna uměl. Upraveno Prosinec 15, 201410 r od kasekvvv
Prosinec 15, 201410 r Já v tomhle opravdu nedělám. Ani netuším, jestli to umí od výroby každý Amundesn nebo ne. U mě se jednalo více méně o experiment. Zkus se poptat třeba těchto členů - Rolbař, Vaša, ferda25, Milhausek, cosby, jsou různě z republiky. Přímo na Slovensku o nikom nevím.
Prosinec 16, 201410 r Milhausek super tak sa podel o sposob zapojenia neake foto nemas?aku kameru je najlepsie k tomu kupit?dik za info.
Leden 12, 201510 r zdravim vas, som zufaly, objednal som spaceback monte carlo s amundsenom a predajca s importerom mi tvrdia, ze sa daju objednat len mapove podklady zapadne europa, vychodna sa vobec neda objednat ani doobjednat !!!! mate niekto podobnu skusenost?
Leden 14, 201510 r sam si ich vypalis cez imgburn. nastav si tam rychlost 2,4. ja pouzivam dvojvrstvove dvd od verbatinu a hlavne aby bolo +.
Leden 14, 201510 r ještě jednou pro neznalé, Amundsen a Amundsen+ mají úplně jiné mapové podklady....
Leden 15, 201510 r Ahoj, mohu požádat o informaci k mapám do staršího Amundsen (RNS310) ? Jaká je poslední verze map? Díky moc
Leden 16, 201510 r ještě jednou pro neznalé, Amundsen a Amundsen+ mají úplně jiné mapové podklady.... Nevysvetlíš im to. Musia sa to reálne napáliť, vyskúšať že to neide a pochopia to až následne. :-)
Leden 27, 201510 r Tak som sa stal uz aj ja majiteľ amundsen +, nahradil som nim swing a zatial maximalna spokojnosť. Inak chcem sa opýtať ukazuje vam climatronic?
Březen 27, 201510 r Ahoj uvažuji o výměně Swinga za Amundsen+ z druhé ruky. Nevíte někdo zda k tomu potřebuji nějaký el. svazek nebo se jen přepíchnou kabely ze Swingu do Amudsena+ ? Samozřejmě , že vím že je ptřeba GPS anténa a eventuelně mikrofón. Dá se nějak zjistit, dřív než ho koupím(mám výrobní číslo), zda ten amundsen+ není kradený? Nechci podporovat případné zloděje a taky nechci mít problémy v servisu. Dik za případné info Upraveno Březen 27, 201510 r od Lusta17
Duben 10, 201510 r Já jsem měnil Swing za Amundsen+ ve svém Rapidu MR 2014 a nic se stávajícím svazkem jsem neprováděl. Jen zapojit mikrofon, GPS anténu, prohodit přístroje a nechat nakódovat. Pokud máš sériové číslo, tak se na to optej v servise. Já když pak prodával Swing a šel jsem k němu nechat zjistit PIN, tak se mě servisák ptal, jestli jsem si jistý původem (nevěděl, že je to originál z mého auta), že pokud je kradené a on zadá sériové číslo do počítače, tak tam mají další den kriminálku. Tak nevím, zda je to jen mýtus, nebo to tak vážně funguje.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.