omicron Vloženo 1. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2019 @koudy_123 Mám "kombinací zadní kamera + keyless, zadní kamera + FM?", a žádné problémy. Ale je to samozřejmě jiná značka, nevím, zda-li jsi se ptal obecně na zadní kameru a FM, nebo jen u té A129duo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 1. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2019 Přední kamera A129, keyless a bez problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 1. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2019 (editace) 2 omicron: Dík za info. No zajímala mě konkrétně A129duo, ale tvoje informace je důležitá v tom směru, že lze mít i zadní kameru bez rušení. BTW, jakou máš kameru? Editováno: 1. Listopad 2019, autor: koudy_123 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 1. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2019 @koudy_123 mám 2-kamerový model DOD RC500SZde drobné info k mojí instalaci cca před 1.5 rokem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 2. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2019 noo to už je ale za mnohem víc peněz, než se mi chce za kameru dát. JInak moc pěkná kamerka a instalace. 2 Lukašcbr: dík za informaci. A co případné ruení FM příjmu? Pozoruješ nějaký problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 2. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2019 Bez rušení. Měl jsem i předchozí model A119S a taky bez problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 2. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2019 moc dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 3. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2019 před 21 hodinami, koudy_123 napsal: noo to už je ale za mnohem víc peněz, než se mi chce za kameru dát. JInak moc pěkná kamerka a instalace. To je pravda, ale pro mě bylo důležité, aby kamera byla zcela nenápadná a svým provedením minimalistická, žádné obludy jako jiné některé dash kamery. Také ta funkcionalita, byť jejich apka k tomu je zoufalost, vč. místní podpory (na Slovensku). Jinak děkuji. Pokud bych měl dnes vybírat jen front kameru, šel bych asi do provedením podobného řešení Nonda ZUS řešení, mají nyní 25% Halloween slevu, což je 75 USD. Mj. WiFi s docela dobrou aplikací (mám i další jejich auto věci ze ZUS ekosystému), 140° úhel záběru, 1080p, objektiv s velkými čočkami, a minimalistické a dobře chlazené řešení. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 3. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2019 Ta vypadá pěkně. Já mám Xiaomi 70Mai a taky spokojenost. Minimální rozměry, slušnej obraz, výborná cena, snadná instalace. Nastavení a prohlížení přes mobilní apku, dokonce jsou i nějaké upgrady jak apky, tak FW. Případné foto u mě ve vlákně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajven G Vloženo 8. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2019 Mam zaujem o kupu Viofo a129 duo s gps, cpl filtrom. Mam na ebayi konto, poradte spolahliveho, overeneho predajcu. Pan z eshopu isix.cz mi ponuka tuto duo sadu za 4000kc, co je cca 190€, vy ste tu niektori pisali, ze sa da z Ciny zohnat za 2500kc, tj 100€, tak poprosim o tipy. Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 8. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2019 Za 2500Kč Duo A129 nepořídíš ani z Číny. Pokud ti to odchytí, počítej s dalšími náklady a mysli na skutečnost, že nebudeš mít 2roční záruku. Prodejce z isix.cz je velice solidní a kamerám rozumí. Pošetři a kup tam. Ber to pouze jako moji radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajven G Vloženo 8. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2019 Lukascbr, som si vedomy vyhod aj z ceskeho eshopu isix.cz. Len som tu zachytil, zevraj sa to da kupit za 2500kc. Co sa mi zda menej realne. Kedze na ebayi zacinaju od 155€ +postovne niekde. Tak tolko k tej cene. Viac ma zaujima radu na dobreho predajcu, lebo presustrovat 160€ u podvodnika bych nerad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 9. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2019 (editace) Ebay je drahý, zaregistruj se na aliexpress, 11.11.2019 bude za 131 USD = cca 3000 Kč, pokud máš dobrý kurz na platební kartě. https://www.aliexpress.com/item/32883947702.html Navíc je možné získat nějaká procenta z platby zpět, pokud se zaregistruješ na Tipli a před nákupem tam přejdeš z jejich stránek. Editováno: 9. Listopad 2019, autor: osobne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza-marek Vloženo 10. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2019 Ty tu VIOFO A129 Duo máš? Zkušenosti? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořen Vloženo 18. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2019 VIOFO A129 Duo mám a mohu doporučit, kvalita videa je perfektní i v noci. Kupoval jsem za 2800,- na Ali s GPS bez filtru. Nejhorší je sice dostat kabel kamery dozadu, ale jinak je zapojení v pohodě (napojeno na pojistky). Žádné rušení radia jsem nezaznamenal a to vedu kabel kamery kolem zadního okna v kufru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flozik Vloženo 8. leden 2020 Sdílet Vloženo 8. leden 2020 Zdravím, máte prosím někdo kameru Mini 0906? https://www.aliexpress.com/item/32807789072.html Pokud ano, zajímalo by mě, jak máte řešeno uchycení respektive vedení kabelu k zadní kameře na OIII Combi?? Na OII Combi byl na stropě plast, kam se to dalo jakžtakž schovat, na OIII nic takovýho není a žádný elegantní řešení mě nenapadá... Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 8. leden 2020 Sdílet Vloženo 8. leden 2020 VIOFO A129 Duo mám a mohu doporučit, kvalita videa je perfektní i v noci. Kupoval jsem za 2800,- na Ali s GPS bez filtru. Nejhorší je sice dostat kabel kamery dozadu, ale jinak je zapojení v pohodě (napojeno na pojistky). Žádné rušení radia jsem nezaznamenal a to vedu kabel kamery kolem zadního okna v kufru. Ten CPL filtr doporučuji dokoupit. Eliminuje hodně odlesků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořen Vloženo 8. leden 2020 Sdílet Vloženo 8. leden 2020 (editace) Ano máš pravdu, eliminuje hodně odlesků, ale bohužel v noci dosti snižuje kvalitu videa. Měl jsem ho na předchozím modelu Viofo a proto jsem ho ani nekupoval. Editováno: 8. leden 2020, autor: Kořen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořen Vloženo 8. leden 2020 Sdílet Vloženo 8. leden 2020 (editace) Flozik Kabel jsem tahal od čelního okna pod okenní lištou, spodem pod plastovou lištou a v kufru jsem sundal boční plast co vede roletu kufru. Editováno: 8. leden 2020, autor: Kořen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Centropyge Vloženo 18. leden 2020 Sdílet Vloženo 18. leden 2020 Ahoj všem, nejsem si jistý, zda už to tady někdo nedával, ale já používám v autě pro zapojení kamery Xiaomi Yi Smart Dash Camera tento držák (odkaz níže), který se dá do držáku na pití a zapojí do 12V zásuvky. Rázem z toho máte rozbočku pro 2x12V a 2x USB (kde jedno USB je i pro rychlonabíjení, kam si zapojuji telefon) a co je nejdůležitější, je tam čudl, kterým se dají vypnout USB porty. Takže nemusím pořád vytahovat kabel od kamery, ale jen zmáčknu čudlík. Člověk si na to celkem rychle zvykne a děla to pak už automaticky, jak nasednu do auta, tak to zapnu a než vystoupím, tak zase vypnu. :-) Jinak kabel od kamery mám vedený horem přes sluneční clonu spolujezdce (když je zavřená, tak mi hezky ten kabel kryje, což je většinou), pak hned do gumového žlábku na sloupku, kterým je kabel veden až k podlaze a pak pod koberečkem spolujezdce až k držáku. Kabel je vidět celkem málo a ničemu nevadí. Třeba tento postup někdo využije komu se, jako mě, nechce sahat do pojistkové skříně. :-) https://www.aliexpress.com/item/32812561909.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.f1bd7cd9pBfPM8&algo_pvid=f4ed045d-7914-44fe-a674-24b3f9d3e193&algo_expid=f4ed045d-7914-44fe-a674-24b3f9d3e193-3&btsid=6af5f3fa-294f-4c8b-8d67-e8ec8cbfc6d9&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_7,searchweb201603_53 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 3. Únor 2020 Sdílet Vloženo 3. Únor 2020 Test on - board kamer : test kamer.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajven G Vloženo 28. Únor 2020 Sdílet Vloženo 28. Únor 2020 V 28. 6. 2019 na 11:11, capo napsal: Ke 119 jsem před lety kupoval tenhle kabel. Má ten origo pro A129 nějakou výhodu, nebo můžu s klidem vzít ten samej pro novou kameru pro ženu? Ahoj, mozem podat spatnu vazbu. Mal som od isix.cz najprv dodany ten kabel s pevnym spodnym napatim 11,8V. Robilo mi to problem s dlhym startovanim motora. Cca mesiac a pol pouzivany. Stale mi infotaiment hlasil dobit bateriu, alebo vypnut infopanel. Zralo mi to nervy. Tak som napisal do isix.cz preco mi to nedodali s tym druhym trojzilovym kablom, kde sa da nastavit aj ine napatie. Tak som namontoval par dni dozadu ten druhy kabel a nastavil 12,2V. Zatial tri dni bez problemov s hlasenim, ze vybita bateria. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 29. Únor 2020 Sdílet Vloženo 29. Únor 2020 Ja mam ten mio smartbox a tiez som nastavil 12,2V. Nemam problem ani ked pouzivam webasto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trisy89 Vloženo 5. Březen 2020 Sdílet Vloženo 5. Březen 2020 Zdar chlapi, plánuji koupit kameru Viofo. Zajímá měl jen zda máte někdo zkušenost, jestli je nějakej extrémní rozdíl v kvalitě mezi Viofo A129 DuO a Viofo A129 PRO Duo. 4K nahrávání z auta nepotřebuji, ale pokud by reálná kvalita rozlišení výsledného videa u normální A129 byla o tolik horší tak by se to asi vyplatilo koupit tu PRO verzi. Nebo je dostatečné koupit jen obyč A129 Duo? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajven G Vloženo 5. Březen 2020 Sdílet Vloženo 5. Březen 2020 Pozri na YouTube ci je nejake porovnanie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.