PPetrKKK Vloženo 5. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2015 (editace) Hura! Mam to venku. Dostal jsem se tam od podbehu (jak jste poradili ). Diky! Postup pro ty, kteri by meli tento problem: 1) odsroubovat jeden vrut, ktery drzi podbeh - nejblize hrdla nadrze - abyste tam prostrcili ruku. 2) rukou nahmatejte u zamku krytky "gumovy" knoflik, staci zmacknout a krytka je odemcena .. a je to Prace na 5minut... jen vedet jak Oznaceni zamku je: 3T0810773A Editováno: 5. Prosinec 2015, autor: PPetrKKK 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joannes Vloženo 7. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2016 Mám stejnej problém s otevíráním víčka. Řešení vzít klíček a znovu odemknout, to pomůže. Zajímavé je, že mi to začalo dělat po servise, kde mi nahráli novej SW..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizaard Vloženo 30. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2016 @Joannes: Řešení zajímavé, ale rozhodně se nejedná o správnou funkci. Hlavně se ujisti, že se to správně zamyká (abys nejezdil s odemčeným...). Osobně bych to nechal napravit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budinec Vloženo 30. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2016 aj ja som mal podobný problém . Vymenil som zámok ( cca 20€) a je všetko OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deepness Vloženo 30. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2016 Ahoj, můžu se vás prosím zeptat, jak jste se dostali k odpojení svorkovnice (elektriky) motorku, všechno rozdělám, vyndám hrdlo nádrže, oddělám motorek, ale nejsem schopen odpojit svorkovnici, protože je schovaná za plechem a já to nechci utrhnout... nevím jestli se musí rozdělat celá pravá strana kufru, abych se k tomu dostal... díky za informaci... Martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albion Vloženo 31. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2016 Rozdělat celá pravá strana kufra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deepness Vloženo 31. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2016 Diky moc... Jeste vedet jak... :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albion Vloženo 31. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2016 Uf... Ja som na tom nechal prsty, ale podarilo sa mi to bez poškodenia čohokoľvek... Nevysvetlím ti to takto... Kedže som mal dosť naponáhlo, tak nemám ani fotodokumentáciu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deepness Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 Nedá se nic dělat... ale i tak díky... zkusím to dát někomu zkušenějšímu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalik2 Vloženo 5. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2016 Zdravím Vás Měl jsem stejný problém na mém S2 r.2011 Kouknul jsem do návodu a tam je, že odemčení krytu nalévacího víčka nádrže se dá nastavit v menu. A reaguje v závislosti na tom jakým stylem je nastaveno odemčení vozidla . Já to vždy řešil do té doby ťuknutím na spodní tlačítko dalk. ovladače . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joannes Vloženo 10. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2016 (editace) V 5.11.2016 at 15:09, Dalik2 napsal: Zdravím Vás Měl jsem stejný problém na mém S2 r.2011 Kouknul jsem do návodu a tam je, že odemčení krytu nalévacího víčka nádrže se dá nastavit v menu. A reaguje v závislosti na tom jakým stylem je nastaveno odemčení vozidla . Já to vždy řešil do té doby ťuknutím na spodní tlačítko dalk. ovladače . Tak jsem včera hledal to nastavení a bohužel nic takového jsem nenašel :/ Editováno: 11. Listopad 2016, autor: Joannes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalik2 Vloženo 15. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2016 Tak to je škoda , že se na to nemohu podívat. K autu se dostanu nejdříve asi za dva týdny . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NehalemEN Vloženo 12. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2017 Zdravím, prosím Vás najdu někde šikovný návod na výměnu toho motorku? Taktéž jsem narazil na stejný problém, nejde otvírat dvířka nádrže. Nebo popis demontáže a montáže bude v dílenské příručce??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojzik76 Vloženo 17. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2017 Pro ty kdo u výměny tápou. Sledoval jsem výměnu zámku nádrže u Combi a šlo to podle víceméně podle dílenské příručky. Pro dotyčného to byla první výměna, tak možná trochu tápal a postup nemusí být úplně optimální. Pro přístup ke svorkovnici stačí boční panel uvolnit. Demontáž airbagu, úchytu pásu, zadní opěry ani rozpojování svorkovnic osvětlení které jsou součástí kompletní rozborky kufru není potřeba. Provedený postup: Demontáž víka nádrže (pod jedním šroubem). Demontovat horní panel sloupku D - šlo to silou, pomáhal si nějakym pajcrem. Vycvaknout kryty šroubů horního panelu a odšroubovat horní panel. Odklopit vrchní panel. Demontovat práh, demontovat spodní panel sloupku D. Odšroubovat boční panel a odklopit. Svorkovnice je cca nahoře uprostřed. Odpojit a vyndat zámek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dell Vloženo 4. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2017 já mam problém obracený, nádrž nejde zamknout....řešil to kluci tady někdo? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mhhory Vloženo 25. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2017 Citovat Měl jsem něco podobného, kdy mi taky nešlo otevřít víčko palivové nádrže. Nakonec jsem v manuálu našel, že pokud auto má KESSY (to moje má), tak že tím se odemknou pouze dveře nikoliv víčko. takže jsem musel u benzínky lovit dálkový ovladač a odemykat auto tím. Poté vše běželo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 21. leden 2018 Sdílet Vloženo 21. leden 2018 Protože mechanismus zamykání víčka nefungoval správně, nechal jsem si zamykaní odpojit, takže víčko jen zacvaknu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 21. leden 2018 Sdílet Vloženo 21. leden 2018 Neviem ci to iste, ale uz sa to riesilo v podobnej teme: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boss-ivoss Vloženo 21. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2019 (editace) Taky mi nešlo otevírat, S2 combi, MR2012. Pomáhalo zamknout auto, zatlačit na dvířka nádrže a v tu chvíli odemknout. Objednal jsem náhradní díl a vyměňoval, fotky nemám, ale krátce popis - nemusel jsem rozdělávat úplně celý bok, stačilo horní část: 1) otevřít víčko nádrže, vyšroubovat 1 šroubek, uzávěr hrdla nádrže a celou gumovou část vytáhnout (zabírat z levé strany - strčit ruku dovnitř a povytáhnout). Celou část odložit vedle. 2) zámek nádrže vytáhnout z karoserie, gumovou průchodku na kabelu zmáčknout a vytáhnout z otvoru -- zde je rozdíl oproti některým videím na netu od jiných aut VW (Golf, Audi, ...), kde je konektor dostupný. U superba není; konektor je pod tapecem... 3) uvnitř vytrhnout horní díl "D" sloupku. Je na 4 pružinkách - vypáčit nebo vytrhnout, následně zpětně nasadit do plastového obložení D sloupku pro zpětnou montáž. 4) vyndat boční obložení zadního sedadla - jedna matka dole pod sedákem zadní sedačky (vedle uchycení pásu), dále zatlačit "dovnitř auta" a vytrhnout. 5) odšroubovat horní část obložení bočnice kufru (plastovou) - 1 šroubek pod právě vyndaným bočním obložením zadního sedadla; 2 pod tím "D" sloupkem, 1 je přístupný přímo pod oknem, 4 jsou pod háčkama. Kromě toho to drží asi na 3 zacvakávačích do tapece - opatrně odtlačit plast od tapece. 6) sundat tuto horní část, objeví se skulinka a je vidět konektor ... ten je přicvaklej na "čepu" do bočnice u okna, stačí vymáčknout a přitáhnout si ho 7) konektor rozpojit, dát nový díl a připojit 8) vše zpětně složit Není tedy nutné dělat nic se tapecem kufru atd. Editováno: 22. Červenec 2019, autor: boss-ivoss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZH1 Vloženo 12. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2020 Škoda rapid. 3x jsem neotevřel, až po bouchání a opakovaném zamykání/odmykání. Čím dál tím delším. V servisu vyměnili servo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mario63 Vloženo 23. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2022 Dobrý den Mám ten samý podobný problém nejde mi otevřít víčko nádrže mám Superb 1 Děkuji za rady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.