hollywood.2 Vloženo 1. Září 2013 Sdílet Vloženo 1. Září 2013 Takže jsem v práci na jednoho rapida lepil trošku chromu .Jo na té masce omluvte ty kousky pásky.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hollywood.2 Vloženo 1. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Září 2013 (editace) Bacha na tuhletu lištu z http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-rapid/exterierove-doplnky/skoda-rapid-clona-predniho-okna-ki-r-id:9155.eshop. Jak si tuhle lištu namontujete na sklo bude vám pravý stěrač do této lišty narážet a přeskakovat přes tuto lištu!!!!!!!!! !!!!!!!!! ODZKOUŠENO :wallbash:u tohoto modrého rapida na fotkách víše..... Editováno: 1. Září 2013, autor: hollywood.2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Září 2013 Sdílet Vloženo 1. Září 2013 Však tam píšou "určeno pouze pro tuningové výstavy", tak se nediv, když to nejspíš ani nemá homologaci pro provoz na pozemních komunikacích... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hollywood.2 Vloženo 1. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Září 2013 Jo zapoměl jsem vám tam dát obrázek místa střetu stěrače a lišty.....takže co je kroužek na fotce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Září 2013 Sdílet Vloženo 1. Září 2013 Vse ok, az na ty kliky a chrom listy predniho spoileru to uz mi tam prijde navic a preplacane,ale kazdemu se libi neco jineho. Jinak ty bocni listy pod okny se lepi asi primo na gum tesneni ne? Vypada ze to neco vydrzi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nettle_M Vloženo 1. Září 2013 Sdílet Vloženo 1. Září 2013 Mě se nelíbí ta lišta nad SPZ vzadu...chtěl bych ji spíš dolů jak je ta nálepka. Kliky asi taky ne a ty žebra masky taky nevím no...ale jako ukázka paráda, je dobré to takhle vidět. Na ty okenní lišty mám stejný dotaz...jak to teda s nima je a jestli to má cenu objednávat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hollywood.2 Vloženo 1. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Září 2013 (editace) Ty chrom.lišty jsou opatřeny oboustrannou páskou a lepí se přímo na ty gumové lišty pod okny,ale já to ještě pojistil lepícím tmelem co dodává škodovka na lepení doplňků.Jenom té pásce jsem nevěřil.Jo a kvůli předním lištám se musí povolit zrcátka,aby se tam ty lišty podsunuli. . Ta lišta nad SPZ je originální díl na Oct2. Zákazník vše nakoupil v OBautodíly a mi to jen lepili. Editováno: 1. Září 2013, autor: hollywood.2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nettle_M Vloženo 2. Září 2013 Sdílet Vloženo 2. Září 2013 V OB píšou, že stačí nadzvednout ty zrcátka. Takže to není tak úplně pravda jo? Každopádně tak, jak jsi to nalepil ty to vypadá, že by to mohlo vydržet na věky Asi do toho půjdu taky...až se vzpamatuju z výdaje za zimní výbavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Permonek Vloženo 2. Září 2013 Sdílet Vloženo 2. Září 2013 Vypadá to celkem dobře. Taky o tom začínám přemýšlet. Ovšem teď má přednost nákup zimního obutí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 2. Září 2013 Sdílet Vloženo 2. Září 2013 ty lišty pod okna chci taky, ale jako ostatní, střádám spíš na zimní botky tkaže asi až na jaře ale nevím jak to bude vypadat na zelený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 2. Září 2013 Sdílet Vloženo 2. Září 2013 trochu matejska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 3. Září 2013 Sdílet Vloženo 3. Září 2013 kdyby tam byly jen ty boční lišty, tak je to pěkný. takhle už jen stačí za to auto zaháknout maringotku a bude stylový. největší hnus jsou rozhodně kliky, blee. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pedalbb Vloženo 15. Duben 2014 Sdílet Vloženo 15. Duben 2014 Takže jsem v práci na jednoho rapida lepil trošku chromu .Jo na té masce omluvte ty kousky pásky.... Chcem sa spýtať akú chrómovú pásku si použil na tie dvere, šírka prípadne profil. Je to kupované tu alebo z číny ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atrani Vloženo 29. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2016 Máte někdo ty okenní lišty z netu za 1500? Resp. drží to? Škodovka za to chce 5 litrů, jsem se málem v salónu vyvrátil 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.