Fezoj07 Vloženo 15. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2014 Kasekvvv suhlas.aspon keby bolo moznw k tomu pripojit cuvaciu kameru.:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasekvvv Vloženo 15. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2014 K Amundsenu jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 15. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2014 K tomu do rapida? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 15. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2014 Hold ten kdo nemá bude tvrdit že zbytečné kupovat amundsen já ho mám v autě a seru na nějaké mobily a jejich mapy já sem spokojen jak s navigací tak s rádiem nemusím nikde koukat a jedu přes repro a poslouchám navigaci kde mám jet a to už sní jezdím rok a zatím mě vždy dovedla přesně kam sem potřeboval takže za mě určitě lepší jak swing a nemusím řešit mobil nebo navigaci kam jí umístit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasekvvv Vloženo 15. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2014 (editace) V Rapidu jsem ji měl k Amundsenu připojenou, ale jelikož jsem se ho nakonec zbavil, tak jsem ji ani neinstaloval a poohlížím se po nějaké "chytřejší" náhradě. Editováno: 15. Prosinec 2014, autor: kasekvvv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 15. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2014 Motaaa nehovorim ze je to zle radio ale za tie prachy by som isiel racej do colomba. Kasekvvv aku cuvaciu kameru si mal k tomu?Vies mi napisat nieco blisie ako kam co zapojit nakodovat?dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasekvvv Vloženo 15. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2014 (editace) Zapojuje se to přes tu "diagnostickou zásuvku" na Amundsenu. Kameru jsem vzal nejlevnější, co jsem tehdy na internetu sehnal a byla jako RNS315 kompatibilní a zprovoznění jsem si nedělal sám. Záleží, odkud jsi. Tady se tím pár lidí zabývá a určitě by Ti podali relevantnější info přímo na základě čísla kusu, co tam máš. Já se v tom nevyznám, takže nechci ani tvrdit, že to umí úplně každý Amundsen. Můj to zrovna uměl. Editováno: 15. Prosinec 2014, autor: kasekvvv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 15. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2014 A nevies mi nahodou zistit ktore cislo amundsena to vie a ktore nie?Odkial si? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasekvvv Vloženo 15. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2014 Já v tomhle opravdu nedělám. Ani netuším, jestli to umí od výroby každý Amundesn nebo ne. U mě se jednalo více méně o experiment. Zkus se poptat třeba těchto členů - Rolbař, Vaša, ferda25, Milhausek, cosby, jsou různě z republiky. Přímo na Slovensku o nikom nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 15. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2014 A kto to robil tebe?Nieje problem pris ked budem vediet ze to dokaze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 16. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2014 každý amundsen+ mám připojení na couvací kameru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 16. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2014 Milhausek super tak sa podel o sposob zapojenia neake foto nemas?aku kameru je najlepsie k tomu kupit?dik za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tapert Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 zdravim vas, som zufaly, objednal som spaceback monte carlo s amundsenom a predajca s importerom mi tvrdia, ze sa daju objednat len mapove podklady zapadne europa, vychodna sa vobec neda objednat ani doobjednat !!!! mate niekto podobnu skusenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maco123 Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Za 20€ ti to napáli na Bazosi každý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 ukaž mi jediného člověka co vypálí mapy pro amudsen+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maco123 Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 www.tip-car.sk (Milan) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazur Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 sam si ich vypalis cez imgburn. nastav si tam rychlost 2,4. ja pouzivam dvojvrstvove dvd od verbatinu a hlavne aby bolo +. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 ještě jednou pro neznalé, Amundsen a Amundsen+ mají úplně jiné mapové podklady.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šindy Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 Ahoj, mohu požádat o informaci k mapám do staršího Amundsen (RNS310) ? Jaká je poslední verze map? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 16. leden 2015 Sdílet Vloženo 16. leden 2015 ještě jednou pro neznalé, Amundsen a Amundsen+ mají úplně jiné mapové podklady.... Nevysvetlíš im to. Musia sa to reálne napáliť, vyskúšať že to neide a pochopia to až následne. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modry rapid Vloženo 27. leden 2015 Sdílet Vloženo 27. leden 2015 Tak som sa stal uz aj ja majiteľ amundsen +, nahradil som nim swing a zatial maximalna spokojnosť. Inak chcem sa opýtať ukazuje vam climatronic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasekvvv Vloženo 27. leden 2015 Sdílet Vloženo 27. leden 2015 Ukazuje jen climatronic co je v Octavii a výše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modry rapid Vloženo 27. leden 2015 Sdílet Vloženo 27. leden 2015 Dik. A ty mas aj cuvaciu kameru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lusta17 Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 (editace) Ahoj uvažuji o výměně Swinga za Amundsen+ z druhé ruky. Nevíte někdo zda k tomu potřebuji nějaký el. svazek nebo se jen přepíchnou kabely ze Swingu do Amudsena+ ? Samozřejmě , že vím že je ptřeba GPS anténa a eventuelně mikrofón. Dá se nějak zjistit, dřív než ho koupím(mám výrobní číslo), zda ten amundsen+ není kradený? Nechci podporovat případné zloděje a taky nechci mít problémy v servisu. Dik za případné info Editováno: 27. Březen 2015, autor: Lusta17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinus z Arcusu Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 Já jsem měnil Swing za Amundsen+ ve svém Rapidu MR 2014 a nic se stávajícím svazkem jsem neprováděl. Jen zapojit mikrofon, GPS anténu, prohodit přístroje a nechat nakódovat. Pokud máš sériové číslo, tak se na to optej v servise. Já když pak prodával Swing a šel jsem k němu nechat zjistit PIN, tak se mě servisák ptal, jestli jsem si jistý původem (nevěděl, že je to originál z mého auta), že pokud je kradené a on zadá sériové číslo do počítače, tak tam mají další den kriminálku. Tak nevím, zda je to jen mýtus, nebo to tak vážně funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.