Clint Vloženo 6. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2017 Takže se data z SD karty nenahrávají do Amundsenu, ale při používání za jizdy se tahají rovnou z SD karty? Rozumím tomu tedy správně? Odesláno z mého D6603 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 6. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2017 Ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2017 Diky, ořezal jsem mapy o fašounskou Ukrajinu a hned se to tam vešlo [emoji3] Takže není třeba jiná karta. Odesláno z mého D6603 pomocí Tapatalk 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petroni Vloženo 9. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2017 Zkusil jsem ořezat mapy o muslimácké Turecko (nechápu proč je v mapách eu) a nefunguje to. Navigace říká "Kontrolují se navigační data" minutu, deset minut, půl hodiny... Zkusil jsem teda vyhodit Ukrajinu a to samé. Které soubory jsi smáznul? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petroni Vloženo 11. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2017 Taxe mi to nakonec podařilo rozchodit. Nechal jsem doběhnout downloader, dokud nenahlásil chybu rozbalování na kartu. Potom jsem z karty smáznul mapu Ukrajiny a dokopíroval chybějící soubory do ostatních adresářů, které se tam nevešly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2017 Já to rozbalil do souboru v compu. Pak vyndal Ukrajinu a uz bez ní to jen nakopíroval na SD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 13. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2017 Hoši,měl jsem stejný problém,jak u Superbu III tak u Manželčiného Golfa VII,jen-při kopírování mi to nabídlo mimo hlášky SD karta je plná ještě hlášku přeskočit.Udělal jsem to a vše běží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petroni Vloženo 13. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2017 Clint: To jsem zkoušel taky, ale navigace téměř okamžitě říkala, abych vložil kartu s platnými navigačními daty. Cosby: Holt vyšší třída. Tak máš něco navíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 14. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2017 OIII FL Amundsen - zkoušeli jste někdo nahrát zvláštní cíle(POI's)přes Škoda connect portál a následně je přes vytvořený hotspot(pomocí mobilu)importovat do infotainmentu?Nějak se mi to stále nedaří, resp. se mi ty body nezobrazují na mapě a to i přes to, že se mi je podařilo do infotainmentu nahrát. Přes skoda connect, kde se prihlasim, nahraju .gpx soubory (radary, hrady atp.), ulozim a v profilu mi to zustane potvrzené. Příjdu do auta, udělám přes mobil hotspot, stáhnu přes infotainment zájmové body, ale v samotné mapě se nezobrazí. Projizdel jsem navody, videa a uz nevim jakou dalsi moznost vyzkouset:)). Nemate nekdo nejaky poznatek, co napr delam spatne, nebo nejakou konstruktivni radu?Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 15. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2017 Tak po opětovném vymazaní .gpx souborů a nahrání se podařilo POI zprovoznit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vendys88 Vloženo 20. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2017 Ahoj, mám prosbu koupil jsem octávku 2/2017 Fl s novým amundsenem. Teď se marně snažím nahrát nějak do ní radary. Poradil by mě prosím někdo. Měl jsem předtím RNS 510 od vw a přes sd kartu personal poi si to samo po vložení zaktualizovalo. Tady si nevím rady. Zobrazuje m i to v navi jen pumpy, kina, golf, atd. Ale já bych tam chtěl radary. Mám orígo sd kartu od škodovky. Popřípadě jestli nemá někdo zvás už vytvořený soubor s radary a ikonkami pro tuto navi. Děkuji moc všem za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 20. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2017 Poi.cz - skoda connect.cz- prihlasit se na svuj vytvoreny profil - nahrat soubor .gpx (radary stahle z poi.cz). Zajit do auta, pripojit infotaiment pres hotspot mobilu, at je na wifi a aktualizace se ti nahraje. Pak se v nastaveni infotaimentu dostanes pres myslim spravu map do zalozky zobrazeni vyberu zvlastnich cilu a radary si zaskrtnes;). Pripadne presny VIDEO navod najdes po prihlaseni na strankach jiz zmineneho skoda-connect.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 21. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georgesoft Vloženo 30. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2017 (editace) V 6. 7. 2017 na 15:17, Clint napsal: Diky, ořezal jsem mapy o fašounskou Ukrajinu a hned se to tam vešlo Takže není třeba jiná karta. Odesláno z mého D6603 pomocí Tapatalk Jak poznam soubory pro Ukrajinu? Take se mi update nevejde na mou kartu z vyroby (16GB).. Mam smazat jen STD2_820_EU2_201718\maps\00\sds\ua (12MB)? To je malo.... Potreboval bych smazat neco z adresare nds... Asi... Editováno: 30. Srpen 2017, autor: georgesoft Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jumpmans Vloženo 8. Září 2017 Sdílet Vloženo 8. Září 2017 Staci kartu preformatovat s mensi velikosti clusteru. Pak se to tam voeze a neni treba nic vyhazovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert1010 Vloženo 21. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2017 Staci kartu preformatovat s mensi velikosti clusteru. Pak se to tam voeze a neni treba nic vyhazovat Diky za tip. Preformatovani s mensimi clustery 4kb usetrilo tolik mista, ze mam jeste skoro 1GB volny. Snad to SD kartu zasadne nezpomali.RobSent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 21. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2017 Na FL bez problémů aktualizováno na nejnovější verzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georgesoft Vloženo 27. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2017 (editace) Stále řeším to samé - aktualizace map na SD karte - AMUNDSEN - Skoda Octavia 3 FL (05/2017). Original karta SKODA 16GB - mnou naformatovana na FAT32 a cluster 4096b. Rozbalim na kartu STD2_915_EU1_2018 a na karte mi zbyde 1.998.388kb volnych. Jak tam dostanu STD2_915_EU2_2018, ktera na mem NTFS disku v pocitaci ma zabalena 5.18GB? Potrebuju v navigaci mit RUSKO!!!! A to je pouze v EU2 archivu. Mam narok u prodejce na vymenu karty za vetsi? Je tady nejaky navod, jak "neco" vyhodit? Jakmile "neco" vyhodim, uz me to navigacni data nevezme... Koupil jsem si vlastni 32GB kartu, rozbalil oba soubory, ale furt mi to pise "zkontrolujte navigacni data" - neoriginal kartu tam nedam? Diky za kazdou tradu, jak zprovoznit CR a ostatni (EU1 archiv) + RUSKO (EU2 archiv). ******************************************************************************************** edit: 3 hodiny po zverejneni tohoto prispevku mi konecne odpovedeli ze skodovky: Pořiďte si prosím u svého prodejce ještě jednu – prázdnou – SD kartu ŠKODA AUTO (z SD karet jiných výrobců MIB Amundsen navigační data (záměrně) nečte) a mějte v SD slotu vsunutu tu, kterou právě pro navigaci potřebujete. Tato SD karta má objednací kód 5L0051236 C. S pozdravem Vladimír Černohorský ŠKODA AUTO Help Desk Mobilní aplikace, infotainmenty a mobilní online-služby (ŠKODA Connect) email: support@skoda-info.cz To mam jako za dalsi tisice koupit dalsi original SKODA kartu? Pul roku po zakoupení vozidla? Mam to zkusit "reklamovat"? Editováno: 27. Listopad 2017, autor: georgesoft doplnění odpovědi od Skoda-AUTO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 29. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2017 (editace) Karta: 5L0051236C stoji s DPH: 1.027,- a jiné řešení není.....bohužel jsi měl být o tomto problému informován před koupí vozu prodejcem a mohl jsi zakoupit Columbuse, který by Ti tvůj problém řešil. Editováno: 6. Prosinec 2017, autor: ferda25 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georgesoft Vloženo 30. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2017 A neslo by z EU1 vyhodit nejake staty, ktere nepotrebuju a dat tam z EU2 to rusko, ktere potrebuju? Nejaky navod jak na to? Ktere soubory a pod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 30. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2017 Samozřejmě, že nemožné to není, ale budeš muset upravit soubory, které obsahují seznamy států, celkové náhledové soubory a přidat tam Rusko. To rozhodně nebude jednoduché. Je to asi stejné přání jako na starém Columbusu se lidi ptali proč nejde dát Chorvatsko k západním mapám. Do teď to nikdo nevyřešil. Zde také nejsou jednotlivé státy, ale balíky oblastí na první pohled, tj. jen místo jiného dát jednoduše data druhé nebude nikdy možné, maximálně zkusit nahrazovat oblasti(E1 až E13 adresář z druhé mapy - maps\00\nds\PRODUCT\). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiříček Vloženo 4. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2017 Mám objednané auto a Amundsenem - skromný totaz. Lze si připravit trasu s body průjezdu na PC a pak to nasypat do Amundsena? Byl jsem tak zvyklý z GARMINA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reeprich Vloženo 6. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2017 V 29. 11. 2017 na 23:37, ferda25 napsal: Karta: 5L0035236C stoji s DPH: 1.027,- a jiné řešení není.....bohužel jsi měl být o tomto problému informován před koupí vozu prodejcem a mohl jsi zakoupit Columbuse, který by Ti tvůj problém řešil. Mohl by prosím někdo dát odkaz, kde tuto kartu koupit - zkoušel jsem Autoshop Paulus Kroměříž i Samohýl Zlín - nikde v ceníku ji nedokážou najít... mám O III s Amundsen MIB2, bohužel dovoz z DE bez karty :(( . Neorigo nefunguje - změna CID zřejmě nepomůže.. Fakt se mi moc nechce kupovat mapy za 5.500,- , když pomocí VIN jsem v pohodě stáhl ze škoda update poslední verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 6. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2017 Za neschopnost servisu nemůžu. Zkus jiný servis. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reeprich Vloženo 6. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2017 Taak jsem telefonoval s dalšími servisy a dopracoval se k závěru, že výše zmiňovanou kartu nikdo nemohl v objednávkovém systému najít, ale našli 5L0051236 c (SD 16GB) v té samé ceně okolo 1,000,- Kč - i ta tu tuším byla někde zmíněna... Díky za nakopnutí jak řešit můj problém..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.