beuticek Vloženo 14. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2016 No nakonec jsem se docetl, ze na to mozna maji v AS TPI. Nic vic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 15. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2016 Tak musím dát vám všem nakonec za pravdu. Dneska po 3 dnech mrazu se mi rozdrnčela celá palubka. Po ohřátí se to zlepšilo, ale i tak to není nic moc. U mé staré OII se tohle začalo objevovat až po 200 tis. km. Holt si budu muset zvykat... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S.Lopik Vloženo 15. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2016 Vítej do klubu Jak jsem psal výše, výměna silentbloků hodně drnčení odstranila, nicméně "nepřítelem číslo jedna" je kastlík před spolujezdcem. Teď mi jej ve Škodovce oblepili nějakým fleecem, ale řekl bych, že to spíše uškodilo, než pomohlo. Když jsme jezdili s technikem, tak jej měl otevřený a držel rukou. A bylo relativně ticho. Po vystoupení technika a zavření kastlíku byly hned pazvuky zpět. Stále přemýšlím, co a jak v tom kastlíku podlepit, aby to nevydávalo ty šílené zvuky. Řešil se zde už několikrát, ale příšel někdo na něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tttt Vloženo 15. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2016 beuticek : Já ti to říkal :-) Kdo tvrdí, že mu O3 nedrnčí, má buďto ještě opravdu málo najeto (tam tomu pak věřím) nebo je hluchý či to prostě nevnímá (šťastný to člověk :-) ). S.Lopik : Taky s tím kastlikem marně bojuji, zkoušel jsem podlepit, nastříkat silikonový olej, něco asi chvilku zabralo, ale furt se to vrací. Někdy to dělá hodně hnusně, někdy méně, ale finální účinné řešení je stále v nedohlednu :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 15. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2016 Začalo mi vrzat víko kufru na levé straně. Jako když taháte PETku z toho plastu - stačí se ho jemně dotknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2016 Mně ten kastlík taky řešili a myslím že k hovnu....stejně drnčí. Já už tak nějak rezignoval, bez rádia nejezdím vůbec, to bych se musel zbláznit. S rádiem je to celkem pohoda, akorát zezadu něco od zadní sedačky na nerovnostech cvaká. Dělá to už od začátku....asi opěrák a ten mechanismus sklápění. Shodou okolností mi to dělalo už na OII a až po třech návštěvách servisu to vyřešili. Nejdřív měnili tlačítko sklápění, nepomohlo. Potom celý mechanismus včetně táhla v opěráku. Nepomohlo. Tak vyndali z auta na saloonu celej opěrák a vyměnili mi ho. To nakonec pomohlo. Sice to nechápu, ale pomohlo. Prej by to v MB těžko vyreklamovali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petroni Vloženo 21. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2016 Tak mě můžete uvítat v pazvukářském klubu. Začalo se mi ozývat drnčení někde z oblasti panelu Amundsena/prostředních výdechů... Octa má cca 60k km. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_proksa Vloženo 21. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2016 Mne strašně praská výdech u spolujezdce, to je na palici... Navíc je jakýsi povyskoceny, zatlačit nejde... No...Zachvili serviska, se zeptám.... Jsem zvědavý... Odesláno z mého Lenovo X3a40 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2016 Petroni: si to přečti, nic nového [emoji2] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2016 V 4. 11. 2016 at 19:20, Clint napsal: Dneska jsem mluvil se známým servisákem z autorizáku a máme bejt ještě rádi za O3, protože prej S3 je na tom ještě mnohem hůř a lidi si za mega koupili žebřiňák Auto mám doma ze servisu a řekl bych, že je to lepší. Podlepili Amundsena a na několika místech kastlík spolujezdce...tam prej to bylo opravdu hodně špatný. Výdechy byly venku, ale nic s nimi moc neudělali, pač prej když se podlepí, nejdou zpátky..... Po měsíci ježdění s SIII mi to horší nepřijde - s nájezdem přes 35 tis. km vrže jen v oblasti levého B sloupku. OIII RS jsem včera přivezl ze servisu, kde řešili krom jiného i klepání z pravé spodní strany auta. Jako první opravili povrzávající střešní okno (což jsem původně ani neplánoval a nechtěl) a jako zdroj klepání objevili palivové potrubí od nádrže k motoru, kde o sebe klepou dvě trubky. Aktuálně už je dávají do jakéhosi návleku, který to řeší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petroni Vloženo 24. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2016 Clint: Já vím, já vím. Jsem si chtěl jen postěžovat. Akorát mě štve, že to začalo drnčet týden po prohlídce. Asi se bála servisáků, že se v tom budou vrtat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomsoier Vloženo 28. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2016 Mám stejný problém drnčení někde v palubní desce u spolujezdce ale jen když je chladno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bildasek09 Vloženo 6. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2016 Ahojte, Drnční mi v autě výdech vzduchu v palubovce na spolujezd. straně. Nevíte někdo jak se to dá rozdělat ? nechci to poškodit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2016 (editace) Mě drnčí všechny výdechy Moc s tím neuděláš, prej je to nasazený na to plastový potrubí. Už mi to sundavali, ale vypodložit to páskou nejde, pač se to tam prej pak nevejde. takže to tam zase nandali. Trochu se to ale i tak zlepšilo a ozývá se už jen jeden. Je to konstrukční problém. Dělá to ale jen v zimě. Prej se to prostě podebere a vydloubne. Jiný postup není. Editováno: 8. Prosinec 2016, autor: Clint Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 8. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2016 Doplňuji - podebrat plastovým páčidlem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2016 Na to by se hodilo možná to plastové rozebírátko z Lega Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2016 Nebo velke kladivo. [emoji3] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_proksa Vloženo 10. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2016 Podle dílenské příručky se tím průduchem prostrci takový jakoby háček, zahakne se a zatáhne... Nezkoušel jsem, i když ten spolujezdcuv, to je koncert... Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2016 Kladivo je na Rapida. My co máme dospělá auta musíme být šetrní. Člověk co neví jak co rozebrat toho může i hodně poškodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 9. leden 2017 Sdílet Vloženo 9. leden 2017 Nový zvuk: Sedadlo spolujezdce - opěradlo, strana u tunelu v místě kde končí zadní kapsa. Rachtání jako by někdo dal šroubek (matičku) do plastové krabičky a začal s ní rachrat. Tuší někdo co v těch místech uvnitř na té opěrce je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 10. leden 2017 Sdílet Vloženo 10. leden 2017 Asi sa ti uvolnil hacik, ktory drzi potah na rame. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 10. leden 2017 Sdílet Vloženo 10. leden 2017 Super. Takže sedalo ven z auta, rozčalounit a zase složit? To budou mít v servisu radost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tttt Vloženo 11. leden 2017 Sdílet Vloženo 11. leden 2017 LiveBomb : Zkus jestli to nedělá páčka výškového nastavení sedadla? Mně to dělalo, bouchala, cvakala o plast sedačky! Podlepil jsem a měl jsem od zvuku od spolujezdcovi sedačky klid a stále to funguje :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 11. leden 2017 Sdílet Vloženo 11. leden 2017 Ja mam elektrickou "packu" a dela mi to jenom jak zacnu prstem potukovat ze zadu operky na tu latku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 12. leden 2017 Sdílet Vloženo 12. leden 2017 Podla mna to netreba vyberat z auta. Odpojit airbag pre istotu a medzi sedakom a operadlom sa da potah rozopnut. Je tam tusim jeder kedr. Potom by sa mal dat potah vytiahnut ciastocne hore. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.