wirer Vloženo 10. Květen 2023 Sdílet Vloženo 10. Květen 2023 Ale karta SD1 je prave navigacna :) a v hlaseni je pisana SD1 a nie SD2. Cize chybu by som hladal v nej. Podla mna hlaska ti nabehne aj ked prepnes na USB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 10. Květen 2023 Sdílet Vloženo 10. Květen 2023 Aha, no je pravda, že navigační kartu mám vpravo a SD kartu SanDisk vlevo. To jsem ale blbec, zkusím to prohodit. USB používám pro CarStick LTE, takže USB vůbec nepoužívám, tudíž nevím. Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 11. Květen 2023 Sdílet Vloženo 11. Květen 2023 Nechcem strasit, ale navigacna karta v slote SD2 myslim nefunguje. Hudba v SD1 by mala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 11. Květen 2023 Sdílet Vloženo 11. Květen 2023 Tak jsem prohodil SD karty a beze změny. Navigace mi fungovala i na pozici SD1 a i na SD2. Tak nevím, co s tím :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fox50 Vloženo 12. Květen 2023 Sdílet Vloženo 12. Květen 2023 (editace) V 11. 5. 2023 na 6:07, wirer napsal: Nechcem strasit, ale navigacna karta v slote SD2 myslim nefunguje. Hudba v SD1 by mala Mapy mi fungují jak ze slotu SD1 tak z SD2, hudba také. Co bohužel nefuguje je mít mp3 na karte s mapou. Mám 32GB kartu a je na ní spousta nevyužitelného místa. @LukášCBR A když jsi přehodil karty byla změna i v té hlášce? Tedy hlásilo to aktualizaci na SD2? Když nevložíš kartu s mapou hudba funguje? Jaký filesystém máš na karte kde je hudba? - Vidí navigace cokoliv z této karty? Editováno: 12. Květen 2023, autor: Fox50 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 13. Květen 2023 Sdílet Vloženo 13. Květen 2023 @Fox50 po přehození SD kart to psalo úplně to samé jako na obrázku viz.výše, čili beze změny. SD karta s hudbou je naformátovaná exFAT. Zkusit jiný formát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 18. Květen 2023 Sdílet Vloženo 18. Květen 2023 (editace) Tak jsem postoupil trochu dále… Na infotainmentu jsem vyvolal servisní mód (cca 5sek. držet tlačítko MENU/SETUP) a dal aktualizovat SD kartu, kde mi bohužel vyskočila chyba - Metadata info nebyla nalezena. Následně jsem kartu nafórmátoval a nahrál nové POI ze stránek poi-radary.eu. Bohužel opět ta hláška s viz. výše s dostupnou aktualizací SW. Zkoušel jsem ještě v MENU-NASTAVENÍ- INFORMACE O SYSTÉMU aktualizovat SW, ale to mi jen vyskočí možnost nahrát znova nové POI, které už tam mám. Tlačítko “download online” píše, že je služba nedostupná (nutné mít zaplacený Škoda Connect?). Pak už mě jen napadá aktualizovat software celého infotainmentu, jelikož verze 0361 je zřejmě už dosti stará. Napadá mě buď @cosby (bude umět?)nebo ŠA servis, ale z toho nemám moc dobrý pocit :-)) Editováno: 18. Květen 2023, autor: LukášCBR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petous22 Vloženo 19. Květen 2023 Sdílet Vloženo 19. Květen 2023 Zkus https://mibsolution.one/ heslo/jméno je guest. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 19. Květen 2023 Sdílet Vloženo 19. Květen 2023 před 14 hodinami, LukášCBR napsal: Následně jsem kartu nafórmátoval a nahrál nové POI ze stránek poi-radary.eu. Bohužel opět ta hláška s viz. výše s dostupnou aktualizací SW Na tvojom mieste tento krok skusim vynechat. Teda zaloha map, format karty, nakopirovat mapy ale vynechat POI body/radary a vlozit kartu do radia, ci to bude stale blbnut 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 19. Květen 2023 Sdílet Vloženo 19. Květen 2023 @wirer BINGO. Nahrál jsem na zformátovanou SD kartu POI radary, nahrál do navigace a kartu znova naformátoval a hodil na ni hudbu a hotovo. Vše funguje!😉👍 Teď otázka, jestli má smysl aktualizovat SW, který již mám stalhnutý, z 0361T na 0369T. Myslím, že asi změny nezpozoruji a byli mi řečeno, že nelze udělat update na 0480T, že se při tomto přechodu z řady 03xx na 04xx musí patchnout jednotka, takže do toho nejdu. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 19. Květen 2023 Sdílet Vloženo 19. Květen 2023 ja mam POI body na karte kde mam aj mapy a funguje to, vlozena do SD1. v SD2 mam kartu s hudbou, na nu ale nedavam ziadne ine udaje, iba hudbu :) do buducna to snad pomoze este niekomu ;) hlavne ze to mas vyriesene 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 20. Květen 2023 Sdílet Vloženo 20. Květen 2023 @wirer by mě nikdy nenapadlo, že to bude dělat bordel. Ještě jednou díky👍 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dettektorr Vloženo 6. Červen 2023 Sdílet Vloženo 6. Červen 2023 Ahoj všem. Vyskytla se mi zvláštní závada. Během pár dní mi přestaly hrát basy ve všech 4 repro ve dveřích. Mám FL, MIB 2 Amundsen. Reráky jsou živé, středy z nich hrají, ale basová složka nikoliv. Podle Rolbaře (děkuji) bude problém v zesilovači v Amundsenu. Nemáte někdo tip na někoho, ideálně okolo Prahy, ale není to podmínka, kdo tyhle mašinky umí opravovat? PS: diagnostiku mám čistou, žádný problém nevidí. Moc děkuju za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike TT Vloženo 1. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2023 Ahoj mám prosbičku ohledně GPS anteny , mám konektor pro HSD kabel a všude vidím jen možnost FAKRA. Nejde mi na infotajmentu navigace (0/0 satelitů) řešil někdo tohle někdy ? Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 2. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2023 Dej tam neoriginalni antenu a mas klid. Bude sice hlasit v diagnostiku chybu ale normalne funguje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike TT Vloženo 7. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2023 Ahoj rád bych tam dal neoriginální anténu , ale potřebuju mít na konci ( vstup do infotajmentu ) HSD kabel resp, 4pin kulík , děkuju za nějaký rady kde koupit či sehnat ? Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 7. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2023 Google, 9 znakov a mas hned vysledky... https://www.ahifi.sk/gps-antena-4carmedia-gps-fakra-90.html?gad_source=1&gclid=CjwKCAiA1MCrBhAoEiwAC2d64TcELMORBfxIuyzecAbuY8n-S4qzEsqPIZ-baD0OqZxLE33a_Z4rtxoC8AoQAvD_BwE https://www.ahifi.sk/gps-antena-4carmedia-gps-fakra-2.html?gad_source=1&gclid=CjwKCAiA1MCrBhAoEiwAC2d64YBfhFKJmZcmVWDQBooh8PdfIIQinmaMKlI0eFcx199ZPmI3q7QNcRoCz68QAvD_BwE https://www.tme.eu/sk/details/gps-fakra.2/automobilove-anteny-gps-a-gsm/jc-antenna/?brutto=1¤cy=EUR&gad_source=1&gclid=CjwKCAiA1MCrBhAoEiwAC2d64eCyiFtEoHSV6FkZVBww5VdIuYPRlyOAsPaOBFOP56dL8V3f35CauRoCNVoQAvD_BwE https://www.tme.eu/sk/details/gps-fakra.2/automobilove-anteny-gps-a-gsm/jc-antenna/?brutto=1¤cy=EUR&gad_source=1&gclid=CjwKCAiA1MCrBhAoEiwAC2d64eCyiFtEoHSV6FkZVBww5VdIuYPRlyOAsPaOBFOP56dL8V3f35CauRoCNVoQAvD_BwE 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 7. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2023 Já když jsem měnil infotaiment za Amundsen, tak jsem koupil na Ali neorigo GPS anténu a ta mi prostě blbla, a to i na zkoušku položená za čelní sklo na palubce, tedy v naprosto ideální pozici. Chvílemi ztrácela aktuální polohu. Koupil jsem na bazoši origo Škoda anténu a žádný problém. I ty GPS antény, co doporučil wirer vypadají OK. Ti GPS od TME mi tuším doporučoval i Ferda25, co mi Amundsena zprovozňoval a ten ví oč jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike TT Vloženo 7. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2023 Antény s FAKRA konektorem mi ale nejdou do infotaimentu , já tam mám HSD konektor. Takže potřebuju satelitní anténu s tímto ( HSD ) konektorem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoubleG Vloženo 7. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2023 To máš ale displej na tej fotke, kde tam chces zapojiť GPS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 7. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2023 (editace) Tak tak - do tohoto konektoru na displeji parří LVDS kabel. @Mike TT doporučuji prostudovat třeba tento článek. Jde sice o Fabii, ale Amundsen je tam stejný. Editováno: 7. Prosinec 2023, autor: tom01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike TT Vloženo 7. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2023 Tak jinak , trošku v tom plavu , prostě mi nejede navigace , stojí někde v německu a tam se motá dokola . protože satelity na navigaci jsou 0/0 , tudíž někde je chyba . Myslel jsem že žralok na střeše teda nedává signál ? Nevím Tak se zeptám , když budu mít satelitní anténu , nebo GPS anténu kam napojím její konektor ? Do Infotaimentu ? nebo jinam ? Jinak ten článek je super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoubleG Vloženo 7. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2023 Do jednotky v odkladacej skrinke, tam patrí fakra konektor k GPS. Ten amundsen bol dorabaný alebo je to od výroby original? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike TT Vloženo 7. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2023 Je to origo , a nevím co mě to napadlo to cpát do infotaimentu , když to patří jak píšeš do řídící jednotky jak je u spolujezdce..... Zkusil jsem to píchnout tam a najednou se satelity rozběhly . Takže vyřešeno , děkuju všem za jakoukoliv radu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 7. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2023 (editace) @Mike TT Ještě pozor na správné umístění připojené GPS antény. Měla by být tou lepicí plochou dolů a jakoby tou kopulí nahoru a nad ní by nemělo být nic kovového. Já jsem Amundsena dodělával a nalepil ji do palubky shora na její kovový nosník tak, aby nad ní byl jem plast horní plochy palubky. Předtím jsem ji tam měl nějak nasvislo nebo vzhůru nohama a to je špatně. Editováno: 7. Prosinec 2023, autor: tom01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.