Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Pasovat nejspíš bude ale jen u aut bez rozpoznávání značek, automatických dálek, asistentu v jízdních pruzích...

Jj, to je můj případ. Dík za názor. 

Tak pak už je jen otázka asi kvalita toho záznamu. Pokud by záznam byl kvalitní, není co řešit, líp schovaná ta kamera být nemůže :) 

Jj, právě proto hledám někoho, kdo už ji zkusil. Na Amazonu zatím jen jedna recenze od "Helmuta", jinak nic. Zkusím se poptat ještě na VW fóru. Díky za odpověď. 

Já bych se trošku bál místa mezi zrcátkem a sklem samotným. Zdá se mi, že ho tam pro tento typ kamery moc není...

Něco podobného pro O3FL s blokem senzorů/kamer před zrcátkem (rozpoznávání značek, automatických dálek, asistentu v jízdních pruzích...) ?
Také se mě jedná o co nejlepší "zapadnutí" on-board kamery do prostoru zp. zrcátka...

Koukni se na ten amazon a dej tam golf 7, jsou tam i kryty pro moduly s kamerama. 

Díky za info, ale takový kryt, který pasuje na ten zrcátkový středový modul u O3FL (se senzorovým blokem) jsem tam bohužel nenašel... :(

Shodou okolností mě dnes došla informace z Indiegogo o této hlasem ovládané "dash cam", která se již nějakou dobu v Číně prodává, ale jen v čínské verzi. Nyní  běží na IG kampaň pro její anglicky mluvící verzi... V prodeji od 3/2018.

Za USD$ 39 to není špatné...

Upraveno od omicron

Pred Vianocami som som tuto kameru videl na gearbest za cca 19 eur. "Mluveni" by mi ani nechybalo, lebo to si clovek podla mojho nazoru nastavi raz a nikdy viac. Pozrel som si nejake videa na YouTube a za tu cenu si myslim, ze by to bola super kupa. 

To asi byla ta stavajici cinska verze, asi je levnejsi...

KDyby to bylo i ve verzi pro O3FL s velkym senzorovym prekrytem pod zrcátkem...

Jak už jsem psal, koukni na Amazon, i tyhle varianty jsem tam viděl. Jsou ale jen na Golfa, snad to bude stejné. Zatím jsem neměl odvahu to objednat. 

Ja vim, ze jsi to psal, ale nenasel jsem to tam :( Aspon ne takovy tvar, jako ten senzorovy kryt ma...

Aha, já ho bohužel nemám, takže nemůžu posoudit. 

Ja na ty fotky koukal, a takovy tvar jsem tam nenasel. Take barvou to trochu "rve", ten senzorovy prekryt je bezovy, kamera s krytem cerna, skoda :-(

před 23 hodinami, omicron napsal:

To asi byla ta stavajici cinska verze, asi je levnejsi...

Ano, bola, ale to je jedno, ked aplikacia v telefone je tusim aj v anglictine :) 

• 1 měsíc později...

Pánové není tu někdo zkušený poblíž Vysočiny, kdo by mi za úplatu tu kamerku zapojil přes pojistkovou skříň tak aby se zapínala a vypínala sama s vozidlem.

Upraveno od BINY

Strakonice, ale to jest jiné pohoří, než vysočina :-)

Jasný, tady jde o rychlost doručení. Tady to budu mít pozítří doma i když zaplatím víc :-) Ještě mě napadá, nebude tomu vadit kolenní airbag? 

Upraveno od BINY

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.