Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Cetl jsem na nemeckych forech o moznosti aktivace zobrazeni rychlosti nastavene tempomatem. Zkousel jsem VAG, ale neuspesne, slo to aktivovat snad jen do MY2010, na MY2012 bohuzel aktivace pres VAG nefunguje. Nevite nekdo co s tim?:) Celkem mi tato vlastnosti chybi...Passat, A4, A5+, vsichni rychlost ukazuji, tak proc ne SII:)

Diky za rady:)

a ny těch starších jak píšeš do 2010 se to aktivuje jak?

• Autor

Funguje jen na jednotkach do pismena G, ve VAGu vybrat jednotka 17 - pristrojova deska, 10 - prizpusobeni, volbu GRA-High aktivovat na ON a ulozit:)

Po vypnuti zapnuti by melo vse chodit, u me bohuzel ne:((((

Ta hodnota se ukáže asi až za jízdy při nastavení tempomatu, že? Já to zkoušel nedávno jenom když jsem stál a při zapnutí tempomatu se nic nezměnilo.

ok moc díky,zkusím to a dám vědět jak jsem pochodil já

to mě by se líbilo i to jak zde už někdo psal že si tam dodal položku dotankovat,ale už nenapsal jak to dodělat! :-(

Tak jsem to zkoušel a taky se mi to nezobrazí, já mám písmeno H

Zrovna dnes, když jsem jezdil s Touranem, jsem nad tím, uvažoval, proč to v SII není.

Tou položkou dotankovat je myšleno, co? Jako kolik litrů je třeba?

Zobrazení tempomatu funguje jen na prvních EDC16 2.0 Tdi...na ostatních to nejde aktivovat. Potřebuje mít i podporu ze strany motorové jednotky a ta u jiných motorizacích není. Jedině dát u modelu s páčkou co přepíná dálku přecvaknutím(tj. dálka nemá vlastní polohu) páčky co mají tempomat jako samostatnou páčku(ala Passat). Dotankovat lze v adaptacích(Volume to be replenished) zapnout jen u software od verze 600 a lze ji ještě aktivovat úpravou eepromy jen u software od 0400 do 0600. Zobrazuje množství paliva , které je nutné dotankovat do plné nádrže a počítá po 5 litrech.

Upraveno od ferda25

a napíšeš prosím podrobný postup jak si to dotankovat aktivovat?v jakých jednotkách atd.

díky Jirka

To se musí dopočítávat a není to jednoduché...nedávno jsem radil na dálku při úpravě a nedopadlo to.

aha tak to jo,jinak dík za ochotu

• 4 týdny později...

Kdyz uz se to tady resi, tak posilam foto jak to vypada:

1. zapnuty tempomat (na pacce) bez nastavene rychlosti post-3278-0-83871000-1379961492_thumb.jp

2. ulozena rychlost tempomatu post-3278-0-01706300-1379961600_thumb.jp

3. aktivni tempomat s nastevenou rychlosti post-3278-0-09091800-1379961728_thumb.jp

Jak je vidět nové motorové jednotky EDC17 pro facelift už mají zas v sobě tuto funkci. Zobrazuje to ikonku bluetooth při spárovaném telefonu(venkovní teplota se šoupne a zobrazí to ikonu bluetooth)???

Upraveno od ferda25

Asi jo, zkusil jsem to a funguje :)

Nechapu proc toto neni standartni funkce vsech koncernovych aut s tempomatem

Nejlepší je, že až to zas někdo zjistí, tak to zas vypnou ve vyšším softu...co ta ikonka bluetooth??? Ten tempomat by ještě mohl fungovat i na 1.4.

Upraveno od ferda25

ikonku na fotkach nevidim, ale je to handsfree. Ma i WLAN

ano tam se zobrazuje. Umi to i audio bluetooth - hudba a zvuky hrajou z bluetooth zarizeni pres radio.

Tj. na fotkách za jízdy jsi neměl připojený telefon k bluetooth jednotce??

Upraveno od ferda25

ne, pri foceni nebyl telefon pripojeny. Jinak se ikonka porad zobrazuje kdyz je telefon pripojeny.

Upraveno od kully

Tak to je fakt pěkný. :kol-47:

K tomu audio bluetooth ... na telefonu se zvoli audio vystup pres BT a pak jde hudba prepinat / zastavovat na radiu/MF volantu a na displeji se zobrazuje nazev prehravane pisnicky 

post-3278-0-41065500-1380008916_thumb.jp

• 6 měsíců později...

můžu potvrdit že po faceliftu (2013) lze zobrazeni nastavené rychlosti na maxidotu aktivovat. Muj SUP 01/2014.

• 3 měsíce později...

To gosh jak to jde zapnout?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.