michal86 Vloženo 14. Květen 2018 Sdílet Vloženo 14. Květen 2018 Teda shvalne na to jeste kouknu, ale myslim, ze online dopravni info ukazuje, jen pokud je infotainment pripojeny k netu. Dalsi reseni, jak to mit stale pripojeny k netu bez usb sticku by mohl byt nejaky prenosny hotspot se sim a nechat ho natrvalo nekde strceny v aute a nebo mozna jeste lepe T-Mobile Auto - krabicka do OBD portu, ktera umi krome jinych veci take delat hotspot s internetem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nosferatak Vloženo 14. Květen 2018 Sdílet Vloženo 14. Květen 2018 Ahoj mám dotaz ohledně POI. Vlastním Octavii 3 FL Amundsen 8. V předchozí Octavii3 jsem u tlačítka zvláštní cíle měl i možnost další zvláštní cíle. .Momentálně u Octavie 3 FL již tato možnost není a je tam defaultně pouze Restaurace, Benziny a Parkoviště ale možnost další již ne. Nemohou najít seznam kategorii v kterých by se dalo hledat například nákupní centra atd. Můžete mi pomoci? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal86 Vloženo 14. Květen 2018 Sdílet Vloženo 14. Květen 2018 Mrknu na to, jestli to jde i nejak prochazet po kategoriich, ale v novem Amundsenu funguje fulltext vyhledavani a hleda to i v POI, takze kdyz vis co hledas, staci to napsat do cile a najde ti to. Rovnou to i napovida, kdyz zacnes psat text. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistrfilda Vloženo 14. Květen 2018 Sdílet Vloženo 14. Květen 2018 (editace) před 2 hodinami, Weithfisto napsal: Ahoj mám dotaz. Pokud tedy u OIII FL Udělám HotSpot, tak se mě dopravní situace stáhnou automaticky hnedka sami a pak si to berou jak potřebují? Nebo je potřeba s tím ještě nějak šachovat. Ono ten car stick se mě kupoat nechce, protože jak jsem zjistil tak OIII má jenom jedno USB na přenos dat a ostatní jsou jenom na nabíjení, což mě trošku znemožňuje poslouchat hudbu popřípadě připojit mobil. A druhý dotaz. Pokud si stáhnu dopravní info (uzavírky apod) stahují se i data o tom, kdy ta uzavírka má končit? Jedná se mě o to, že třebas teďka si stahnu, že jedna ulive vedlé mého baráku je zavřena (na mapě to vidím) a třebas 3 měsíce se autem nepřipojím na Internet, tak navigace prostě bude pořád brát ty staré data a nebo po nějaké době vyexpirují. Takhle práve by člověk měl potom pořád mít na paměti, že je potřeba synchronizovat navigaci s daty. Dík Ahoj, pokud navigaci pripojis k internetu (pres hotspot. carstick, lte modem) a mas aktivovany "Infotainment online", tak stahnuti dopravnich informaci probehne automaticky. Lze to poznat na strance o doprave, v pravem hornim rohu bude svitit symbol globu (planety). Pokud neni auto pripojeno na internet, melo by tam svitit pouze TMC (nebo preskrtnutý napis tmc). Navigace dopravní informace neustále (rekl bych ze kazdou minutu) aktualizuje během jízdy, pokud má k dispozici pripojeni k internetu. U me Amundsen (FL 12/2017) zadnou dlouhodobou pamet nema, dopravni informace nacita znova a znova pri kazdem nastartovani. Tzn. pri startu auta je navigace nactena bez dopravy a doprava se teprve pote donacte. To plati i pro dlouhodobe uzavirky. Editováno: 14. Květen 2018, autor: Mistrfilda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nosferatak Vloženo 14. Květen 2018 Sdílet Vloženo 14. Květen 2018 před 28 minutami, michal86 napsal: Mrknu na to, jestli to jde i nejak prochazet po kategoriich, ale v novem Amundsenu funguje fulltext vyhledavani a hleda to i v POI, takze kdyz vis co hledas, staci to napsat do cile a najde ti to. Rovnou to i napovida, kdyz zacnes psat text. To že to umí fulltext to uz také vím ale pokud nevím jak se presne jmenuje chtel jsem hledat v kategorii. Je to rychlejsi a přehlednější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 14. Květen 2018 Sdílet Vloženo 14. Květen 2018 @Weithfisto Tvůj problém s nedostatkem USB v autě by hravě vyřešil USB hub. Ten koupíš za pár korun a budeš mít místo na připojení mobilu a popř. CarSticku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal86 Vloženo 14. Květen 2018 Sdílet Vloženo 14. Květen 2018 před 2 hodinami, nosferatak napsal: To že to umí fulltext to uz také vím ale pokud nevím jak se presne jmenuje chtel jsem hledat v kategorii. Je to rychlejsi a přehlednější. Tak nejak primo prochazet kategorie zrejme nejde, ted jsem na to koukal, ale ten fulltext vyhledava i kategorie takze napises treba "BANKY" a vyjedou ti banky v okoli, nebo muzes to i upresnit "BANKY OSTRAVA" Funguje to dobre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 15. Květen 2018 Sdílet Vloženo 15. Květen 2018 před 13 hodinami, LukášCBR napsal: @Weithfisto Tvůj problém s nedostatkem USB v autě by hravě vyřešil USB hub. Ten koupíš za pár korun a budeš mít místo na připojení mobilu a popř. CarSticku. Takže Octavie zvládne s HUBEM nad jedním USB i přenos netu i přenost dat z mobilu i hudbu jo? Dobré vedět, sice to bude vypadat cypatě, ale lepší než nic. Nemáte někdo nějaký pěkný HUB pro inspiraci? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 15. Květen 2018 Sdílet Vloženo 15. Květen 2018 před 15 hodinami, Mistrfilda napsal: Ahoj, pokud navigaci pripojis k internetu (pres hotspot. carstick, lte modem) a mas aktivovany "Infotainment online", tak stahnuti dopravnich informaci probehne automaticky. Lze to poznat na strance o doprave, v pravem hornim rohu bude svitit symbol globu (planety). Pokud neni auto pripojeno na internet, melo by tam svitit pouze TMC (nebo preskrtnutý napis tmc). Navigace dopravní informace neustále (rekl bych ze kazdou minutu) aktualizuje během jízdy, pokud má k dispozici pripojeni k internetu. U me Amundsen (FL 12/2017) zadnou dlouhodobou pamet nema, dopravni informace nacita znova a znova pri kazdem nastartovani. Tzn. pri startu auta je navigace nactena bez dopravy a doprava se teprve pote donacte. To plati i pro dlouhodobe uzavirky. Mno mě právě navigace hlásí dopravní omezení, rozkopanou cestu apod i bez toho aniž by byla na netu, proto jsem se na to ptal, že jelikož by tyto informace pořád ukazovala i bez netu a není na nich expirace, tak mě to z achvíli začne dost srát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Parkis Vloženo 15. Květen 2018 Sdílet Vloženo 15. Květen 2018 A nejsou to právě informace z TMC? Těch je podstatně méně, ale občas mě až překvapí jaká blbost se tam dostane (a podstatné uzavírky naopak chybí) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 15. Květen 2018 Sdílet Vloženo 15. Květen 2018 Zkusím to lépe prozkoumat, ale pokud by tomu tak nebylo, tak mě to přijde vcelku overhead, že bych měl zastaralé informace na navigaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 15. Květen 2018 Sdílet Vloženo 15. Květen 2018 Na 100% se jedna o informace prijate z radia. navigace si ziskane uzavirky cachuje max par minut, takze nehrozi ze bys z tohoto duvodu mel stare informace. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 17. Květen 2018 Sdílet Vloženo 17. Květen 2018 Vyšel nový software 0367 pro všechny co mají Amundsena nebo Bolero se softwarem 03xx. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sprcek Vloženo 29. Květen 2018 Sdílet Vloženo 29. Květen 2018 V 4. 12. 2017 na 23:50, Aleš_BX napsal: ano jistě že jde... třeba pomocí služby http://mydestination.skoda-auto.com/ ale doporučuji spíš zakoupit službu Infotainment Online 1 rok + Care Connect 3 roky - pak to děláš online... Je možné cíle vytvořené v mydestination poslat do navigace pomocí infotainmentu online nebo musím tyto vytvořené cíle nahrát na SD kartu a pak do navigace? Pokud tyto nové cíle pošlu do navigace z SD karty přidají se k již uloženým cílům nebo přemažou ty již uložené? Děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal86 Vloženo 30. Květen 2018 Sdílet Vloženo 30. Květen 2018 Funguje vam aktualne infotainment online? Vcera jsem si vsiml, ze mi to prestalo nacitat dopravu a kdyz vlezu z menu do Infotainment Online, tak to pise ze nelze se pripojit a obcas tam problikne 500 internal server error. Licenci mam ok, je to nove auto. Pripojuji to pres hotspot v mobilu, ten take funguje. V nastaveni WLAN v infotainmentu se to v poradku k hostpotu pripoji, ale na hlavni obrazovce je ta ikonka globusu porad cervena. Zkousel jsem uz vsechno zrestartovat, az jsem dal i infotainment do defaultu a zkousel znovu zaregistrovat a ted uz se nedostanu ani pres tu registraci, pri zadani kodu to napise, neco jako ze pripojeni neni k dispozici, zkuste to pozdeji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 30. Květen 2018 Sdílet Vloženo 30. Květen 2018 Od včera přetrvává tento stav - 500 internal server error. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal86 Vloženo 30. Květen 2018 Sdílet Vloženo 30. Květen 2018 Ok, tak to vypda na problem u Skodovky, kdyz nejsem sam. Psal jsem jim, pry to predali na kompetentni oddeleni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 1. Červen 2018 Sdílet Vloženo 1. Červen 2018 Ten problém není jenom u škodovky, stejné problémy má i CarNet od VW, taky to pozoruju od středy, včetně toho Internal Server Error. Přepdokládám, že na pozadí je společný zdroj dat a je to akorát jinak „naskinované“ pro různé značky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 1. Červen 2018 Sdílet Vloženo 1. Červen 2018 Aktuální informace je, že je to globální problém napříč koncernem. Bohužel se stále neví, kde a jak problém vznikl. Údajně se na tom usilovně pracuje. Škoda Connect je tedy již cca 3.den mimo provoz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 1. Červen 2018 Sdílet Vloženo 1. Červen 2018 Gerhard omylem připojil uživatele k testovacímu serveru :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal86 Vloženo 1. Červen 2018 Sdílet Vloženo 1. Červen 2018 Me uz to od vcera zase funguje a ze Skodovky mi odpovedeli, ze probihala vyluka kvuli udrzbe serveru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 1. Červen 2018 Sdílet Vloženo 1. Červen 2018 Takové info jsem dostal. Osobně mi to stále nejde a to ani přes hotspot, natož CarStick. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 1. Červen 2018 Sdílet Vloženo 1. Červen 2018 Já jsem dneska Golfem ještě nejel, tak uvidím, až do něj večer sednu, jak to bude vypadat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sprcek Vloženo 2. Červen 2018 Sdílet Vloženo 2. Červen 2018 V AMUNDSENU mám předdefinované benzinové pumpy různých značek - jde tento seznam upravit případně doplnit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin špáta Vloženo 3. Červen 2018 Sdílet Vloženo 3. Červen 2018 Dnes jsem amundsen připojil přes hotspot a nenačte mi to žádné dopravní info pouze TMC a škoda connect hlásí také chybu připojení k internetu. Máte také někdo problém s načtením dopravních informací? Zkoušel jsem 2 telefony a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.