Květen 24, 201510 r Tak venkovni teplotu mi to ukazuje a kdyz mam Climatronik tak predpokladam ze tam mam teplotu takovou, jakou si nastavim. Mit teplomer u stropu neni asi moc dobre vzhledem k tomu ze u stropu bude vzdy nejtepleji z celeho vozu. Stejne jako mit teplomer venkovni na baraku na jizni strane kde pere cely den slunicko. Ma byt na severni kde je stin ze jo.
Červen 6, 201510 r Muj vcerejsi " o fous " https://m.youtube.com/watch?list=PL9KsF4r7IY_Zca8cvlCvxuvfSizygNJhp&v=gk-Kr0BCtQ4
Červen 8, 201510 r Ty krávo, tak to je pech. Ale ta srnka nebo co to bylo, už ležela né? Máš velkou škodu? No ještě že to nedopadlo hůře.
Červen 8, 201510 r lezala ano, skoda zatial viditelna ziadna; uvidime ci to nedam aspon na kontrolu geometrie po vtakovi tiez ziadna skoda, tam som cakal rozmlatene sklo uz alebo aspon praskliny
Červen 11, 201510 r no, dle zaberu to moc nevypada, ze bys aspon trochu zpomalil, kdyz si videl, ze tam stoji auto v odstavnym pruhu na 4blinkry.... ale tezko soudit, je to pech....
Červen 11, 201510 r ale to jistě. Já si hlavně myslím, že lidský oko pořád ještě vidí mnohem víc, než tyhle kamery. Takže tu situaci z pohledu objektivu vůbec nelze hodnotit.
Červen 12, 201510 r ja som videl to auto tak som hned zacal zadavat do waze upozornenie, preto som ju presiel a neuhol som sa jej, nohu z plynu som dal ale len jemne
Červen 12, 201510 r a proč by měl zpomalovat, když někdo stojí úplně mimo vozovku ? treba proto, aby netrefil srnku, popr jiny predmet, ktery se tam muze valet. pochybuju, ze si stoupnes na dalnici do odstavnyho pruhu na 4blinkry, jen tak, takze to znaci ze neco neni ok. nicmene, vysvetleni uz od autora mame. ;-) Upraveno Červen 12, 201510 r od pusher...
Září 11, 20159 r Nemáte někdo zkušenosti s touto kamerou? LAMAX DRIVE C5 Dual http://www.1nakup.cz/-291/lamax-kamera-do-auta-ve-zpetnem-zrcatku-drive-c5-dual/.
Září 19, 20159 r V realitě a v té rychlosti mě to přišlo o fousek..... trenky byli upocený přiznávám, ale už jsou vypraný .
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.