corsaczek Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 Mě by zajímalo, jak máte Canton nastavený - myslím jak vytažené basy, subwoofer a všechny tyhle nastavení? Já si s tím hraju ale pořádně neslyším co je dobře a co špatně, takže bych si rád nechal poradit nějakou kombinaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada1982 Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Ja jsem menil predni stredovasy za Gladeny hlavne z duvodu casteho reklamovani spalenych repro. Po cca 3 mesicich naprosto v poho:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada1982 Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Jinak nastaveni: sub 8 basy o 2 stupinky nahoru. A fade o 1 stupen dozadu. Prostor asi +3, pak je to rozplizle. Mam teda ty gladeny. Ale nejdulezitejsi je kvalitni zdroj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paradox.f Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 ja mam info, ze menit reproduktory pri zabudovanem Cantonu proste nema smysl, protoze cely system je "uzavreny" a koncipovany v okruhu na to, co tam je. no, zase je to nejaky stek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corsaczek Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Jinak nastaveni: sub 8 basy o 2 stupinky nahoru. A fade o 1 stupen dozadu. Prostor asi +3, pak je to rozplizle. Mam teda ty gladeny. Ale nejdulezitejsi je kvalitni zdroj Diky, zkusím hned zítra :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada1982 Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Ok:) poustim hudbu pres tel. tam to mam ve formatu flac. Zdroj je silnejsi a nejde to srovnavat s mp3, nebo radiem:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 10. Únor 2015 Sdílet Vloženo 10. Únor 2015 Mám mírně vytažené basy a výšky. Obecně mám rád zvuk bez příkras, ale ono se to v tom autě ztratí v tom ostatním hluku stejně ztratí (navíc mi ty basy standardně připadají dost nevýrazné). Mimochodem, moje oblíbená skladba na testování basů je tahle (začátek 3:30): https://www.youtube.com/watch?v=t6wrZ6P6-wU Ty basy tam nejsou skoro slyšet, ale s dobrou reprosoustavou jsou cítit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 10. Únor 2015 Sdílet Vloženo 10. Únor 2015 Jojo, testovací "song" dobrý, doma na subwoferu jsem to cítíl... na Cantonu ještě musím vyzkoušet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 10. Únor 2015 Sdílet Vloženo 10. Únor 2015 (editace) todle je super song na test https://www.youtube.com/watch?v=D-h6MoF7HLA Aspoň já to testuju na sestavě doma Editováno: 11. Únor 2015, autor: Hurikan88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada1982 Vloženo 11. Únor 2015 Sdílet Vloženo 11. Únor 2015 A v pondeli mnenim subwoofer:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nixberg Vloženo 11. Únor 2015 Sdílet Vloženo 11. Únor 2015 taky vadnej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada1982 Vloženo 11. Únor 2015 Sdílet Vloženo 11. Únor 2015 Nene. Slabej:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nixberg Vloženo 12. Únor 2015 Sdílet Vloženo 12. Únor 2015 jj tímhle jsou vadný všechny. A jakej tam budeš dávat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada1982 Vloženo 12. Únor 2015 Sdílet Vloženo 12. Únor 2015 http://www.ahifi.cz/infinity-set-4-infinity-r-12-br-mini-mac-audio-mpe-2-0-xl.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 12. Únor 2015 Sdílet Vloženo 12. Únor 2015 todle je super song na test https://www.youtube.com/watch?v=D-h6MoF7HLA Aspoň já to testuju na sestavě doma A máš to ve flac že bys poslal? ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 12. Únor 2015 Sdílet Vloženo 12. Únor 2015 program Free YouTube to MP3 Converter ti to z toho videa převede do .flac tak to dělám já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 12. Únor 2015 Sdílet Vloženo 12. Únor 2015 Díky great TIP .... jdu na věc :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada1982 Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 A novej sub hraje luxusne:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 program Free YouTube to MP3 Converter ti to z toho videa převede do .flac tak to dělám já Ale v YT je to už ztrátově zkomprimované, převádět to znovu do FLACu je IMHO plýtvání místem. Pokud se při opětovné kompresi bojíš, dej to třeba do 256 kbps MP3 (nebo VBR) a bude. Podle toho, co vím, má Youtube datový tok na audio nějaký 125 kbps té jejich komprese. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 A novej sub hraje luxusne:)) Taky to je od CANTONu... nebo máš nějaké další info... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada1982 Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 Infinity. Hraje to uplne jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada1982 Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 Promiň já už blbnu ....čtu "novej sup" a rozumím tomu tak, jsi agent ŠA a někde sis poslechl "Nový Superb III" .... a ty myslíš novej Subwofer u tebe v autě.... no jo asi stárnu.... Ale jinak to vypadá pěkně, jen škoda toho místa v kufru, my co vozíme kočárky apod..... takhle máš teď vzadu masážní sedadla ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada1982 Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 ) vsichni starnem:)) v kufru to neco malo zabere, ale kdy povezu neco vetsiho, jen ho odpojim a vytahnu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada1982 Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 A zvukove je to pekne. Neduni, ale ma cisty basy. Trepou se nohavice. A korekce na radiu na zbytek repro je vse na nulu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.