Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Jj, právě proto hledám někoho, kdo už ji zkusil. Na Amazonu zatím jen jedna recenze od "Helmuta", jinak nic. Zkusím se poptat ještě na VW fóru. Díky za odpověď. 

Vloženo

Něco podobného pro O3FL s blokem senzorů/kamer před zrcátkem (rozpoznávání značek, automatických dálek, asistentu v jízdních pruzích...) ?
Také se mě jedná o co nejlepší "zapadnutí" on-board kamery do prostoru zp. zrcátka...

Vloženo

Pred Vianocami som som tuto kameru videl na gearbest za cca 19 eur. "Mluveni" by mi ani nechybalo, lebo to si clovek podla mojho nazoru nastavi raz a nikdy viac. Pozrel som si nejake videa na YouTube a za tu cenu si myslim, ze by to bola super kupa. 

• o 1 měsíc později...
Vloženo (editace)

Pánové není tu někdo zkušený poblíž Vysočiny, kdo by mi za úplatu tu kamerku zapojil přes pojistkovou skříň tak aby se zapínala a vypínala sama s vozidlem.

Editováno: , autor: BINY
Vloženo
Vloženo (editace)

Jasný, tady jde o rychlost doručení. Tady to budu mít pozítří doma i když zaplatím víc :-) Ještě mě napadá, nebude tomu vadit kolenní airbag? 

Editováno: , autor: BINY

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...