Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj,

potřebuji info.

Chtěl bych aby mi po zhasnutí zapalování svítila světla "mám dlouhou cestu od altánu ke dveřím"  :kol-32:

Stačí diagnostika a kódování ? nebo musím koupit modul ?

Dík 

Žiaľ, nejde to takto jednoducho. Fabie nemajú senzor svetla, a bez toho sa táto funkcia nedá nastaviť. Resp. nastaviť sa dá, ale samozrejme nefunguje. Jediné riešenie je, že si dokúpiš nejaký Coming home/Leaving home spínač a dorobíš si ho, ale ja osobne by som do toho nešiel.

• Autor

Dík za info hned jsem objednal  :kol-47:

Kolega z RoomsterClubu Pavel Kani si na svým Roomu to "Coming home" dodělal pomocí relátka napojenýho cívkou paralelně ke stropní lampičce a kontaktama paralelně ke spínači světel mezi hlavní plus a vývod pro mlhovky. Jak vypne zapalování a otevře dveře, rozsvítí se mu i mlhovky. Vyleze z auta, dojde domů a dálkáčem zamkne auto - interiérová lampa zhasne, s ní odpadne i relátko a zhasne mlhovky. To samý akorát v opačným pořadí udělá když jde do auta - po vylezení z verandy dálkou odemkne auto a tím rozsvítí jak interiér, tak mlhovky.

Byl by to ale asi dost velkej problém svítit si takhle někde na sídlišti nebo na relativně opuštěným místě, protože aby to svítilo, je potřeba mít odemčený auto - a to by asi byl docela risk někde v místě, kde než člověk dojde domů by mu do autí mohl vlézt nějakej hnushumus. Já osobně bych na tuhle funkci použil jednoduchej časovej spínač s asi nejuniverzálnějším integráčem NE555 aktivovanej právě tím zamknutím.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.