flacek Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 Příplatek na částku 260tis byl v mém případě 3,7tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 no, to už ti neřeknu, mě dělala pojistku u sebe v práci přítelkyně - takže mám pojistku hodně ohnutou a s cenou na kterou se málkdo dostane. Celkově platím asi 8800Kč ( povinný, havarijní, GAP ( 340tis ) na 3 roky, spoluucast 3%, prední sklo, limity 150milionů. Všechny první škodní události ten daný rok bez penalizace v ceně na rok další... ) a ještě asi nějaký věci tam mám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 Rypicong: 8800,- to je castka za rok nebo za vsechny 3 roky? Flacek: 3700,- na rok nebo na jak dlouho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 8800kc je komplet pojisteni se vsim co jsem vyjmenoval na rok Psal jsem ze uz nevim kolik z toho tvori GAP Ale 3700Kc za pouhych 260tis mi prijde moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 no, to už ti neřeknu, mě dělala pojistku u sebe v práci přítelkyně - takže mám pojistku hodně ohnutou a s cenou na kterou se málkdo dostane. Celkově platím asi 8800Kč ( povinný, havarijní, GAP ( 340tis ) na 3 roky, spoluucast 3%, prední sklo, limity 150milionů. Všechny první škodní události ten daný rok bez penalizace v ceně na rok další... ) a ještě asi nějaký věci tam mám... to je dobrá darda. my platíme 40t. kč ročně ale na 2,2M Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 Darda ? To hodne dobra cena na komplet pojistku se vsim. Co pritelkyne delala pojistky liden tady z fora na Rapidy nebo kolik sem lidi pisou castky, tak malokdo se dostane pod 10tis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toldi Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 (editace) Taky si myslím, že to je dobrá cena. Já platím 9,3 s GAPem a mám 5% spoluúčast. Editováno: 25. Červen 2015, autor: toldi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 + jeste jsem tam mel drobnou penalizaci za nehodu pred cca 3 lety. Jaky mas limity a co vse tam mas ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 Darda ? To hodne dobra cena na komplet pojistku se vsim. Co pritelkyne delala pojistky liden tady z fora na Rapidy nebo kolik sem lidi pisou castky, tak malokdo se dostane pod 10tis... já to beru k ceně vozu co platíme my a ty. Proto se mi to zdálo moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 Znamy zase za Jaguara v +/- tve cene plati 150tis rocne Ono se to neda takhle pocitat podle castky. Hodne to ovlivnuje vek, jestli clovek boural, kolik ma odjezdeni, limity, pojisteni navic, znacka auta, obsah, zabezpeceni, vybava. Ja az na bouracku mam vse max bonusy co jsem mohl ziskat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 jj, a na tuto cenu jsme se dostali i bez gps zabezpečení, posratých defenloků atd. a jsme za to rádi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 To je opravdu pekna cena... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flacek Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 Je to cena na rok a je to cena příplatku GAP. Celková pojistka včetně poviného je 12tis s 1% a 1000,-Kč spoluúčastí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mil_da Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 My platíme necelých 8300,- při 5% spoluúčasti a limitu 100mil s GAPem a všemi skly. Pojistka bez GAPu byla levnější o 700,- a pojištěné pouze čelní sklo. Součástí pojistky byl kupon na pískování skel za polovinu a sleva z pojištění (ta je započítaná v konečné ceně pojistky), zamykání řadící páky už nemělo vliv na pojistku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillio Vloženo 25. Červen 2015 Sdílet Vloženo 25. Červen 2015 Herdek chlapi, jak to s těmi cenami děláte :-)) My máme 12000/rok bez GAPu (ten teď zvažuju, je to 368Kč/měsíc ve variantě XL na 3 roky), POV 50/50, HAV s 5% (sklo do 10000) a na Rapida za 303 tis. po slevě. Bude to asi tím, že jsem bez bonusu, bo na sebe jsem auto dosud psané neměl... :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 25. Červen 2015 Sdílet Vloženo 25. Červen 2015 tak to je hnus, já mám to stejný, akorát sklo do 5 tis., ale platím 5388 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toldi Vloženo 25. Červen 2015 Sdílet Vloženo 25. Červen 2015 camilion: Pokud jsi bez bonusu, tak je to normální cena. Mě by to bez bonusu vyšlo na nějakých 17 s GAPem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillio Vloženo 25. Červen 2015 Sdílet Vloženo 25. Červen 2015 toldi: však jo, no. S tím GAPem ta cena bude jak píšeš. Ale GAP asi smysl má, za pocit sucha a bezpečí se holt platí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spaceback P7P7 Vloženo 25. Červen 2015 Sdílet Vloženo 25. Červen 2015 Pojištění DOG (1X 60 kg a 1 82kg) to odolá i emigrantům Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillio Vloženo 25. Červen 2015 Sdílet Vloženo 25. Červen 2015 Sice už tam nežiju, ale ze svého dětství vím, že některým spoluobčanům neodolal dokonce ani hangár typu ÚL na žateckém letišti, a ten měl, pokud vím, přestát i atomovku Moje současná lokalita je celkem bezpečná, ale na sever - Mostecko, Teplicko - občas zajedu. A tam se bojím vždycky . 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pershing Vloženo 25. Červen 2015 Sdílet Vloženo 25. Červen 2015 tiez platim 17tis +-... uz sa tesim ako poistku zrusim a vyuzijem bonusy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 (editace) Nebylo to v roce 2013 u Skofinu tak, ze se neresil bonus jestli mas nebo nemas? Nikdo se me totiz na nic neptal. Nemel jsem ani zadne bonusy.. Myslel jsem, ze mi to dali jako bych mel maximalni bonus (vubec jsem se v tom kolik to stoji neorientoval a ani moc neorientuji), ale asi to tak nebylo, kdyz to tady tak ctu. Ja mam spoluucast 1% (min. 1000,-), limit 50/50, pojisteni skel 5000,-, zapujceni vozu na 5 dnu, GAP ne. Vychozi cena pro vypocet 257000,- a mam to za 8500,- rocne. Ve smlouve pisou: Odchylně od ZPP pro pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidla - Autopojištení 06 se ujednává neuplatnění systému BONUS/MALUS. U havarijního totéž. Edit: Ted kdyz jsem vyzkousel stejne parametry v kalkulacce Alianz, jiz s bonusem 28%, tak mi to vyslo na 14 tisic. Takze to asi nemam az tak spatne Editováno: 1. Červenec 2015, autor: SkodaRapid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 a limit plnění ? a GAP ? penalizace pro první škodní událost ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 Viz. upraveny text. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 podražilo hodně pojištění. On hlavně Alianz měnil ceny - já mám také od něj a za 8300 mám limity 150mil, GAP na 3 roky, sklo na 5 tis, škodní události bez penalizace... Teď už bych to měl přes 10tis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.