Lada1982 Vloženo 24. Září 2014 Sdílet Vloženo 24. Září 2014 Psal jsem jim sám ať doporučí jiné repro a zda bude lepsší, než stávající canton repro, ktery jsou papirovy.. Tak doporučili jen vyměnit ty dva středobasy za Gladen. Prý jsou super, zvuk lepší a zesilovač Cantonu to v poho zvládne. Tak nevím. Asi pojedu do Brna si je poslechnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada1982 Vloženo 24. Září 2014 Sdílet Vloženo 24. Září 2014 Docela jo, navic nějak nevěřím tomu, co jednou odejde po 14 dnech... Zas je škoda, že jsem za Canton připlatil.. Ale beru to jako dobrou cenu za woofer, zesik, středák v palubovce...:-) Nějak si to odůvodnit musím. Nevím, kdy by to mohl ŠA říct.. V jaké souvislosti.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada1982 Vloženo 24. Září 2014 Sdílet Vloženo 24. Září 2014 A používáš volume na max? :-) nebo skoro na max? A když to bylo nové, rozehrával jsi je nějakou dobu, než jsi tomu dával? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 24. Září 2014 Sdílet Vloženo 24. Září 2014 Mno ono taky záleží jak rychle jezdíš. Pokud máš hudbu do cca 75% a jedeš tech 80 km/h a pak to rozjedeš na tech 200+ tak to už pak trhá uši. Takže komu nestačí hlasitost, stačí jezdit rychle a je hluchej ani nemrkne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardakulich Vloženo 24. Září 2014 Sdílet Vloženo 24. Září 2014 Jsem netusil, ze se repraky musi rozehrat......ja Canton 3/4 roku a v pohode. Ale na plno jsem to snad nemel. Normalne poustim take na 50-70%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada1982 Vloženo 24. Září 2014 Sdílet Vloženo 24. Září 2014 Taky zalezi jaky je zdroj. Naplno to nepouzivam. Ale proste na hranici nez to zacne nebyt ciste. Asi to bude taky tech 75%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nixberg Vloženo 25. Září 2014 Sdílet Vloženo 25. Září 2014 věděl jsem, že repráky se mají nechat postupně rozehrát a proto jsem je prvních pár měsíců šetřil a hrál max tak 3/4 hlasitosti. Ale že bych poznal rozdíl, na to mám asi moc vidlácký sluch anebo si postupně přivykneš na ta malá zlepšení. Jinak vytlumení dveří docela pomohlo, posunulo hranici kdy ty papírový středobasy umřou na hlasitosti, který už normálnímu smrtelníkovi rvou uši Každopádně by mě zajímala tvá zkušenost, jestli do těch Gladenů půjdeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 25. Září 2014 Sdílet Vloženo 25. Září 2014 Podle mě to bude určitě lepší, ty Cantony budou nějaké lowendy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada1982 Vloženo 25. Září 2014 Sdílet Vloženo 25. Září 2014 Porad premyslim... Co na to zbytek komponent. Zesak, vyhybky.... Jestli to neni nejak sladeny. A aby to pak nebylo horsi... Ale snad ne. Uvidim jeste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 25. Září 2014 Sdílet Vloženo 25. Září 2014 Parametry by měly být podobné, ale zkusil bych zjistit, které repro se dobře snáší s Cantonem. Prostě jsou značky, které se snesou a které si padnou [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada1982 Vloženo 26. Září 2014 Sdílet Vloženo 26. Září 2014 Bude tezky to zjistovat:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada1982 Vloženo 27. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2014 .... a dalsi reprak v řiti..., zas reklamace:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 Jak to testujes ? Ohulis hudbu a prikladas ucho ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada1982 Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 Hlasitost na polovinu a reprak chrci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada1982 Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 A Cantonacky stredobasy vymeneny za Gladeny:) Zvukove vazne jinde... Canton repro viz foto. Cele z plastu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada1982 Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada1982 Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 A tyhle tam mam: http://www.ahifi.cz/reproduktory-gladen-hg-165sqx-4.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada1982 Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 Ahifi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo.k84 Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 hned by som menil, ale aky to bude mat vplyv na zaruku? auto mam uz tri mesiace a stale tvrdim, ze 8 repro Sony audio systemu v mojom predoslom Focuse II hralo lepsie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada1982 Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 Menil jsem jen predni stredobasy. Repraky, podlozky a prechodky na zapojeni. Kdyby bylo potreba neco reklamovat kvuli cemu se musi rozdelat dvere, daji se zpet puvodni plastaky. Celkova cena vc. vymeny byla 3500,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada1982 Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 Jinak je vazne dulezite poustet hudbu z dobreho zdroje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 4. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2014 (editace) Ja teda nevim. Ale puvodni jsou 8ohm a tys tam dal 4ohm? Rekl bych, ze zvuk bude dost nevyvazeny. To neni uplne dobry. A vyskace si si predpokladam menil take, preci jen vyskove repro jsou zaklad. Jake si daval? Editováno: 4. Listopad 2014, autor: tomina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada1982 Vloženo 4. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2014 Menil jsem jen stredobasy. Zvuk je plnejsi. Kde jsi vzal ten udaj 8 ohm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 5. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2014 (editace) No plnejsi, spis ti proste hrajou hlasiteji stredobasy, protoze hraji na dvojnasobny vykon nez puvodni (maji polovicni impedanci). 8ohm maji, vim to. Neni problem to zmerit multimetrem. Staci prepnout na mereni odporu a prilozit na konektor repro. Kvalitni repra to asi budou, ale asi bych zvolil alespon stejnou impedanci jako maji ty puvodni. Editováno: 5. Listopad 2014, autor: tomina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 5. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2014 Odpor se dá snižit dodatečně, aby to sedělo, to už nemusí znovu měnit repro... pokud se teda nepletu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.